Obscure διαμάντια

Armed to the Teeth εννοεις?

1 Like

Ναι μωρε, απλα το Τhunder Rider ειναι το σημα κατατεθεν και πανω του ειναι και βασισμενο και το τραγουδι που ποσταρα

1 Like

η δικιά μου πρώτη (μεταλ) κασέτα είχε kings of metal (συγκίνησις).

6 Likes
3 Likes

Λίγο αργοπορημένα αλλά υπήρχε μια εποχή που έλεγα ότι αν με ρωτούσε καποιος τι είναι χεβι μεταλ θα του εβαζα αυτό το κομμάτι.

Επίσης σύμφωνα κ με το ραντυ που έβαλες πιο πάνω αν σε λένε Βλάση κ μένεις Μαρούσι γνωριζόμαστε :smile:

1 Like

Κάτι αναφέρθηκε για thunder rider παραπάνω οπότε αρπάζω την ευκαιρία από τα μαλλιά και προτείνω αυτό αν και λογικά οι περισσότεροι θα το ξέρετε

8 Likes
5 Likes

Άρα δε γνωριζόμαστε :stuck_out_tongue:
Συμπίπτουν τα γούστα μας πάντως :metal:

1 Like

Oλο το άλμπουμ των Apollo ra γαμαει απλά κ όμορφα.

Στο 3:35 ειναι η οπτικοποιηση του μεταλ.

10 Likes

Compilation of the two demos by Nemesis (Kavala, Greece)
Tracks 01-05: Against the Past (Demo, 1991)
Tracks 06-10: Neverending Story (Demo, 1995)

6 Likes

Γεια χαρά μετά από καιρό, τι ωραία που τα λέτε εδώ.

Χέβυ μέταλ και διαστημοψυχεδέλεια γίνεται; Γίνεται.

10 Likes

Double post γιατί μεράκλωσα με όλα τα καλούδια από πάνω. Στο σβήσιμο του nwobhm (1983) εμφανίστηκαν αυτοί εδώ οι Σκωτσέζοι με έναν και μόνο δίσκο, στον οποίο παίζουν heavy metal της εποχής αλλά προσέθεσαν και μια ιδέα προγκ ροκ στο μείγμα. Πολύ ωραίος δίσκος, το ακόλουθο κομμάτι δε το λατρεύω.

6 Likes
4 Likes

Πολύ δυνατό αυτό, θύμησε Almighty, Cult, ωραία πραγματάκια δηλαδή, θενξ!

Συνεχίζουμε με άλογα, με περισσότερο χαβαλέ και αρκετό τσαμπουκά :

6 Likes

Κιθάρες παντού

4 Likes

Για το φίλο primordial που ποσταρε το blackwing να πω ότι είναι ένα από τα κομμάτια, που είναι στα τοπ 10 αγαπημένα μου τραγούδια του επικού μετάλ για μενα
Φωνή, ατμόσφαιρα, ρυθμός και ότι άλλο θέλετε προσθέστε, με κάνει οπότε το ακούω να νομίζω ότι είμαι σε μια άλλη εποχή…

3 Likes

Πιθανόν είναι αρκετά γνωστοί για κάποιους από εμάς.
Εγώ τους έμαθα από αυτό εδώ το κομμάτι τους

6 Likes

Πάμε και λίγο 70s

8 Likes

Οτι 70ς εχετε να το λετε :stuck_out_tongue:

2 Likes

Εμείς δεν χαλάμε χατίρια!

Μετά το power trio των Tapiman από την Ισπανία - συγγνώμη, Καταλωνία ήθελα να πω -που επιδιδόταν πολύ επιτυχημένα σε ένα hard rock/ blues ύφος, ενίοτε με κάποιες prog και psych επιρροές, ας ρίξουμε μια αυτιά σε άλλο ένα σχήμα με “εξωτική” καταγωγή, τους Τabula Rasa από τη Φινλανδία!

Οι εν λόγω ήταν πιο αμιγώς progressive, έχοντας κοντινές συγγένειες με τους Camel π.χ.
Κυκλοφόρησαν δύο album στα mid seventies (ελπίζω να θεωρούνται αρκετά obscure) με το πρώτο τους να είναι καλύτερο. Το ότι δεν έγιναν τόσο γνωστοί όσο ενδεχομένως άξιζαν, πιθανότατα οφείλεται στο ότι επέλεξαν να έχουν στίχους στην μάλλον αντιαισθητική μητρική τους γλώσσα, γιατί το υλικό τους ήταν πάρα πολύ καλό και οι φωνητικές μελωδίες επίσης, παρόλο που δεν καταλαβαίνουμε Χριστό από αυτά που λέει ο τραγουδιστής, εμείς οι μη… φινλανδόφωνοι!

8 Likes