Από πού κι ως που χαρακτήρισα ΟΛΟΥΣ όσους πήγαν στο λαηβ ουγκανους? Ούτε καν? Αν ήθελα να πω όλους, θα έγραφα όλους. Από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Ώρες ώρες μερικοί άνθρωποι διαβάζουν αυτό που θέλουν να διαβάσουν, για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Μη μου πεις “ας μην παίζουμε με τις λέξεις”, γιατί δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη αν κάποιος διάβασε κάτι που δεν έγραψα. Είμαι τρελός βέβαια εγώ, οπότε απλά πες μου ναι :')
Σε είπα εγώ τρελό?
Αν ήταν θα το έγραφα
Δεν γράφεις ποσοστό αλλά και πάλι…
Δεν είπα ότι είσαι τρελός, δεν είναι δικά μου λόγια αυτά.
Ωραίο πακέτο, δυστυχώς δε θα βρίσκομαι στην Αθήνα τότε.
Αλήθεια, στον Λυκαβηττό επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο με τα πόδια ή με ταξί τις βραδιές των λάιβ;;
Ειναι ακομα Δεκεμβριος, ποιος ζει ποιος πεθαινει μεχρι το καλοκαιρι
Ταξί ναι, αυτοκίνητα όχι. Δεν ξέρω με το τελεφερίκ τι παίζει.
Μήπως παίζει αυτό;
Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ή να πω καλύτερα κατά την αντιπυρική περίοδο και τις μέρες με υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς, τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, η πρόσβαση στον Λυκαβηττό απαγορεύεται.
Άντε να δούμε πόσο καλά θα πάει αυτό και τι θα έχει σειρά μετά τις ηλεκτρικές καταιγίδες.
Ας ελπίσουμε ο κύριος Δούκας να τα κάνει πουτάνα όλα!
Αγαπητοί φίλοι παραθέτουμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για την αποψινή βραδιά👇
Οι πόρτες ανοίγουν στις 7 μ.μ.
LEPROUS 7.30 μ.μ.
OPETH 9.15 μ.μ.
Η είσοδος στο χώρο του θεάτρου γίνεται από 8 ηλεκτρονικές πύλες.
Το εισιτήριό σας θα πρέπει ιδανικά να είναι εκτυπωμένο.
Εάν το εισιτήριο είναι κατεβασμένο, θα πρέπει ο κάθε κάτοχος να έχει το εισιτήριό του στο κινητό του.
Καλούμε το κοινό μας να προσέλθει νωρίς, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός, αλλά και για να απολαύσει αυτό το υπέροχο Θέατρο στο πιο μαγικό σημείο της Αθήνας.
Τιμή εισιτηρίου στο ταμείο : 50 ευρώ
Ομολογώ πως είμαι άσχετος με αυτά αλλά γίνεται να γράφουν εντελώς άλλα στο more;
21:00 δεν έχει καμία σχέση με 19:30.
Ξέχνα τι λέει το more, αυτή την ώρα την είχανε βάλει όταν έβγαλαν τα εισιτήρια για να βάλουν κάτι. Ξέχνα και τι λέει το εισιτήριο πάνω, το πρόγραμμα είναι αυτό που πόσταρε πιο πάνω ο Μιχάλης. Αν πας 9, θα δεις μόνο Opeth.
Εγώ να το ξεχάσω αλλά δεν μπορεί να γράφουν ο,τι γουστάρουν.
Βέβαια έχω κανονίσει να πάω με φίλο που 19:00 έχει επαγγελματικό ραντεβού κανονισμένο εδώ και εβδομάδες. Αυτός θα το ξεχάσει;;
Θα ξεχάσει τους Leprous
Leprous με ηλιο…
Οντως οι Λεπρούς ειναι νυχτόβιοι κανονικά ΑΛΛΑ υπάρχει πιθανότητα να παίξουν παραπάνω από οτι αν ξεκινούσαν 21:00 .
Ψάχνω την θετική πλευρά…
Μπορεί να παίξουν και πάνω από μία ώρα απ’ ότι φαίνεται. 75 λεπτά το κόβω και μετά το τυπικό μισάωρο για να σεταρουν τον εξοπλισμό
Πάντως πέφτει τρελό κράξιμο για την ανακοινωση της ωρας τελευταία στιγμή ενώ όλοι ηξεραν για 21.00
Πλησιάζει η ωρα σε λιγα λεπτά να ξεκινήσει το λαιβ και ο κοσμος ειναι πολυ λίγος…
Πολύ καλά κάνει ο κόσμος και σχολιάζει. Να έχεις πληρώσει 50 ευρώ και να μην ενημερώνεσαι έγκαιρα για την ώρα είναι πολύ χοντρό. Μπορεί όντως να ξεκινάνε οι συναυλίες νωρίτερα για να τελειώσουν νωρίς και να μην ενοχλούν την τριγύρω κατοικημένη περιοχή, αλλά αυτό το λες έγκαιρα - μήνες πριν, εβδομάδες πριν, έστω και μερικές μέρες πριν, αφού γίνονται κάθε μέρα συναυλίες στον ίδιο χώρο από την ίδια εταιρεία κι έχουν αυτό το χρονοδιάγραμμα.