Opeth live 10 Απριλίου Αθήνα, 11 Απριλίου Θεσσαλονίκη

το εισητηριο γράφει ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 :wink:

Ωπα ρε, τι μ@λ@κ!@ εχω γραψει!!!8O Σορρυ παιδια, σταθμος Καλλιθεα κατεβαινετε ε. Μην γινει κανα λαθος. Ελπιζω να το προλαβα εγκαιρως… My apologies!:oops:

Άντε καλά να περάσουμε!

παιδια δεν ξερω τι θα πειτε εσεις…παντως για εμενα ητανε [SIZE=“7”]ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!![/SIZE]
πολυ ωραιες εκτελεσεις και ο ηχος πολυ καλος ( απο εκει που ειμουνα εγω)

SET LIST : 1. heir apparent 2. ghost of perdition 3. godheads lament 4. the lepper affinity 5. credence 6. hessian peel 7. closure 8. bleak για διο λεπτα μετα απο ομοφωνια κοινου!!! 9.the night and the silent water 10. harvest/the drapery falls ( karaoke version) 11. lotus eater encore :[SIZE=“7”]DE LI VE RA NCE [/SIZE]

:(:(και τώρα επίσημα αρχίζω το κλάμα…:(:frowning:

Now playing: Opeth - Hours Of Wealth
via FoxyTunes

Είναι κρίμα να υπάρχει κοινό που να διψάει να δει ένα συγκρότημα να αποδίδει ζωντανά την μουσική του και να μη μπορεί να το απολαύσει για άσχετους λόγους, όπως είναι επίσης κρίμα να υπάρχει ένα συγκρότημα που να μπορεί να αποδώσει τόσο καλά ζωντανά τη μουσική του και να αδικείται πάλι για αάσχετους λόγους.
Δεν έχω "γκρινιάξει’ ποτέ εδώ μέσα, αντίθετα εκνευρίζομαι πολλές φορές όταν διαβάζω τις γκρίνιες των άλλων καθώς τις περισσότερες φορές τις θεωρώ υπερβολικές.
Αλλά μάλλον σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση και θα ξεκινήσω ο ίδιος την γκρίνια…

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε με ότι υποννοώ για τη σημερινή συναυλία, τις λεπτομέρειες από αύριο.

Καληνύχτα σε όλους!

Εγώ πάντως πέρασα πολύ καλά, καλός ήχος εκεί που ήμουν εγώ (περίπου στη μέση μεταξύ των 2 ηχείων και στα μισά της απόστασης σκηνή - κονσόλα, λίγο πιο κοντά προς τη σκηνή), τα παλικάρια είχαν κέφια και αυτό φαινόταν, μου άρεσε που είδα μπαμπάδες με παιδιά. Το μόνο που με ψιλοχάλασε ήταν ο καπνός αλλά οκ δεν μπορείς να τά χεις όλα (και πάλι για τόσο κόσμο ο εξαερισμός ήταν πολύ καλός), και η ζέστη που ήταν αναμενόμενη. Για τα πιτ δεν έχω να πω τίποτα, δε με ενόχλησαν και δεν τους ενόχλησα. :stuck_out_tongue:

Μπορω να πω οτι ο ηχος ηταν πολυυυυυυ καλυτερος απο οτι περιμενα…Οχι οτι ηταν τελειος αλλα εχω ακουσει και (πολυ) χειροτερα…Η μπαντα τα εδωσε ολα και ο Μικελ ειχε βαρεσει διαλυση στα ενδιαμεσα ελεγε κατι αστεια υποτιθεται(καλα δεν ακουγα και καθαρα αλλα ο τυπος το χιουμορ δεν παιζει να το μυριζει)Επαιξε απιστευτα ομως και προσκυναμε:D

Αυτο το Hessian Peel ποσο ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ μπορει ναναι???

Φτουυυ!!! #-o Κριμας. Γι αυτο το κομματι και μονο θα το ψηνα να ερθω.

Αν και όντας μεγάλος φαν των Opeth, δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος… Οι Opeth γάμησαν, ο Mikael το ίδιο, αλλά ο ήχος μου το χάλασε από κάθε άποψη. :frowning:

Αν και άξιζε για αυτό το Closure με το μεγάλο ψυχεδελο-τζαζ σόλο, ήρθε απο’κει που δεν το περίμενα, έπος!

ενταξει στο closure εγινε πανικος…!!! ημουν εκει που περιεγραψε ο daemon… πολυ καλος ηχος… απο οτι ακουσα ομως πιο πισω ηταν πολυ βαβουρα…

αυτο που επισημανε και ο μιχαλακης… μικρος μεσος ορος ηλικιας… ποσοι ηξεραν το Godhead’s Lament,
Credence ,The Night And The Silent Water??

τεσπα δε μας χαλασε!! αν και φτιαξαμε γαμπες απο το περπατημα…

Ελπιζω και εδω στα βορεια να εχουμε καλο ηχο και φυσικα ελπιζω για ενα ολοκληρο bleak:p

Εχοντας υποψιν τι συνεβη πριν 3 χρονια στους Tool σε παρομοιο χωρο, αραξα ακριβως διπλα στην κονσολα και εκει ο ηχος αν και ξεκινησε “μπουκωμενος”, εφτιαξε. Ωραια συναυλια παντως:)

παιδια,εγω χτες σχεδον τελευταια στιγμη αποφασησα να παω στη συναλια…ειχα ψιλοαφησει τους opeth,και δεν ηξερα οτι ο Åkerfeldt τους σουταρε πραγματικα ολους…

κι οταν μου το ειπαν,πραγματικα σκεφτομουν για το αν αξιζει να παω η οχι…

τελικα χτες για μενα η συναυλια ηταν πραγματικα απιστευτη…δεν ενιωσα οτι βαριεμαι ουτε 1 λεπτο…ο ηχος για αυτο το κωλομερος ηταν ποοοολυυ καλος,τα πλαιλιστ ωραια,και γενικα πιστευω οτι και οι ιδιοι παιξανε καλα…
αυτα…

Γαμάτο το λάηβ! Ο ήχος μου φάνηκε πολύ καλός, δε μπορώ να πω το ίδιο και για τον εξαερισμό. Ο Μιχαλάκης ήταν καταπληκτικός -δεν ακούγονται όλοι τόσο καλά λάηβ-. Λίγο πολυλογάς βέβαια, αλλά συμπαθέστατος. Δόξα τω θεω είπαν και το deliverance. Με το καλό να μας ξανάρθουν για να πουν κι ολόκληρο το Bleak! :smiley:

ωραια επαιξαν ΑΛΛΑ :

1. ο ηχος ηταν ψιλοχαλια (ημουν πισω, ισως να φταιει αυτο)

2.ειχε 70 βαθμους κελσιου και υγρασια 500% εκει μεσα

1. ο Åkerfeldt παρολο που ειναι γαμω τα ατομα και εχει και χιουμορ (απο οτι δει σε συνεντευξεις και διαφορα βιντεακια στο youtube) οταν μιλουσε χθες, ο χρονος περνουσε πολυ ΑΡΓΑ (και αυτο δεν το λεω για καλο)

2. ποιος κοβει το bleak στο πιο πορωτικο σημειοοοοοοοοοοοο?

Δεν ειχε σκοπο να το παιξει … καθως τηρησε στο ακεραιο το σετλιστ που επαιζε και σε αλλες χωρες … απλα επειδη τον επρηζε το κοινο , ειπε να δωσει και μια γευση απο Bleak :stuck_out_tongue:

προφανώς ανάλογα με το που καθόταν ο καθένας διέφερε κι η ποιότητα του ήχου. Οι απόψεις διιστανται. Συμφωνώ για τη ζέστη. Ισως ήταν το μεγαλύτερο μειονεκτημα χτες…

όσο για τις ηλικιες, υπήρχε αρκετή ποικιλία. Είδα από 15χρονα μεχρι 50αρηδες. Αλλα, ενταξει, υπερισχυαν οι μικρές ηλικίες.

το ξερω εκει ημουν :slight_smile:
απλα δεν μου αρεσουν οι “δοσεις” :slight_smile:

Πόσο κόσμο είχε;:!: