Opeth live 10 Απριλίου Αθήνα, 11 Απριλίου Θεσσαλονίκη

Omg ήτανε γαμάτααααα!! Το περίμενα πολύ χειρότερο όσον αφορά τον ήχο που λέτε κ εσείς, εγώ ήμουνα κάγκελο μπροστά οπότε τα άκουσα όλα πολύ τέλεια! Τρομεροί ήτανε, πολύ γέλιο ο Michael, άπαιχτη η setlist idd, και γαμάτη η πένα που τσίμπησα 8)

Γενικως καλη η συναυλια. Ειχα παει καπως αρνητικα προκατειλλημενος αλλα τελικα ενταξει. Ο ηχος αρκετα καλος δεδομενων των συνθηκων (ΟΚ, ημουνα και αρκετα μπροστα και μεση οποτε παιζει να “φταει” και αυτο) και σιγουρα καμια σχεση με εκεινη την αθλια βαβουρα που μας βασανιζε στους Kreator…

Δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι παιζανε medley Harvest/Drapery Falls σε καποια προηγουμενα live οποτε με ξαφνιασε ευχαριστα!:slight_smile: Αν και θα τα ηθελα ολοκληρα αλλα ΟΚ δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Μοναδικο σημειο στο οποιο ισως σπαστικα ασχημα ηταν που εκοψε το Bleak. Αρχιζεις που αρχιζεις ρε μεγαλε να το παιζεις, συνέχισέ το και κοψε 10λεπτακια απο την ανουσια φλυαρια σου… Ελεος!#-o Παντως δεν ημουνα απο αυτους που εκαναν κωλοδακτυλο…

Κοσμο ειχε αρκετο, δεν ξερω ποσο, παντως πολυ περισσοτερο απ’οσο περιμενα το οποιο ηταν αλλο ενα θετικο στοιχειο. Κοιταξα σε μια στιγμη πισω και ειδα αρκετο λαο! Θα μασταν καμια χιλιαδα ή με την καμια?:-s

[SPOILER]Αντε, και την επομενη φορα να ξαναπαμε να ακουσουμε το Bleak οπως μας ειπε…

Μακαρι να το ακουσετε εκει πανω αλλα πολυ χλωμο μου φαινεται…[/SPOILER]

Μονο χιλιοι ??? 8O … Βασικα αν και ημουν πολυ μπροστα και δεν ειμαι πρωτο μποι :stuck_out_tongue: , πρεπει να ήταν γεματο το 1/2 με 2/3 του χωρου … και δεν ειναι και μικρος χωρος …

Nαι ρε συ …το καταλαβα … απλα ειπα , οτι αφου κανεις αλλος δεν το ακουσε … εστω και τα 2 λεπτα που ειχαμε την τυχη , ενταξει …δεν μας χαλαει απο το τιποτα …

• το γεγονος οτι επισης τα Harvest / Drapery Falls , συνήθως δεν το παιζουν σ αυτο το tour περαν ελαχιστων εξαιρεσεων … :slight_smile: Αν κανω λαθος διορθωστε με :slight_smile:

Ένα έχω να πω για Σαλόνικα ήταν [SIZE=“3”]ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ[/SIZE]:bounce::drunk::vibrate:
Αν εξαιρέσουμε τα σκωτσέζικα ντους… Μας τα πρήξανε!!! Παίξανε μέρος του bleak και του demon of the fall και μας κόψανε το medley!!!:lightsabre::lightsabre::lightsabre:
Οι αυτοσχεδιασμοί στο closure που το κάνανε από 5λεπτο 10λεπτο ήταν περιττοί καθώς αν τους έκοβε μαζί με το πολύ μπλα μπλα θα απολαμβάναμε και το bleak και το medley:(.
Κατά τα άλλα ο ήχος ήταν όχι απλά καλός, ανατριχιαστικός θα έλεγα. Μείναμε με το στόμα ανοιχτό από τις άψογες εκτελέσεις. Πολύ συναίσθημα!!! Γενικά ήταν από τις συναυλίες που δεν θα ξεχάσουμε.:smiley:

Hμουν πολυ μπροστα κι ο ηχος δεν ηταν οτι καλυτερο.
Ο Μιχαλης το παραχεσε λιγο με το μπλα μπλα.Ειχα διαβασει(νομιζω εδω)οτι μιλαει πολυ αλλα δεν περιμενα τοσο πολυ.
Στη φαση με το κωλοδακτυλο τι ακριβως παικτηκε;
Απο τα σετλιστ που ειχα ψαξει στο setlist.fm ειδα οτι δν ειχε bleak,harvest/drapery οποτε εστω κ το 1/3 του Bleak ηταν ευχαριστη εκπληξη.Βεβαια οπως λεει κι ο Thorgal αν εκοβε το μπλα μπλα ο Akerfeldt θα μπορουσαν να το παιξουν ολο αν και δεν νομιζω να ειναι θεμα χρονου το οτι δεν το παιζουν.Δεν ειναι σε φεστιβαλ για εχουν καθορισμενο χρονο και το σετλιστ δεν μπορεισ να πεις οτι ειναι μεγαλο.Γυρω στις 2 παρα τεταρτο ωρες ειναι τα τραγουδια.

Δεν υπάρχει κανείς που να χάρηκε με τη φλυαρία του Mikael?

Μου άρεσε αυτό με τον σκύλο στην παραλία. :lol:

Ολο μαλακιες με παραλιες και διακοπες λεει.Στο wave,μας ελεγε για τη ψωλη του που ειναι λεει σαν οδοντογλυφιδα και να ερθουμε να τον βρουμε στη παραλια που αραζει.Ε ναι ομως δε πληρωνεις τοσα λεφτα για να ακους τετοιες παπαριτσες,ειδικα αμα τα οσα λεει κοβουν χρονο απο 1-2 τραγουδια ακομα…

ρε ηρεμηστε δε λεει τοσο πολλα…

Εμένα μου άρεσε το blah blah του. Μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν ήρθε μόνο να μπει, να παίξει 10 11 κομμάτια και να φύγει, αλλά είχε όρεξη. Μου άρεσε εκεί που είπε για την τύπισσα με τα τεράστια tits. :stuck_out_tongue: Ναι εκεί με τα κωλοδάχτυλα τί έγινε, ούτε εγώ κατάλαβα.

Τιποτα το ιδιαιτερο ρε παιδια, απλως στη φαση που εκοψε το Bleak λεγοντας πως και καλα θα το παιξουν την επομενη φορα αρκετοι απο κατω αρχισαν να βριζουν κανοντας τη γνωστη χειρονομια… Ο Μικαελ βεβαια το ειδε αλλα εκανε αμηχανα πως και καλα δεν καταλαβε τι τρεχει και μετα προσπαθησε να το ριξει στην πλακα με το γνωστο λογοπαιγνιο με τις ηλικιες κλπ κλπ και μπλα μπλα μπλα…

Παντως απ΄οτι φαινεται και Θεσσαλονικη ηταν ωραια οποτε μια χαρα!!:thumbup:

Μην περιμένετε να πω αν ήταν γαμάτα, Opeth είναι, η καλύτερη μπάντα στον κόσμο (:yes::stuck_out_tongue:, οι εκτελέσεις αν εξαιρέσουμε ένα λαθάκι στο Ghost of Perdition ασυνεννοησίας ήταν ΑΡΤΙΕΣ.
Κορυφαία στιγμή το Godhead’s Lament.
Αν εξαιρέσουμε τις φλυαρίες του Μιχάλη, στους αυνανισμούς που έκαναν στο Closure μπορούσε να παικτεί ένα ακόμη κομμάτι, ή ένα από τα Bleak, Master’s Appentices ολόκληρο :Ρ

Πήγα μετά και στο after show, πήρα τις υπογραφές μου στα σιντάκια για μένα και για ένα άλλο μέλος,και την έκανα.:D:D
Φάνηκαν κάπως τουπέ (πρέπει να χαν πιει αν κρίνω από τα είδη που ήταν στο τραπέζι, σαμπάνια, ουίσκυ, μπύρες, σφηνάκια κλπ…), τους είπα “please come back soon” και με γραψαν κανονικά.:frowning:
Eλειπε ο Per (το νέο λουκ του πηγαίνει πολύ με το μουσάκι).

Είναι θεοί όπως και να χει.

Εγώ χάρηκα!

Kαλο το λαηβ,χωρις να το θεωρησω και κατι ιδιαιτερο.Στα συν ο αρκετα καλος ηχος και η προσελευση του κοσμου.Το τζαμαρισμα προσωπικα το γουσταρα πολυ,την παρλα του Ακερφελντ την περιμενα,την ειχα ξανακουσει αλλες 2 φορες,οποτε δεν εδωσα σημασια.

oi tupoi einai apaixtoi…(h alh8eia pikrh alla… m thn espase o mikael) …ta edwsan ola sto deliverance opote efuga me tis kaluteres entupwseis…ALLA…master’s apprentice…GIATI??? o hxos polu kaloooos

Ασχετο, αλλά θεωρώ μέχρι στιγμής τους Kreator σαν καλύτερη συναυλία (που είδα) φέτος…
Το χθεσινό όντως δεν ήταν κάτι το σούπερ ουάου, ήταν απλά ένα γαμάτο λάιβ όπως και το 2006.
Nothing less, nothing more.

Αν κρίνω απ’ τα σχόλια για τη φλυαρία του Akerfelt καλά έκανα λοιπόν και δεν πήγα…

εγω ηθελα να παω αλλα δεν πηγα.Ενας φιλος μου που πηγε μου ειπε οτι ηταν ωραιο live αν και αργησαν να ανεβουν κανα 2ωρο:?

και γω δεν πηγα…33 ευρω???καλυτερα να τα παρω ολα καραμελες…

Θα σε πειραξουν στο στομαχι και θα κλανεις περισσοτερο.:lol::lol: