σωστό point έχοντας δει και τους 2. καμια σύγκριση.
RR τελικά δεν τη δάγκωσα και πάρα πολύ.
σωστό point έχοντας δει και τους 2. καμια σύγκριση.
RR τελικά δεν τη δάγκωσα και πάρα πολύ.
το εισιτήριο bγσίνει και αναλογα τον κοσμο που περιμένεις. Σιγουρα δεν περίμεναν να το γεμίσουν. Αν περιμενεις 500 άτομα σίγουρα βγαίνεις και με πιο μικρό εισητήριο. Αν περιμένεις 300 πρέπει να βάλεις ακριβότερο εισιτήριο ή να πας σε φτηνότερες λύσεις σε θέμα χώρου και εξοπλισμου. Το Κύτταρο δεν έχει backline. Πρέπει να νοικιάσει το κάθε συγκρότημα. Αυτο ισχύει τώρα. Δεν ξέρω τι γινόταν παλαιοτερα. Το κάθε γκρουπ κάνει τις επιλογές του. Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό. Πιστεύω ότι αυτό έχει σημασία γι αυτούς που πήγαν. Όσοι δεν πήγαν δεν μπορούν να ξέρουν αν άξιζε ή όχι τα 18 ? το live.
Απο τα βιντεο που ειδα δεν ξερω ο τραγουδιστης τους φαινεται σε φωνη να χανει σε σχεση με το στουντιο,δλδ καπως ξεψυχησμενος σε καποια κομματια. Αυτο βεβαια μπορουν να το επιβεβαιωσουν η να το διαψευσουν οσοι βρεθηκαν στη συναυλια.
lol, γιατί νομίζεις ότι με 300 άτομα και 10 ευρώ εισιτήριο, δηλαδή 3000 ευρώ έσοδα, δε τους βγαίναν όλα τα έξοδα?
Μπορώ να σου γράψω αναλυτικά όλα τα έξοδα που μπορεί να είχε η μπάντα. Από αφίσες μέχρι ενικοίαση ενισχυτών και χώρου. Πάνω από 2500 ευρά δε βγαίνουν.
Το θέμα είναι ότι άλλη ελληνική μπάντα δεν έχει βάλει εισιτήριο 18 ευρώ σε live της. (δε ξέρω Rotting Christ κτλ πόσο το βάζουν, αλλά αυτοί έχουν και μια άλφα δισκογραφία, ζουν απ’τη μουσική τους πλέον)
Πληρώνεται και το μαγαζί, αρπάζει και η εφορία και τσιμπα κατιτίς και η Frontiers για τα δικαιώματα και το promoting.Δε μιλάμε για ‘Τσουτσούνογλου Records’ αλλά για ολόκληρη Frontiers.Αυτό το παράδειγμα με τους Ροτόχριστους που αναφέρεις δεν επιδέχεται σχολιασμού.Μιλάμε για μουσική και δη…εμπορική.
νομίζω πως οι RC βάζουν συνήθως 15
δεν θυμαμαι γμτ.
Επειδή ξέρω αναλυτικά τα κόστη, γιατί μιλάω για κάποιο επερχόμενο live με μέρη για live, βγαινει παραπάνω. Τπάρχουν και έξοδα που δεν τα φαντάζεσαι. Ξεκίνα να αφαιρείς το 9% από κάθε εισιτήριο για το φόρο. Ο ηχολήπτης δεν πρέπει να πληρωθεί, τα εισητήρια του τραγουδιστή που ήρθε από Αμερική δεν είναι έξοδα (δεν θα έβγαιναν από 1 live αλλά ένα μέρος, οπότε είναι έξοδο και αυτό). Γενικά υπάρχουν κόστη που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και να λέμε με σιγουριά ότι έβγαιναν ή δεν έβγαιναν.
O τραγουδιστής είναι Ελλάδα εδώ και πολλέεεεες μέρες για πρόβες, το ξέρω από πρώτο χέρι
Ο ηχολήπτης είναι είτε του κλαμπ, είτε φίλος της μπάντας (έλα Μπάμπη, τόσα κονέ έχεις!)… Τέσπα, θα τα δίνατε, δε θα τα έδινα, σταματάμε εκεί.
ρε συ Πέτρο, έχουμε κάνει και μείς live και ξέρουμε. τέσπα, μιά υπόδειξη κάναμε. η μπάντα αποτελείται από σεβαστούς επαγγελματίες μουσικούς και η επιλογές στο τέλος της γραφής είναι αποκλειστικά δικό τους θέμα
Δε διαφωνούμε σε κάτι. Συζήτηση κάνουμε και λέει ο καθένας τη γνώμη του.
Σου είπα εγώ ότι ήρθε για το live? Ήρθε να κάνει πρόβες και να παίξει κάποια live. Όποτε και να ήρθε, τζάμπα δεν ήρθε. Και ποιος σου είπε ότι θα πρέπει να σου παρέχει το club ηχολήπτη? Και αν είναι φίλος της μπάντας, αφού θα κάνει δουλειά δεν πρέπει να πληρωθεί?
Ναι kimi εχεις απολυτο δικιο.Καμια σχεση με το στουντιο.Στο cd με ειχε εντυπωσιασει.Μολις τους ειδα κ live μπορω να πω πως απλα…ακουγεται.Δυστυχως
Δεν πηγα τελικα στο live, αλλα απ’ οτι ακουω ο τραγουδιστης καμμια σχεση με το αλμπουμ… Τοσο χαλια?
στο tonight ,ξεχασε να κανει transpose ο πληκτρας στην αρχη ? Συμβαινουν αυτα …
να επαναλαβω , κατα την ταπεινη μου αποψη , η εισαγωγη στο κομματι αυτο δεν επρεπε να μοιαζει τοσο , με το id die for you ,εστω και αν εχει γινει μια ‘διαφοροποιηση’ .Δεν κερδιζει ,το κομματι, μια χαρα ειναι ουτως η αλλως . Οταν εστω και οχι εσκεμμενα , πεφτει καποιος σε ενα γνωστο θεμα , δεν πρεπει να το κραταει .
Παιδια ειχα παει σημερα να αγορασω το cd…Μα 16ευρω??Δεν υπαρχει!!!Ισως να εκανε τοσο εκει που πηγα εγω,κ αλλου να ειναι πιο φτηνο.Αλλα 16ευρω για 11τραγουδια??
Εννοειται πως δεν τα εδωσα,κι ας ειμαι απτους πιο πορωμενους που εχουν ακουσει αυτο το cd.
νομίζω πως μπορείς να το βρείς και με 14
Νέο single και υποψηφιότητα για support στους Bon Jovi από τους Outloud
To single-προπομπό του επερχόμενού τους album μπορείτε να το ακούσετε αποκλειστικά στη σελίδα τους στο www.jumpingfish.gr/outloud όπου και μπορείτε να τους ψηφίσετε σαν support σχήμα στη μεγάλη συναυλία των Bon Jovi αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα!
Καλο το singlaki. Και αυτοι υποψηφιοτητα για support bonjovi ε,ποσες μπαντες ειναι ?.
όποια μπάντα θέλει βασικά.
Λογικα οι Outloud με τα κονε και τις γνωριμιες που εχουν ειναι πιο ευκολο να κλεισουν σαν support στους Bon Jovi απο μια αγνωστη μπαντα και ας ειναι αυτη καλυτερη.