Over The Rainbow σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Γιάννενα..!

Δεν το γνωρίζω ακόμα.
Στις 20 Δεκεμβρίου έχω προγραμματίσει να τον δώ στο Μόναχο. Θα το συζητήσω μαζί του, και με την επιστροφή μου θα σας φέρω τα φρέσκα νέα.
Πάντως το καλοκαίρι μου ειχε πει ότι σκέφτεται να προχωρήσει στο Magica ΙΙ και ΙΙΙ , για τα οποία έχει ήδη ετοιμάσει κάποιο υλικό.

A έτσι εξηγείται. Είσαι ξάδερφός του :lol::lol:

Πάρτε και το I surrender
Αφιερωμένο στον φίλο μου τον George the Jack :slight_smile:

kangoura πες στον DIO να ρθει θεσσαλονικη ρε συ8)8)8)

Ήταν μια λευκή sratocaster … :wink::wink::wink::wink:

setlist

[SPOILER]

+Spotlight Kid[/SPOILER]

Στο τέλος κατέβηκε όλη η μπάντα για αυτόγραφα + fotos και κάθισαν και αρκετή ώρα

Ο Blackmoore Junior ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπάκα :P:P :twisted::twisted::twisted:

Σιγά τα βγα.

Δεν αναφερόμουν στην κιθάρα:wink::wink::wink:
Εκεί ο θεός παίζει χωρίς αντίπαλο ?.

Τότε, ακόμα πιο “σιγά τα βγα”.

Πολυ ωραια συναυλια σημερα…Καγκελο και το ευχαριστηθηκα πολυ…

Φυσικα ηξερα τι παω να δω και ετσι δεν ειχα διλληματα και αμφιβολιες…Ενα συγκροτημα απο πρωην μελη των μεγαλων Rainbow που αν και χωρις τα 3 μεγαλα προσωπα κρατησαν την ιστορια ψηλα…

Απεδωσαν με το δεοντα σεβασμο τους υμνους του παρελθοντος απο ολες τις εποχες του συγκροτηματος και μας εκαναν να περασουμε ενα υπεροχο βραδυ με κομματια που αγαπαμε…

Τι DIO τι Turner…Τι υιος τι πατερας Blackmore…Τι Bobby τι Cozy…
Οταν ξερεις τι πας να δεις και αυτο που βλεπεις σε ικανοποιει πειτε μου εσεις, και η ερωτηση απευθυνεται σε ολους, τι αλλο θελει καποιος που αγαπαει αυτη τη μοσυικη απο μια βραδια…??

Να περασει ομορφα το βραδυ του, να αναπολησει, να μαθει, να συγκινηθει, να πορωθει, να γουσταρει βρε αδερφε…

Και σας το λεω εγω αυτο που ο αγαπημενος μου τραγουδιστης και ο αγαπημενος μου κιθαριστας απλα χαρακτηρισαν και σημαδεψαν την μπαντα αυτη…

Ηξερα τι παω να δω και αυτο που ειδα με αφησε απολυτα ικανοποιημενο…

2 ωρες γεματες με πολυ ωραια σκηνικη παρουσια, αξιοπρεπη αποδοση απο ολους και ενα κοινο να συμμετεχει…Και φυσικα Gates Of Babylon…Αξιωθηκα να το ακουσω και αυτο live και μπορω να πω οτι τελειωσα γυρω στις 15 φορες…:stuck_out_tongue:

Στα αρνητικα για μια ακομη φορα η αργοπορια στην εναρξη αλλα αφου μαλλον βολευτηκε και ο φιλος toxikos τοτε το συγκαταλεγουμε στα θετικα… :stuck_out_tongue:

Απο κει και περα και μετα τους γνωρισαμε, βγαλαμε και φωτογραφιες και ολα ομορφα…Μονο τον Blackmore junior δεν προλαβαμε γιατι κυνηγουσε κοριτσακια…:stuck_out_tongue:
Mαλλον αυτο εννοει ο φιλος Guardian πιο πανω οταν λεει οτι ακολουθει τα χναρια του μπαμπα…Μονο μην παθει τα ιδια και βρεθει καμια και του βαλει και αυτουνου τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι… :stuck_out_tongue:

Greg Smith & Bobby Rondinelli οι μορφες της συναυλιας για μενα…

Χαρηκα για οσους γνωστους ειδα και περασαμε ολοι καλα…Το βραδυ της 19/10/2009 για μενα ηταν γεματο και αυτο κραταω…

CU στους ZZ Top τωρα…

P.S. Φιλε μου kangouras για δες τι μπορεις να κανεις με τον μεγαλο κοντο γιατι δυστυχως ως τωρα δεν εχω καταφερει να τον δω live σε solo εμφανιση…Και πρεπει ε…Αλλιως με βλεπω παλι σε ταξιδι…Περιμενουμε νεα…

Δεν το πρόσεξα… :? Thanks πάντως!! Θα περάσουμε καλά από ότι κατάλαβα!!!:smiley:

Χαίρομαι που πέρασες καλά αδερφέ

Και χαίρομαι που με δικαιώνεις κι όλας σε αυτό που προείπα. Οτι για κάποιον που δεν έχει ακούσει ποτέ live το Stargazer και το Gates of Babylon, το άκουσμά τους τώρα, έστω κι από τον Turner, τον κάνει να λέει “δόξα τον θεό που τα άκουσα κι αυτά”

Φαντάσου όμως να τα ακούσεις κι από την original φωνή … και τί φωνή.

Θυμάμαι στο Rockwave του 2005, που είχαν έρθει οι Dio, είχα την τιμή να παρακολουθήσω την συναυλία τους πάνω από στην σκηνή (ήμουν τέρμα αριστερά , πίσω από τα ηχεία, μαζί με την Wendy Dio).
Σε κάποια στιγμή που η μπάντα μόλις έχει τελειώσει ένα τραγούδι, ο Ronnie πλησιάζει με τρόπο προς το μέρος μου, με κοιτά, μου κλείνει το μάτι, και μου λέει : “The Gates!” Tου είχα πεί από πριν, από το ξενοδοχείο, οτι περιμένω πως και πως να ακουστεί επιτέλους αυτός ο ύμνος live στην πατρίδα μου , και φρόντισε να με ενημερώσει εγκαίρως για να μην πάθω καμιά ανακοπή …

Δείτε ρε παιδιά την συγκεκριμένη εκτέλεση. Τι να λέμε τώρα …

Λες εγώ να μην θέλω να έρθει πάλι στην Ελλάδα με τους Dio ;
Αλλωστε κι ο ίδιος πλέον θέλει να περνά οπωσδήποτε κι από την χώρα μας, γιατί γνωρίζει ότι έχει πολύ φανατικό ακροατήριο εδώ, και τον αγαπάνε πολύ. Μου το λέει συνέχεια… Θα σας φέρω σίγουρα κάποια νέα, ελπίζω θετικά !

ωραία ήτανε χτες. πάρτυ φάση. επιτέλους είδα Turner και θεό Bobby

Καλημερα κι απο μενα.

Καταρχας, για μενα, δεν υπαρχει θεμα συγκρισεις. Καμια σχεση η φωνη το Dio με του JLT. Σιγουρα τα “Gates of Babylon” και “Stargazer” (επη:bow:) εχουν στιγματιστει απο τη φωνη του θεου, αλλα χθες δε νομιζω να κοιτουσε/ακουγε τις φωνητικες επιδοσεις του Τερνερ κανεις, μιας και πηγαμε πιστευω προς, μερικη εστω, ικανοποιηση του αποθυμενου μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους ασχολήθηκαν με το δίκαιο του αγώνα μου. Όχι μόνο πρόλαβα (10 παρά 2 ήμουν απόξω), αλλά καθυστέρησαν οι αλήτες κι άλλο…:stuck_out_tongue:
Anyway, πολύς κόσμος, καλή διάθεση, μπυρίτσες και μία συναυλία αναμνήσεων, που ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί. Ο JLT, χωρίς να είναι σε τρομερή φόρμα (τουλάχιστον για τα γούστα μου) σεβάστηκε τα δύσκολα κομμάτια, δεν έσφαξε τίποτα, δεν κορόϊδεψε κανένα. Μου άρεσε ιδιαίτερα στο Gates… και στο Μan of the silver mountain και όχι τόσο πολύ στο Stargazer (πώς θα μπορούσε άλλωστε…) και στο Εyes of the world. Θεός ο Rondinelli, δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον Junior.
Πολύς, μα πάρα πολύς, κόσμος, πιο πολύ άκουσα παρά είδα. Και είναι παράξενο γιατί με τα 172 εκατοστά μου και από την πίσω-πίσω γωνία στο μπαρ έπρεπε να βλέπω καλύτερα…[-X

Για όσους βρήκαν προβληματική την εκτέλεση του Stargazer ας το ακούσουν λιγάκι από το myspace(ζωντανά) και ας μου πουν κι εμένα τι ακριβώς δεν τους αρέσει.

Όλα τα κομμάτια πάντοτε και πάντα στιγματίζονται από την ορίτζιναλ εκδοχή-εκτέλεση τους.Ακόμη και τα άσματα της Άντζελας…Αν ρωτήσεις έναν φανατικό οπαδό της, αυτό θα σου πει.Ότι και καλά εντάξει, κανείς δεν μπορεί να το πει όπως η Άντζελα.

Φυσικά δεν μπαίνω στη διαδικασία να κάνω καμία σχετική σύγκριση του μεγάλου DIO με την εν λόγω καλτάκα αλλά επιμένω ότι ο Joe είναι τεράστιος και δικαιούται να ερμηνεύει RAinbow και μάλιστα να βάζει και προσωπικότητα πάνω στα κομμάτια τους μιας και μέλος της εκ των πιο επιτυχημένων περιόδων τους υπήρξε, αλλά και τότε [στις αρχές του 80] τα ερμήνευε με τεράστια επιτυχία στις παγκόσμιες περιοδείες παρεούλα με τον Ρίτσι.

Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα λοιπόν.Για τους λάτρεις του μέταλ ο DIO είναι πιο μέταλ και επικούρα ενώ για τους λάτρεις του κλασικού και melodic rock(όπως ο υποφαινόμενος) ο JLT είναι η επιτομή της φωνής.Απλά πράματα.Τους λατρεύω και τους δύο.Είναι δύο διαφοορετικοί τραγουδιστές και αν θέλετε και με το DIO έχω γεννηθεί και ίδια ημερομηνία 10/7(όχι βέβαια χρονολογία…:D)!και τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια.

Για το φίλο iron ή όπως τον λένε, ουδέν σχόλιο.Η ηλικία του προδίδει το υπονοούμενο που εκτόξευσε και έχει πολλά ψωμιά ακόμη να φάει για να ορθώνει ανάστημα και να κρίνει τα γραφόμενα των άλλων αφού πιθανότατα αυτά τα οποία σήμερα προσκυνά εγώ έτυχε να τα ακούω όταν πήγαινε στο νηπιαγωγείο.Τέλος πάντων.Μακροθυμία…μεγάλη αρετή.

Φίλε Κάγκουρα το βίντεο "i surrender’ που ανέβασες είναι κορυφαίο.Θα δω και 'γω τι έχω απαθανατίσει αξιόλογο και θα το ανεβάσω youtube.

Cheers!

YΓ: Καταπληκτικό κομμάτι το ‘Battlefields’ αφιερωμένο στην 11η Σεπτεμβρίου από το σούπεργρουπ BIG NOIZE [J.L.Turner,Phil Soussan (Ozzy Osbourne), guitarist Carlos Cavazo (Quiet Riot)drummer Simon Wright (ACDC, Dio) και keyboardist Alex Bubenheim]

Εμένα γιατί μου ακούγεται οτι στριγγλίζει φάλτσα όταν λέει “where is your star, is it FAR” ? Iσως να έχω συνηθίσει την χροιά του Ronnie :slight_smile:

Δεν ταιριάζει το epic style στον Joe όπως δεν ταιριάζουν τα κολάν και το μαλλί κομμωτηρίου στον Ronnie. Αλλωστε γι αυτό δεν τα τσούγκρισαν Ritchie και Ronnie; Ο μεν ήθελε να κινηθεί στο FM rock και να κατακτήσει την αμερική (και το πέτυχε) ενώ ο άλλος ήθελε να παραμείνει στους “demons and dragons” του (ευτυχώς)

Οταν ο τεράστιος κοντός στέκεται μπρός στο μικρόφωνο, με το χέρι υψωμένο να κάνει το devil’s horns, και να τραγουδά “the devil is me and i’m holding the key to the gates of sweet hell Babylon” εγώ συγκλονίζομαι.

Οταν πήγε να το πεί ο Joe , μου φάνηκε αταίριαστο .

Εκαστος στο είδος του, και το είδος του Joe δεν είναι “the devil is me”
Oπως και του Ronnie δεν είναι “jealous lover” :lol:

Τυχερέ ! :slight_smile:

Bάλε ρε το Stargazer ή το Gates αν τα έχεις, να τα ξαναδώ μπας και αλλάξω γνώμη !

Στην φωτογραφία του video πάντως, δεν βλέπω τον Simon Wright .
Ton Vinny Appice βλέπω …

Ακριβώς αυτό υπονοώ.Ο ένας είναι ‘κερατάκιας’ και πιο metalhead και ο άλλος πιο radio-friendly.

Είναι σε ποια φάση είσαι.Εγώ έχω μεγαλώσει(εν τιμή σου μιλάω) με τα "R.Blackmore’s Rainbow’, "Holy Diver’, ‘Last In Liine’ και ‘Ηeaven & Hell’ αλλά και εδώ και μια δεκαετίαη 'ειδίκευσή μου είναι το hard rock/AOR.Δεν είμαι πια τόσο κακός :smiley:

Εγώ σήμερα κόβω φλέβα για το απίστευτο Sunstorm-house of dreams, για το εξωγήινο 'Bent Out of shape’αλλά και για το ασύλληπτο mid-80s ‘Rescue You’ όπου ο JLT οργίασε με τον Θεό Al Greenwood.Δίνω τα ρέστα μου και βουρκώνω όποτε ακούω εκείνη την απίστευτη εκδοχή του ‘I’ll be there’ των Brazen Abbot στη Βουλγαρία http://www.youtube.com/watch?v=FgGx48mF6ko

Είπαμε είναι θέμα βιωμάτων, καταβολών, ψυχολογίας και εν τέλει γούστου. Είναι τι σε αγγίζει την ψυχή κάθε φάση της ζωής σου.Και τι δε θα δινα να δω σόλο Turner ή και το project Sunstorm αν γινόταν ένα θαύμα και να βγαινε στη γύρα.

Το περί ημερομηνίας ισχύει…χεχε

Θα ξεσκαρτάρω-περιμένω να φέρει τη ψηφιακή η αδερφή μου που την καβάτζωσε-τι έχω τραβήξει και είναι αξιοπρεπές και θα το ανεβάσω.

Νομίζω ξεκίνησε ο Vinnie και αλλάξανε με το wright στην πορεία.
http://www.joelynnturner.com/popupreader.php?page=/news/battlefields

Γι αυτό θέλει προσοχή όταν ο ένας να μπαίνει στα χωράφια του άλλου.
Ο Dio δεν τραγουδά Ozzy, o Ozzy δεν τραγουδά Dio
Ο Dio με την μπάντα του, τραγουδά Rainbow αλλά μόνο τα δικά του.
Ο Joe θέλει να τραγουδά και το Stargazer; Δικαίωμά του, αλλά τότε η σύγκριση είναι αναπόφευκτη και μοιραία εις βάρος του!

Ωραίος ! Συμφωνώ 100%