Pain Of Salvation - 07/01/2011 @ Fuzz

Επίσης, οι POS πρόσφατα έδωσαν ένα εορταστικό σόου κάπου στην Σουηδία όπου έπαιξαν 80’s heavy metal διασκευές.

Ας μην εκπλαγούμε αν χαβαλεδιάσουν κι εδώ.

Χρηστο θυμασαι καποιο απο αυτα που επαιξαν;

Θα συμφωνήσω απόλυτα σε πολλά κομμάτια.
Αρχικά οι pain of salvation είναι μια μπάντα που αν σε αγγίξουν, θα μείνουν μέσα σου για πάντα, έχουν κάτι το μαγικό που σε σημαδεύει μουσικά και στιχουργικά, εγώ προσωπικά συγκινούμαι και με πολλά πράγματα που λενε τα μέλη της μπάντας, όσα υπάρχουν τώρα ή και παλαιότερα.
Προσωπικά το Perfect element με έχει αγγίξει λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους δίσκους τους, ίσως γιατι έχω βρεί ένα κομμάτι του εαυτού μου έκει μέσα όπως πιθανολογούν και τα notes του δίσκου.
Το road salt one όμως είναι δισκαρα και κάθε φορά που το ακους κολλάς περισσότερο, έχει κι αυτό δικό του στυλ κι έναν daniel να δίνει κλασσικά μαθήματα ερμηνείας.
Αισθάνομαι πολύ ενθουσιασμένη που θα έχω επιτέλους την ευκαιρία να τους δω…

και unburnt, πολλες κονταρομαχούμε για τα (πανέμορφα) μάτια του Daniel :slight_smile:

Το Holy Diver σε jazz εκδοχή νομίζω και το All The Fools Sailed Away αν δεν κάνω λάθος είχε πάρει το μάτι μου να αναφέρουν κάπου…

Εγω δεν εχω δει σετλιστ και περιμενω λαιβ μπομπα αν κρινω απτο περσυνο.

Ελπιζω και ο κοσμος να ειναι λιγοτερο ετεροκλητος γιατι περσυ τελειως ψοφια πραγματα,κριμα γιατι στο dvd που εβλεπα τις προαλλες σε καποια φαση λεει ο daniel στο κοσμο να φωναξει πιο δυνατα και μετα πεταει την ατακα:is there any greek in the audience :lol:

Κανα meet n greet/προσκληση θα παιξει απτο υπεροχο rocking??:stuck_out_tongue:
Επισης οποιος θελει να ποσταρει οτιδηποτε για το σετλιστ σποιλερ ή καταρες :slight_smile:

Meet n greet από τη στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το βλέπω δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Πάντως, έμαθα ότι θα παίξουν εκπλήξεις. Τώρα αν θα είναι στο set ή θα είναι διασκευές ή κάτι άλλο, τι να πω…:stuck_out_tongue:

[SPOILER]κοίτα εγώ δεν έχω πρόβλημα να τον μοιραστούμε… αρκεί να ρήξει τα μπλε του μάτια για λίγο πάνω μου… [/SPOILER]
To είπα και πιο πάνω, αλλά θα το ξαναπώ κι εδώ… (και μάλλον θα το λέω και θα το ξαναλέω μέχρι να υπάρξει κάτι άλλο που θα βγάλουν πάλι, και τελικά θα πάρει την “χάρη” απο το road salt… )…>>[SIZE=“3”]είναι ο αγαπημένος μου δίσκος τους![/SIZE]…
Σκεφτόμουν αυτό που λένε μερικοί για το σετλιστ… πραγματικά δε με πολυνοιάζει… γιατί ήθελα εδώ και πολλλλλύυυυυυυυυ καιρό να τους δω live…
(αν έπαιζαν βέβαια ΟΛΟ το road salt one απο την αρχή μέχρι το τέλος θα ήμουν εξαιρετικά ευχαριστημένη… )

και μιας και είμαστε κάπου 1 μέρα πριν απο το live…
ποστάρω εδώ ένα απο τα ΕΠΙΚΟΤΕΡΑ κομμάτια του δίσκου… που ντάξει!!! βλέπουμε ξανά τι θα πει έμπνευση, δημιουργικότητα, ομορφιά…

[U]http://www.youtube.com/watch?v=Ef_qNCq92AA[/U]

[CENTER]Come break my bones, come spread my ashes.
Come wear me down, come wear me down.

In life a king, in death a failure.
Come help me cry, come help me cry.

I wanted to be changed by the road.
I so wanted to change the road.
But somehow we both resisted change.
Somehow we were both too strong.
And yet we both winded away, unsure of where we head.
And it’s like we’re both confused as to who is who.
As if, late in the night, you can’t tell the runner from the road - the walker from the walked.
Maybe I am just the road, dreaming that I walk

Dust in my throat, dust in my nostrils.
Dust in my mouth, dust in my eyes.
From dust I come, through dust I wander.
Dust I’ll remain - dust all I am.[/CENTER]

η προπωληση ξερουμε πως πηγε? θα βρω εισητηρια στα εκδοτηρια του φαζ?

Setlist από χτες στην Κύπρο :wink:

http://www.setlist.fm/setlist/pain-of-salvation/2011/pavilion-nicosia-cyprus-7bd2eec8.html

Ομορφα θα περάσουμε απόψες 8)8)8)

θα βρεις… ανετα

Όποιος θέλει εισητήριο θα βρει πολύ άνετα. Το απόγευμα από Τίκετ Χάουζ πήρα 331 και το μπλοκάρι ήταν περίπου στη μέση.

Ακόμα δεν το’χω συνειδητοποιήσει…
Μπαίνω για να εκφράσω τον ασυμμάζευτο ενθουσιασμό μου… για όσα είδα σήμερα…
και έζησα… για τις ομορφιές που άκουσα… και για τις αγκαλιες που πήρα…

Θα επανέλθω με περισσότερα, γιατί πρώτα πρέπει να συνέλθω!!!
Θα βάλλω μόνο μία φωτογραφία για αρχή… και βλέπουμε παρακάτω…

Πάω τώρα να δω το υλικό που μάζεψα… !!! !!! !!! αχ…
DANIEEEEEEEEEEEEEEEEL!

Α, ρε λατρεμένοι. Δεν αποτυγχάνουν ποτέ να καταπλήξουν.

KINGDOM OF LOSS, μέγα αριστούργημα και live ακόμα καλύτερο.

Πόσο… Απο χθες το βράδυ είμαι με ανοιχτό το στόμα… Ρε ακούσαμε nightmist :bounce::yahoo::vibrate::vibrate:

Eνα υπέροχο λαιβ… Προσωπικα οι scar symmetry δεν με συγκινησαν και πολύ, αλλά με το που βγήκαν οι Pain of salvation, είχε γίνει η ζημιά… Ένα υπέροχο σετλιστ και αρκετα πρωτοτυπο, αν και θα ήθελα να ακουσω και πιο κλασσικα τους κομματια, αλλα δεν με πειραζει γιατι με το που ξαναρθουν μέσα είμαι. Τα κομμάτια απο το καινούριο αποδίδουν πολύ όμορφα και ένιωσα άπειρα στο road salt, πολύ συγκινητικο κομμάτι. Ο Daniel είναι ααααπειρα γλυκος και συμπαθητικός, και γενικά όλη η μπάντα το βλεπες ότι το είχε.
Δεν μπορώ να πω και παρα πολλά, είμαι ακόμη σκαλωμένη. Ακολουθουν μερικες φωτογραφίες κλεμμενες απο τη φιλη που είχαμε παει μαζί, όπως και η μαπα μου σε κατάσταση απολυτης ευφοριας μαζί με τον Daniel :slight_smile:

o θεος.

στιγμάρα

οταν ανελαβε ο Λεο

κι εγώ με το θεο :roll:

Α ρε pain, μας κολλήσατε παλι!

Τι Σάκης, τι Daniel…

Σαν να λες τι ρεβύθια, τι μπριζόλα. #-o

To attitude της Ρουβίτσας σχολιάζω προς τον Gildenlow…

Κ εσένα στη δίνει ε; Δεν είμαι μόνο εγώ ο παράξενος τελικά… :stuck_out_tongue:

E ναι…δεν πήγα χθες, έχω γράψει το γιατί και μπαίνω να διαβάσω πως ήταν. Παίχτηκε kingdom of loss&καπάκια perfect element και τα σχόλια στην πλειοψηφία τους είναι για τον Θεό, φωτό με όλες τις πόζες κτλ…

Ντάξει λίγη ψυχραιμία, βάλτε κανα καλό βίντεο, πείτε σετ, σχόλια, κόσμο, συνθήκες, ήχο και εκφράστε και τον θαυμασμό σας.

Αλλίως βάλτε Daniel στον πιο όμορφο ηθοποιο/τραγουδιάρη και κάντε ότι θέλετε εκει.

Αχ γκρινια γκρινα! Εγιναν μερικά σχόλια αλλα όχι πολλά γιατι ε τι να κανουμε, ένα σοκ απο χθες το χουμε. Και στο κάτω κάτω εγω τον Daneil δεν τον έχω στην καρδια μου για τη φατσα του αλλα για όσα μου χει προσφέρει μέσω της μουσικής του. Και δίνω εμφαση σε αυτόν γιατι αυτός είναι η βάση των pain of salvation, όπως και να το κάνουμε.
Για να ικανοποιήσω και τις απαιτήσεις, βιντεο δεν υπάρχουν ακομη στο γιουτιουμπ κι εγώ δεν έχω καποιο δικό μου. Κόσμο είχε αρκετο, υπήρχε κι ένα αρκετα καμμενο φαν κλαμπ των scar symmetry που τους απολαυσε με το παραπανω, υπήρχαν βέβαια και οι κλασσικοι αγαπημένοι ειδα-φως-και-μπηκα, ή ακουσα-το-second-love-και-ειπα-να-περασω αλλα όπως και να χει, κόσμο είχε αρκετο. Σαν συνθηκες εμενα σε κάποια φαση με επνιξε το τσιγάρο αλλα γενικότερα ήταν πολύ οκει, δεν είχε πολλη ζέστη, οεξαερισμος δουλευε και είχαμε αρκετο χώρο να αναπνέουμε.
Στα του σόου τώρα, ο ήχος στους scar symmetry μπροστα ήταν μετριος και τα καθαρα τους φωνητικα είχαν θαφτει εντελως, στους pain of salvation βελτιώθηκε πολύ αν και τα φωνητικα στην αρχή ακουγοντουσαν λίγο όταν επαιζαν όλα τα όργανα. Οι pain of salvation μπηκαν με of two begginings- ending theme και ξεσηκωθήκαμε αρκετά, και μετά μας γύρισαν στο entropia με το people passing by. Από το καινουριο ακόυσαμε τα linoleum (φυσικά :Ρ) no way (φοβερο σε λαιβ εκτελεση), road salt και ηχογραφημενο το of dust. Κλασσική στιγμη το ashes που πλεον είναι trademark κομμάτι των pain of salvation. Akούσαμε όμως και κομματαρες, όπως winning a war, falling, perfect element diffidentia KAIIIIII kingdom of loss (ALL FOR SAAAAAALE!) και στο τελος το nightmist :!: (ελπιζω να τα θυμηθηκα όλα)
Στο encore Daniel & leo αλλαζουν θεσεις και επαιξαν διασκευες στα don’t talk to strangers, come together, holy diver και νομιζω αλλα ενα κομματι? Ωραίες διασκευές όμως! Και γενικότερα μεγάλη ενεργεια από τη μπάντα και παιχνίδια του Daniel με το κοινό, περιεργο σετλιστ αλλα πολύ ικανοποιητικό!
Ελπιζω να καλυψα τους παραπονιαρηδες χρήστες που αν ειχαν παει θα καταλαβαιναν γιατι με δυσκολία είπα όσα είπα στην αρχή :stuck_out_tongue: