Εμπρός λοιπόν για MOTORHEAD με Phil Campbell, Mickey Dee και Troy Sanders.
Δεν ειναι το ιδιο και το ξερεις ![]()
Είδες που βάζεις κάποιο όριο; ![]()
Οπότε και για μένα ας πούμε ο Dimebag είναι όριο στην ύπαρξη της οντότητας PANTERA (στο μυαλό μου).
Από κει και πέρα, δεν έχει νόημα σε αυτές τις περιπτώσεις να νουθετεί ο ένας τον άλλον, ούτε το “όλα για το χρήμα αφού όλοι δουλεύουμε” είναι ΟΚ, ούτε και οι απόλυτοι ιδεαλισμοί όταν όλ@ μας λίγο ή πολύ έχουμε ενδώσει σε αντίστοιχες φάσεις.
Εννοείται ότι βάζω, όλοι βάζουμε ρε
. Κάθε μουσικός ας κάνει ό,τι νομίζει, κάθε ακροατής ας κάνει ό,τι νομίζει. Για την περίπτωση των Pantera εγώ πιστεύω ότι αναβιώσανε το όνομα κυρίως για να κόψουνε περισσότερα εισιτήρια. Εμένα μου είναι ψιλοαδιάφορο αυτό, θα πήγαινα όπως και να λεγόντουσαν. Παρεμπιπτόντως, δεν έχω την αίσθηση ότι βλέποντας τους συγκεκριμένους, θα δω Pantera. Δεν υπάρχουν Pantera χωρίς τα αδέρφια, τι να κάνουμε τώρα.
Επίσης δεν υπάρχουν Sepultura χωρίς τα αδέρφια.
Ευτυχώς υπάρχουν οι Oasis με τα αδέρφια.
Αδέρφια μου αλήτες πουλιά.
Και οι manowar με το brothers of metal
Πολλή κουβέντα για κάτι που δεν είναι υποχρεωτικό για κανέναν
Για να περνάει η ώρα μωρέ…
Για τα αδέρφια που χαθήκανε νωρίς.
Εντελως διαφορετικη περιπτωση, και ακυρη συγκριση.
Πρωτον, οι Sepultura ηταν φανταστικοι και με τον Derrick Green (κι ας μην ηταν οσο μυθικοι οσο ηταν με τον Max) και ειχαν ενεργη δισκογραφια και παρουσια για 30 χρονια μετα την φυγη του Μαξ. Δευτερον, τα αδερφια Cavalera εφυγαν απο μονοι τους, και ηταν δικη τους αποφαση, αρα η μπαντα οχι απλα οφειλει να συνεχισει αν το επιθυμει, αλλα δεν μπορει να κατηγορηθει ποτε και με κανεναν τροπο για υποκρισια ή για αρμεγμα της αγελαδας, οπως μπορει καλλιστα να κατηγορηθει ο Anselmo ας πουμε (το αν συμφωνει κανεις με αυτο ή οχι ειναι αλλη κουβεντα). Τριτον, οι Sepultura δεν εγιναν ποτε nostalgia act, και αυτο ειναι προς τιμην τους. Τους ειδα και live πριν καπου 14 χρονια και ηταν εξωφρενικα πανισχυροι στην σκηνη.
Οποτε οχι, καμια σχεση αυτο που λες. Υπαρχουν Sepultura χωρις τα αδερφια, και μαλιστα η μια αντικατασταση ηταν και τρελο upgrade αφου οσο καλος και να ειναι ο Igor, δεν ειναι Eloy Casagrande ![]()
το μονο ουσιαστικο προβλημα που έχουν οι νεοι sepultura ειναι που ο Green έχει άρθρωση Θέμου Αναστασιάδη και καταφέρνει να μασάει όλους τους στιχους.
Κατά τα άλλα τα αδέρφια, μια χαρα και βγήκαν να παίξουν όλα τα album τους (και καλά έκαναν, γιατι ποιοι Soulfly τώρα ή CC), πράγμα που οι Seps (αν δεν κανω λαθος) αρνηθηκαν να κανουν μέχρι το τέλος.
Τους αγαπάμε και τους δύο
Οι Priest δισκογραφουν, οι pantera όχι. Δεν είναι το ιδιο οι μεν λειτουργούν σαν μπάντα, οι άλλοι απλά περιοδεύουν.
Στις live εμφανίσεις τους αναφέρθηκα.
Ως μπάντα προφανως οι Priest είναι ενεργοί δισκογραφικά. Οι Pantera δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν.
Στεγνή κλοπή τα 75ε εισιτήριο.
Κάτσε να δούμε και το support.
Λογικά κάτι καλό θα φέρουν.