Pantera @ Release Athens 09.07.26

Επιτέλους

1 Like

Θα trivium όλοι τα μάτια μας!

12 Likes

Πριν τους Pantera θα παίξουμε κουίζ με ερωτήσεις γνώσεων: Trivium pursuit

11 Likes
2 Likes

Έπος, θα πεθάνουμε, έρχεται το τέλος. Γεια σας.

Πάντως ακούγεται ότι τα εισιτήρια δεν πάνε και πολύ καλά.Λογικό με τέτοιες τιμές.Μάλλον πάει για το λιγότερο κόσμο σε μέταλ μέρα φέτος.

Καλό αυτό, να ειμαστε ηρεμοι και να παρει το release και το μηνυμα του (οτι μονο με gigs δεν γινεται δουλεια)

3 Likes

Εκτός αν πάρει το μνμ ότι μόνο με μπάντες που δεν έχουν ξανάρθει δε γίνεται δουλειά.

1 Like

εκτός απο πέρυσι, που απλά εν πήγαν 4-5 και δεν έκανε φέτος ένας διοργανωτής… δεν νομίζω οτι θα αλλάξει κάτι. τα γκρούπ τα λειτουργου bookers. ΨΥΧΡΆ. τα φεστιβάλ δεν τα χαλάει να πάνε 1-2 κακά, αν στο τέλος της χρονιάς το πρόσημο είναι θετικό. αυτά.

Με gigs στου διαόλου τη μάνα δεν νομίζω να τους πάνε το ίδιο καλά.

5 Likes

Ισχύει οτι οι trivium τα διέλυσαν όλα;

3 Likes

Ισχύει

4 Likes

οι “μισοι” pantera ικανοποιησαν το λαο που κατεβηκε να τους δει παρολα αυτα pantera διχως τα αδελφια δεν υπαρχουν !
Trivium τιμιοι για τους λατρεις του ηχου
Bonysnatcher αμερικλανιες…

Bodysnatcher δεν είδα.
Trivium ΟΚ, απλά δεν μου άρεσε ποτέ αυτό το είδος .
Pantera τώρα. Ο Μπενάντε άψογος στα ντραμς, μια χαρά κόλλαγε. Ο Ζακ (όχι ότι δεν έπαιζε καλά) μου άφησε την εντύπωση ότι δεν ταιριάζει και τόσο. Ο ζάκιας φαινόταν να βαριέται και λίγο. Ο Ρεξ, είναι απλά ο τύπος που παίζει μπάσο (εξ ου και η πολύ μικρή προβολή του συγκριτικά με τους υπόλοιπους).
Γενικά, καλά έπαιξαν, αλλά δεν ήταν και η συναυλία που θα σου μείνει αξέχαστη ή θα πεις “πω πω τι είδαμε”.
Κίτρινη βέβαια και για τη διάρκεια. 1.20 με κοψίματα και διάλειμμα. Την κάνετε που την κάνετε την αρπαχτή, παίξτε κανονικό σετ ρε παρτάλια. Ντροπή.

1 Like

Προσωπικά, πέρασα υπέροχα! Ισως επειδή μου έχει μείνει άχτι από τότε με το 9/11 που ακυρώθηκε, αλλά έριξα ασταμάτητο κοπάνημα χθες.

Πηγα για Trivium που ειναι απο τις λιγες μπαντες που ακουω τοσο σταθερά απο τα λυκειακα μου χρονια και περάσαμε υπέροχα. Και Pantera καλα περασα αλλα σε αντίθεση με τους πρωτους αυτους ειχα να τους ακουσω απο τοτε.

3 Likes

Ήμουν έτοιμος να έρθω και έπαθε ζημιά το αυτοκίνητο.
Και πριν αρχίσετε τα περί συγκοινωνίας, δεν είμαι Αθήνα αυτή την περίοδο.

Το 2001 είχα έτομα τα εισητήρια να έρθω από Αγγλία για Παντέρα και βόλτα. Τώρα δεν τρελενόμουν και τόσο.

Καλή συναυλία των Pantera αλλά μέχρι εκεί. Όχι μια συναυλία που θα σου μείνει.

Τώρα για τους Trivium έτσι κι αλλιώς δεν μου λένε κάτι δισκογραφικά.

Είναι ο Benante απο τους top αγαπημένους μου drummer ?-> Ναι
Είναι ο Zakk από top αγαπημένους μου κιθαρίστες ?-> Ναι. Είμαι και fan των BLS - Pride & Glory.
Μου αρέσουν οι Pantera ? → Κυρίως τα Far Beyond & Southern Trendkill.
Ήταν συναυλία επιπέδου “τι ζήσαμε!” → νομίζω πως δεν ήταν. Ήταν καλοί. Ήταν τίμιοι. Έπαιξαν τραγουδάρες. Αλλά κάτι έλειπε. Ίσως να έπαιξε ρόλο ο κακός χαμός που έγινε στους Trivium και να βγήκε η εκτόνωση σε αυτούς.

Στις θετικές “παραπλεύρες” συνέπειες είναι το video που έπαιξε πριν βγουν με τον κουστουμαρισμενο Anselmo και την semi-acoustic band. Το έψαξα και βρήκα το παρακάτω διαμάντι
image

Το έχω ακούσει 3-4 φορές ήδη. Αν και νομίζω ότι live είναι ακόμα καλύτερα τα κομμάτια. Δεν γνώριζα την μπάντα/project. Σαν να ακούω soundtrack των Peaky Blinders. Δεν είναι καλοκαιρινό άκουσμα, θα επανέλθω τον χείμωνα.