PARADISE LOST - Αθήνα 5 / 12 / 2020

Πληροφορίες

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 29€

Σημεία Προπώλησης

www.highpriority.gr
www.ticketmaster.gr
Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 210 893 8111
Δίκτυο καταστημάτων Public

  • Για αγορές μέσω internet και Public υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Φυσικά σημεία προπώλησης

Reload Stores
Ακαδημίας 81, Αθήνα
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-21:00
Σάββατο 10:00-20:00

No Remorse Records
Γαμβέτα 4, Αθήνα
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30-15:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30-20:30

Metal Era
Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30-15:15
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30-20:30

1 Like

Ακριβό εισιτήριο, γενικα λιγος κόσμος στις τελευταίες εμφανίσεις τους (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει καποιος), κακη γενικα μπαντα live, καμια αναφορά για καποιο σαπορτ της προκοπης, έρχονται σε ενα χρόνο απο σήμερα . Περίεργη ανακοίνωση.

1 Like

σε ένα χρόνο νταν, αμα έχεις πρόγραμμα :stuck_out_tongue:
έχω να τους δω από το 2014 ε μάλλον θα τιμήσω αυτή τη φορά, αν και είναι ακριβό το εισιτήριο, να τα λέμε όλα.

Μη ξανακουσω κουβέντα για iced earth :joy:

Πέρυσι είχε πολύ κόσμο στο ακαντεμυ. Και κατάφεραν να έχουν σκατά ήχο

AXAXA. sorry. τώρα είδα το 2020.

Αχαστοι σε μικρο κλαμπακι τυπου Fuzz και μετα απο καλο αλμπουμ. Τους ειδες σε one off συναυλια βεβαια, οποτε απο οτι βλεπω το σετλιστ ηταν λιγο μαπα. Αν βγαλουν καλο αλμπουμ θα ειναι πολυ ωραια. Τωρα το οτι εβγαλαν την ημερομηνια ηδη απο ενα χρονο πριν ειναι τουλαχιστον περιεργο… και δεν ειναι καν μερος περιοδειας, αν και υποψιαζομαι οτι θα γινει ολοκληρη περιοδεια εκεινο το φθινοπωρο, αφου το καλοκαιρι παιζουν σε φεστιβαλ, και την ανοιξη λογικα θα βγει το αλμπουμ.

1 Like

Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε για το Medusa, το Academy ήταν σχεδόν τίγκα. Για τις υπόλοιπες πιο πριν δεν ξέρω, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

2 Likes

Κάνε πλάνο να είσαι Αθήνα να πάμε να τους δούμε…

Ψιλοαδυνατο αρχες Δεκεμβριου, ασε που το πιθανο ειναι να βγαλουν αλμπουμ που δε θα θελω να ακουσω ιδιαιτερα live (ή και γενικα)

ανοησίες , θα έχει είπε γοθικ τραγουδια τύπου sisters , θα γαμάει !
στο φαζ θα εχει και καλό ήχο, μέχρι τότε…βλέπουμε

Ότι και αν έχω δει σ’αυτο το μαγαζί, ήταν κυριολεκτικά με α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-ο ήχο! Guardian, Eluveitie, Iced Earth… πραγματικά δεν θυμάμαι πότε (και αν) έφυγα ικανοποιημένος από κει.
Μακάρι πραγματικά να έχει αλλάξει κάτι και να είναι διαφορετικά αυτή την φορά.

Πόσα χρόνια έχεις να πας; Ο ήχος του έχει υπάρξει απαράδεκτος. Πλέον είναι σχεδόν πάντα εξαιρετικός.

3 Likes

Η τελευταία ήταν πέρσι στους Iced Earth. Ίσως σε αυτό το μαγαζί να παίζει σημαντικό ρόλο αν η εκάστοτε μπάντα έχει τον δικό της ηχολήπτη. Εκτός αν στο ενδιάμεσο που έχω να δω κάτι εκεί, έχει αλλάξει κάτι σημαντικό (μόνιτορς ή ηχοβολισμός) οπότε πάω πάσο.

σε 1 χρόνο ποιος ζει ποιος πεθαινει ρε συντροφοι…
Φανμπόης ειμαι, τους εχω δει πολλες φορες, ευτυχως μονο 1 ηταν ξενερωτοι καθοσον live δεν ειναι παντα καλοι… (δεν κατεβηκα στην χαβουζα σας πέρσι για να πω γνωμη…) , περιμένω μηπως και ανακοινωσουν Θεσ/νικη οπου σιγουρα θα ειμαι, αλλιως μεσα στο 2020 πολυ πιθανον καπου στα εξωτερικά …

Τιγκα ηταν το Piraeus Academy περυσι στις 22 Δεκεμβριου. Οσο για το Fuzz που λετε απο τις πολλες φορες που τους εχω δει η καλυτερη μακραν ηταν στο Fuzz το 2015. Επισης αν και ειναι λιγο κουλο να γινεται η ανακοινωση ενα χρονο πριν προσωπικα το προτιμω ετσι. Το αστειο ειναι που ανακοινωθηκε ακριβως ενα χρονο πριν, 365 μερες νταν.

Believe it or not (λόγω των φορών που μας έχουν τιμήσει, αλλά και του avatar μου), τους έχω δει μία και μοναδική φορά live (2011, Fuzz, την 1η ημέρα), στο MMXI tour του “Draconian Times”.

Περιμέναμε τότε ότι θα “έπεφταν τα τσιμέντα”, πράγμα το οποίο απλά δεν συνέβη ποτέ. Περάσαμε καλά, τα encore ήταν απίστευτα, αλλά μέχρι εκεί.

Η αναγγελία έναν χρόνο πριν, με ξεπερνάει. “Αλμυρή” τιμή.

1 Like

Δεν έπεσαν, γεγονός, αλλά στο Jaded (και στο Sweetness) δάκρυσαν. Να τα λέμε όλα.

Καλά να μαστε και θα τιμήσουμε και του χρόνου.

1 Like

Για εμένα, τα δάκρυα αφορούν πάντα την εναρκτήρια δυάδα - “όνειρο” των "Enchantment" και "Hallowed Land". Προσωπικά, την θεωρώ ως το καλύτερο “άνοιγμα” metal δίσκου όλων των εποχών.

Για εκείνο το βράδυ, τα υπόλοιπα δάκρυά μου αφορούσαν -όντως- το “Sweetness”, αλλά και το “True Belief”.

2 Likes

Δεν τους ειχα δει τοτε, Jaded και Sweetness τι λες τωρα? Γιατι δεν τα παιζουν συχνοτερα αυτα ρε γαμωτο. Σε DVD τα εχω δει και ανατριχιασα, που να τα ζουσα και live…

Είχαν παίξει όλο το Draconian Times, μιλάμε για μεγάλες στιγμές.
Θα ξαναπήγαινα, σαν καλό φανμποη, αν το έπαιζαν ξανά. Ίσως να ήταν η μοναδική φορά που θα το έκανα αυτό. Αλλά μιλάμε για δίσκο μνημείο

2 Likes