Paradise Lost-The plague Within

Αυτο το ανεκδοτακι με το οτι το FDUDU ειναι κακος ή μετριος δισκος ειναι εδω μονο στο rocking καποια ομαδικη παραισθηση ή κυκλοφορει και εξω? Γιατι ευτυχως εξω δεν το εχω συναντησει πουθενα…

Για μενα ο μονος δισκος των PL που βγηκε μεταξυ 1994-2012 στον οποιο παταω skip σε τραγουδια ειναι το In Requiem παντως… μετα τα πρωτα 6 (εξαιρετικα) τραγουδια βασικα παταω stop κι οχι skip. Μεχρι και τα b-sides αυτου του δισκου ειναι μετρια, ενω σε καθε αλλο δισκο ειχαμε εξαιρετικα κομματια που δε θα επρεπε να εχουν μεινει απεξω.

Το Silent In Heart μετριο; :expressionless: Καλα την υπερδιασκευη στο Missing δε την υπολογιζω γιατι οπως ειπαμε ειναι διασκευη, αλλα το Silent ειναι το καλυτερο κομματι του δισκου.

Για το οτι τα μπρουταλ του Χολμς ειναι ιδιαιτερα, ή το νοημα που εχει η κριτικη που ασκω λολ, το πρωτο το προσπερναω, το δευτερο παλι το προσπερναω, γιατι να μη ξεχνατε το τριτο και σημαντικοτερο που ειναι,

Βασικά δεν λέει κανείς ότι είναι μέτριο το Faith…έχει όμως αυτή τη ξερή παραγωγή που δεν βοηθάει κατά τα άλλα έχει κομματαρες μέσα δεν το συζητώ.

Εμ έλα που το έχουν πει, εδώ μέσα βέβαια μόνο:p

Η διασκευη στο Missing ειναι εξαιρετικη ναι, απλα οπως ειπες ειναι διασκευη.
Κατα τα αλλα καλο μωρε το Silent In Heart (σιγουρα οχι καλυτερο απο τα Praise Lamented Shade, Requiem, Never For The Damned, Unreachable), απλα δες εδω b-sides που ειχαν στα αλμπουμς της δευτερης εποχης τους (αν μπορεις να χωρισεις σε εποχες τους PL…) και γιατι στη συγκριση χανει (για μενα τουλαχιστον):

BIN
Leave This Alone
Waiting For God
Gone
Sway

SOL
Deus
I Can Hate You

PLX
A Side You’ll Never Know
Sanctamonious You
Let Me Drown
Through The Silence

FDUDU
Back On Disaster
Cardinal Zero

TI
Ending Through Changes
The Last Fallen Saviour

Δηλαδη μιλαμε για τραγουδια που σχεδον ολα εμπαιναν σε οποιοδηποτε αλμπουμ που εχουν βγαλει τα τελευταια 15 χρονια (ειδικα οι 4 κομματαρες που εμειναν εξω απο το PLX) :stuck_out_tongue:

Παρόλα αυτά θεωρώ το Silent In Heart καλύτερο σχεδόν από όλα αυτα τα b sides. Kαι από κοντά το φανταστικό The Last Fallen Saviour. Γεγονός είναι ότι θα μπορούσαν χαλαρά να έβγαζαν άλλη μια δισκάρα με όλα αυτα τα κομμάτια.

Και γω το θεωρω καλυτερο, το μονο που το κοντραρει λιγο ειναι το I Can Hate You.

sons of perdition κανείς ; τα bsides του plague δεν είναι άσχημα ειδικά το ένα θα αρέσει πιστεύω και στους οπαδούς της onesecond drtimes εποχής αλλά ακόμη δεν τα έχω ακούσει διεξοδικά

Προσωπικά το Leave This Alone είναι από τα αγαπημένα μου b sides όπως και το Sanctamonius You…γενικά τι να πεις γι αυτή τη μπάντα;
Αλλά στα του δίσκου για μένα θα ήταν καλύτερα το Flesh From Bone να ήταν b side και να παραμιλάγαμε όλοι. Τώρα ακόμα μετά από τόσες ακροάσεις δεν μου κάθεται καλά στη ροή του δίσκου. Δεν είναι κακό αλλά ακόμα το θεωρώ αχρείαστο.

Shadowking νομίζω ότι το flesh κολλάει με το return και το broken earth λόγω evil ατμόσφαιρας και καλά και όχι φυσικά λόγω δομής των κομματιών. Για κάποιο λόγο τα θεωρώ ίσως τις 3 κορυφές του δίσκου αλλά και απόδειξη ότι οι λοστ μπορούν να αναπαράγουν πειστικά μία τέτοια ατμόσφαιρα

Τι να πω ίσως παραγέρασα για τέτοια πράγματα, από την άλλη το Return To The Sun συνεχίζει την παράδοση των τεράστιων κομματιών που κλείνουν τους δίσκους τους!

Από το Symbol έχω να ευχαριστηθώ τόσο με τους Lost! Kαλά τα ενδιάμεσα δισκάκια αλλά λίγο πολύ ακούγαμε το ίδιο άλμπουμ ξανά και ξανά. Καταλαβαίνω απόλυτα τα περί ορέξεως, αλλά αυτά για σκουπίδια και σαβουρες είναι αστεία! Μακάρι ο επόμενος δίσκος να είναι όλος με σκουπίδια σαν το Terminal, το Flesh και το Cry Out.

Και μιας και λες για το Cry Out όσο περνάνε οι ακροάσεις μοιάζει καλύτερο με αυτό το σημείο στο 1:38 περίπου να το ανεβάζει επίπεδο!

Μια χαρα κομματι ειναι το cry out. Εγω εχω σκαλωσει πολυ με το beneath broken earth και η πλακα ειναι οτι οταν το ειχα πρωτοακουσει οταν βγηκε το βιντεο δεν μου ειχε φανει και τοσο καλο.

Πολυ ωραιο κομματι το fear of silence, δε θα με χαλαγε αν ηταν αυτο στη θεση του cry out…
Δυνατο κομματι και το never look away, το οποιο ειναι πιο κοντα στο υφος του δισκου σε σχεση με το fear.

φιλε και γω
το θεωρω απο τα καλυτερα του δισκου.
Πολυ solid κομματι, τρομερη ατμοσφαιρα και ωραιοι στιχοι.

Ηρθε και το αλμπουμ σημερα σπιτι.
διπλο χρυσο βινυλιακι με ενα τεραστιο βιβλιαρακι με στιχους και λαινερ νοουτς, πιστοποιητικο αυθεντικοτητας και αριθμημενο art print! fuck yeah!

Έτσι ρε άρρωστε! Περιμένω το δικό μου :)))

Αμα εχει και πιστοποιητικο αυθεντικοτητας… ενταξει τοτε!

Λοιπόν…μετά από πολλές ακροάσεις μπορώ πλεόν να πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι είναι από τους χειρότερους δίσκους τους και δεν το περίμενα με τίποτα!!!
2-3 τραγούδια ξεχωρίζουν μόνο, δυστυχώς. Ανέμπνευστος δίσκος.
Τα κάφρικα του Χολμς είναι άθλια (όχι ότι τα καθαρά του είναι σε καλή κατάσταση) και γενικά η φωνή του είναι πολύ πεσμένη.
Άκουσα επίτηδες αυτές τις μέρες το Faith πολλές φορές και σε σύγκριση με το Plague μου φαίνεται σαν η μέρα με την νύχτα.
Πάντως αυτό το συνεχόμενο πισωγύρισμα τους, μου φαίνεται ανούσιο.

Το Cry Out μονο σε μενα θυμιζει Kyuss στην αρχη?