Paradise Lost-The plague Within

Υπερβολές, ωραία γλυκανάλατη μελωδία και κλασικά φωνητικά του holmesfield…όπως η μισή δισκογραφία τους δλδ.

Ε όχι και το the enemy το χειρότερο τους τραγούδι!!!
Όσο για το καλύτερο, κατά την προσωπική μου άποψη είναι το Requiem.

Δεν ξέρω για χειρότερο αλλά από τα λιγότερο καλά τους θα έλεγα πως είναι το Forever After.

Καλούλι είναι μωρέ …μελαγχολικό και πολυ μελωδικό από τα χειρότερα του δίσκου όμως ακόμη και από τα bsides του PLX. On topic έχει και νέος κάποια τραγούδια που θα μπορούσαν να μείνουν κλασικά ; μαλλον ναι (διότι είναι πάρα πολυ νωρίς για να πεις κάτι τέτοιο). Το eternity ? το return ?, ίσως το broken ? Ο χρόνος θα δείξει. Πάντως τελευταία έχω φάει σκάλωμα με το terminal .

Νομίζω το Beneath…,το No Hope…,το Eternity, το Terminal, το Return… ίσως τα καταφέρουν.
Όπως τα λες για το Forever After γιατί Paradise Lost και χειρότερο λίγο δύσκολο. Όπως για παράδειγμα το Perfect Mask που είπατε πιο πίσω…ε είναι λίγο “καλούλι”

Συμφωνώ! Ο τελευταίος τους πολύ μεγάλος δίσκος ήταν το Symbol of Life. Ο τελευταίος τους όμως καλός δίσκος (και όχι μέτριος) είναι το In Requiem. Ανώτερος από τα 3 τελευταία τους άλμπουμ. Άλλωστε στα Tragic Idol, Plague, Faith Divides τραγούδια της ποιότητας ενός “The Enemy” ή “Praise Lamented Shade” δεν υπάρχουν (γνώμη μου).

Όπως λες [I]γνώμη[/I] σου. Η γνώμη μου είναι ότι το in requiem είναι πολύ χειρότερο από όλα τα τρία επόμενα σε φάση δεν τίθεται θέμα καν συγκρισης άλλωστε είναι ο ορισμός του μεταβατικού δίσκου : φάση το ψάχνουμε ακόμη που θα μας πάει ηχητικά.

Υπαρχει και θρεντ για τους Paradise Lost, ειστε ολοι εκτος.

To Tragic Idol ανετα το εβαζα σε συλλογη με τα 15-20 καλυτερα κομματια τους εβερ.

On topic Θα ήθελα πολύ να παίζουν ολοκληρο το plague ποσό θα σπερνει λαιβ και μετά ένα μικρό best of set.

Μα άμα το παίξουν ολόκληρο, θα τελειώσει η συναυλία.

Να προσέχουμε τι γράφουμε : Περισεύουν άλλα 20 λεπτά :stuck_out_tongue: χωράνε τα περισσότερα ¨χιτάκια"

Καλα ανεξαρτητα απο διαρκεια, θα εχει τελειωσει η συναυλια γιατι το κοινο θα εχει φυγει απο τη βαρεμαρα. Εκτος αν ειναι στην Ελλαδα η συναυλια. Εκει ειμαστε πολυ μπροστα.

ή στη Γερμανία μεγάλε που είναι και σχεδόν η μισή ευρωπαική μεταλ αγορά …έλα μη με τσιγκλας

Ευτυχως που ειμαστε μονο εμεις μπροστα!

A great reaction and chart positions for ‘The Plague Within’ - thanks to everybody who has picked up a copy of the album, we have been overwhelmed with the response!!!

#3 UK rock charts
#4 Finnish album charts
#7 German album charts
#14 Austrian album charts
#15 US Heatseekers charts
#21 Swiss album charts
#28 Dutch album Top 100
#32 French album charts
#50 Spain album charts
#51 UK album charts

Σε αλλα νεα, εχουν κλεισει ηδη ημερομηνιες οπου παιζουν ολοκληρο το αλμπουμ.
lostparadise τσεκαρε στο site/fb τους .

Με αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα, μαλλον εσεις με τσιγκλατε :slight_smile:

Σκουπιδι λεμε.

Και δικαίως φίλε μου, καθότι μιλάμε για πολύ πολύ καλό δίσκο που συνδυάζει παρελθόν και παρόν. Οι τύποι έχουν το κοκκαλάκι της νυχτερίδας, δεν εξηγείται αλλιώς.

Άντε να μας ξανάρθουν :)))

χμμμμ… πολυαναμενομενος δισκος, ειδικα κ απο φανατικους οπαδους τους οπως εγω…Τον ακουω για πολλοστη φορα εδω και μερες…Δυσκολο να πω οτι ειναι καλος στο συνολο του. Μου αρεσουν που δοκιμαζουν επιστροφη (κατα καποιο τροπο) στο παρελθον, αν και ειναι μικρο-κολοτουμπα (βλ. δηλώσεις αποποίησης των πρωτων δισκων απο το ιδιο το γκρουπ…)
Γενικα φαινεται οτι εχουν πολυ καλη διάθεση και όρεξη για κατι καλο, απλα τωρα δεν τους “βγηκε” και τόσο …
Ανεπανάληπτη στιγμη το No hope in sight, θα μεινει σιγουρα απο τα καλυτερά τους. Πολυ καλο επισης το doom-οειδές “Βeneath broken earth” . Έπεται το Punishment through time (σιγουρα το Pity the sadness II) , Cry out και Εternity of Lies, τα οποια ειναι καλα χωρις να αγγιζουν μεγαλειωδεις στιγμες του παρελθοντος…Mετα τα 5 αυτα κομματια τιποτα το αξιοσημείωτο…

Επαναλαμβανω οτι μου αρεσει που φαινεται οτι εχουν την διαθεση για καλη μουσικη, απλα ισως δεν ειναι στην καλυτερη τους απο πλευρας έμπνευσης. Θα εβαζα 6/10 λοιπον και παμε παρακάτω.
UP THE LOSTS \:D/