Στα μουτρα σας !
Μέχρι στιγμής τα 3 κομμάτια που έχω ακούσει καθώς και το sample ακούγονται εξαιρετικά. Πάμε για μεγάλο δίσκο.
Τα καινούρια τραγούδια είναι εξαιρετικά. Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια ανυπομονώ για δίσκο των Lost. Η αλλαγή στο ύφος είναι καλοδεχούμενη αν συνοδεύεται με έμπνευση, κάτι που φαίνεται πως ισχύει. Τσεκάρετε το Maximum Plague, συλλογή περιοδικού - ορεκτικό λίγο πριν το κυρίως πιάτο.
New video! 8)
Πωπωπω doom-ιλα…
Υπερ-doom!!!
Vasika apo oti exw akousei mexri twra, tha elega ta riff kai genikotera o hxos sth kithara kai doomizei kai sludge-izei… symfwnei kaii to mousi tou Holmes se afth th diapystwsh…
Κοίτα δω…θα αρχίσω να ακούω Paradise Lost πάλι…μετά το icon. Άντε και tour με Bride τώρα
Παρα μα παρα πολυ καλό και αυτο, φουλ του doom, αργοσυρτο και βαρυ. Πολυ καλα και ταιριαστα τα φωνητικα του Holmes τα οποια και παλι μου θυμιζουν εποχες Shades Of God και σε αυτο το κομματι και Gothic.
Βασικα μαλλον εχουμε να κανουμε με κομματαρα και παμε για δισκαρα παλι…
:sleep::sleep::sleep:
Μάλλον είμαι ο μόνος που δεν του άρεσε.
Μακάρι να μας πάρει τα μυαλά ο δίσκος, αλλά πέρα από τους αργούς ρυθμούς που θυμίζουν προφανώς Gothic\Shades of God και τα growls του Νικόλα, το τραγούδι δεν λεει πολλά συνθετικά.
Αυτό έλειπε να έλεγε και συνθετικά…απλά έτσι για το γαμώτο να ακούσουμε lost με λίγο old school διάθεση…τίποτα παραπάνω.
Γαμάει ρε συνθετικά !. Δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια τραγούδια όμως πραγματικά λέει. Και εμένα η πρώτη μου εντύπωση δεν ήταν η καλύτερη. Όμως με τη δεύτερη κιόλας ακρόαση ξεδιπλώθηκε το περιεχόμενο του άσματος. Φοβερά σαμπαθικα ριφς, φοβερά leads. Κλασσικό Βρετανικό ντουμ ντεθ το οποίο όμως- για τα δεδομένα του ύφους -διαθέτει αυτή την αμεσότητα που μόνο οι λοστ έχουν από το λοστ παραντάισ μέχρι σήμερα
Συνθετικα και εμενα το No Hope μου αρεσει παραπανω αλλα σαν υφος/ατμοσφαιρα σκοτωνει το κομματι.
Γενικα για εμενα να ξερετε οσο πιο πολλες lead Γρηγορη εχει μεσα το κομματι τοσο καλυτερο ειναι
Πάντως θέλει και κάποιες τάσεις αυτοκτονίας (εμπορικής) για να βάλεις αυτό το κομμάτι πρωτο βιντεοκλιπ. …
Αυτό.
Κατά τα άλλα, το σοκ. Και τα δύο κομμάτια που 'χουν βγει εντυπωσιακά δυνατά σε σχέση με το τι περίμενα.
Προφανώς διατηρώ αρκετές αμφιβολίες για το πώς θα την παλεύει ο Χολμς στα λάιβ αν -όπως συνηθίζουν- παίζουν μπόλικα από τα καινούρια, μαζί με προ-Icon κομμάτια, αλλά οι ελπίδες για το δίσκο ανεβαίνουν σημαντικά.
Μα και σε αυτό το κομμάτι τα lead του Greg το ανεβάζουν γιατί όντως κατά τα άλλα έχουν γράψει και πολύ καλύτερα κομμάτια.
Ousiastiko kai aperito to kommati, minimalistiko, argosyrto doom me ta xarakthristika thrynitia leads tou Greg…to opoio kateksoxhn otan einai kalopaigmeno den einai kai efpepto…To video akolouthei thn idia logikh…pithanws na exoume ena ligotero piasariko album apo to prohgoumeno, pio back to the roots…
Οχι ρε μη το λες αυτο, δε βλεπεις ποσο ενθουσιασμενος ειμαι; :sleep::sleep::sleep:
Τα μονα κομματια που πιστευω πως παιζει να μου αρεσουν θα ναι τα bonus tracks. Γιατι κατα τ αλλα υπνος βαθυς… :sleep: