…δεν ξέρω…περιμένω να ακούσω ολόκληρο τον δίσκο:):!:
Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα μου φάνηκε βαρετό.
Μου φαίνεται ότι πρέπει να κάνουν αυτό που έκαναν οι Dark Tranquillity στον τελευταίο τους δίσκο. Να επαναπροσδιορίσουν τον ήχο τους κάπως γιατί αυτό το πισωγύρισμα δεν οδηγεί πουθενά. Σε λίγο θα βγάλουν Lost Paradise pt2.
Σε οποιον φανηκε βαρετο να υποθεσω οτι του φαινονται βαρετα και πολλα κομματια απο το Shades Of God ετσι? Γουστα ειναι αυτα οντως το κομματι δεν ειναι πιασαρικο και ειναι πολυ αργοσυρτο αλλα η ατμοσφαιρα, τα lead του Greg και η φωνη του Holmes με κανουν και το γουσταρω καργα.
Ε, λοιπόν αυτό το κομμάτι που δεν θυμίζει σε τίποτα PARADISE LOST (απορώ που τα δατε τα “Shades Of God” κτλ) είναι πραγματικά καλό :!:
Βασικά, ξέρεις τι; Όντως δε θυμίζει Shades of God (πολύ “ξερό” για κάτι τέτοιο), αυτό που έχουν κάνει ουσιαστικά είναι ότι έχουν πάρει την πρώτη ύλη του Shades of God (δηλαδή τους Trouble φυσικά) και την έχουν παρουσιάσει πιο απογυμνωμένη από ποτέ. Και πράγματι, πρέπει να είναι το πιο “Trouble” κομμάτι των Paradise Lost έβερ.
Όχι κάτι το ιδιαίτερο για μένα, αλλά ΟΚ κομμάτι γενικά.
Η φάση είναι σχεδόν MY DYING BRIDE (όχι ότι αυτό αναιρεί τα περί TROUBLE, κάθε άλλο).
Και αυτό συμπαθητικό ως καλό μουσικά με έναν εντελώς απαράδεκτο Holmes στα χειρότερα growls που έχω ακούσει εδώ και καιρό. Τα προηγούμενα μου είχαν φανεί πολύ Shades of Gods, αυτό όχι και τόσο.
Μια χαρά σάπια/στοιχειομένα φωνητικά που ταιριάζουν απόλυτα με το κομμάτι , τι περίμενες να ακούσεις δεν μπορώ καταλάβω…
Εγώ θα ήθελα να μάθω πότε επιτέλους θα τελειώσουν με τα 800 άλμπουμς που “επιστρέφουν στις ρίζες” για να κάτσουν να γράψουν επιτέλους μια Hostάρα παρτ2.
Aaaaaaaaaaaand now we run.
Ένα Symbol of Life παρτ2; Το έσωσα;
Από μένα; Ευχής έργον θα 'ταν κάτι τέτοιο, Έχω περιέργεια να ακούσω πως θα ήταν αν σήμερα έβγαζαν και πάλι κάτι με αναφορές στον ηλεκτρονικό ήχο.
Από τους υπόλοιπους; Καλύτερα μην κυκλοφορείς μόνος στο φόρουμ το βράδυ, παίρνε με για παρέα.
:lol::lol:
…όπως και νά’χει, ότι και να κάνουν στον ήχο τους οι Paradise Lost, κάνει αίσθηση…περιμένω όσο έχω ακόμα υπομονή, να τον ακούσω ολόκληρο τον δίσκο, και να βγάλω τα συμπεράσματα μου:):!:
Swstos, afto skeftomoun kai egw…! Mhn sou pw kai anathematismeno epoxhs Darren…eidika to kleisimo apo 5:15 kai epeita…exei afto to monolithiko…
Σιγά την καταπίεση ρε Χοστάκηδες :!:
Που σας έχουν ξαμολήσει, να κυκλοφορείτε ελεύθεροι και με το νόμο. Άιντε!
Θα ξανάρθετε και το Host θα τρέμει; Ουστ ρε μπλιμπλικοφοβικέ.
Να την πω πάντως την αλήθεια, καλό το νέο κομμάτι αλλά μέχρι εκεί. Γιατί νομίζω πως το γενικότερο ντεθ/ντουμίζον φλάσμπακ ήταν κάπως αχρείαστο, δεν έχουμε πλέον ανάγκη τους PL να γράφουν τέτοια κομμάτια και νομίζω το ξέρουν και οι ίδιοι, πράγμα που κάπως αντικατοπτρίζουν στη μουσική τους. Όσο καλό και να 'ναι, παραμένει κάπως generic.
Πάω να ξαναβάλω In Requiem που μου 'λειψε (φλασιά).
Συμφωνω στα περι Trouble και My Dying Bride, αλλα εμενα συνεχιζει να μου φερνει σε εποχες Shades Of God με πολλες τζουρες απο Gothic.
Για τα περι Host δεν σχολιαζω, τα 'χουμε πει πολλες φορες. [-X
Ομολογουμένως καμία σχέση με Shades Of God…μάλλον έχετε καιρό να το ακούσετε! Το Shades Of God είχε doom επιρροές ξεκάθαρα αλλά ήταν πιο…heavy metal ρε παιδί μου πως αλλιώς να το πω. Αυτό είναι εντελώς ξερό doom/death βρετανικής σχολής όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω.
Eξακολουθεί πάντως το No Hope In Sight να είναι το κομμάτι που με έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ.
Εσύ το your hand in mine πόσο καιρό έχεις να το ακούσεις ?