Paradise Lost-The plague Within

είναι το ίδιο πράγμα;

και για να σε βγάλω από την δύσκολη θέση σου λέω πως το μόνο κοινό σημείο είναι το doom στοιχείο. κατά τα άλλα στο Shades Of God υπήρχαν εναλλαγές ρυθμών πιο πολλά lead (ακόμα και στο your hand in mine) και πιο heavy metal riffs( καλπάσματα κτλ.)

1. Το Host είναι ένα καλό άλμπουμ. Μέχρι εκεί. Θα αποθεώνονται αιώνια για την στροφή 180 μοιρών (και ξανά άλλες 180 μετά), για το πόσο άνοιξαν τους ορίζοντές τους κλπ κλπ. Αλλά δεν το έχουν το ηλεκτρονικό, να είμαστε ειλικρινείς. Παίξανε σε άγνωστα μονοπάτια. Καλά τα πήγανε αλλά δεν είναι και δισκάρα, μην τρελαθούμε. Ένας ωραίος δίσκος που ακούγεται ευχάριστα.

2. Και από την στιγμή που ο Holmes δεν μπορεί ούτε το “Erased” να τραγουδήσει χωρίς υποστήριξη (βλέπε περασμένο Σεπτέμβρη) δεν ξέρω γιατί ακολουθούν την πορεία των παλαιών χρόνων. Καλή η καύλα, καλά τα λεφτά αλλά στα live τι; Φυσικά μιλάμε για την μπάντα που ποτέ δεν κατάλαβε τι υλικό είχε και ποτέ δεν έκανε την διαφορά στο σανίδι από την άλλη.

3. Συμπαθητικό αλλά ελπίζω να μην δούμε την βαρετή ξεραϊλα του “Faith Divides…”. Το “Tragic Illusion” ήταν σπουδαίος δίσκος, με εξαιρετικές συνθέσεις και πραγματικά καλές φωνητικές γραμμές από τον Holmes. Γραμμές και αποδόσεις. Έστω και με μηχανική υποστήριξη (αρκετή κιόλας). Το ομώνυμο το θεωρώ μεγάλο κομμάτι. Το τελευταίο ΤΕΡΑΣΤΙΟ νομίζω πάει στο “Pray Nightfall”. ΜΕΓΑΛΟ είναι και το “Over the Madness”.

Δεν θα τα έλεγα καλπάσματα …τεσπά κυρίαρχο στοιχείο του shades είναι οι sabbath αυτό είναι γενική παραδοχή ήδη από τότε που βγήκε. Μην κολλάμε όμως στο ύφος του beneath θα είναι το μοναδικό σε αυτό το στιλ από όλο το δίσκο (όπως φαίνεται από τα samples ) και προφανώς τους βγήκε ηθελημένα έτσι…Σε ένα δίσκο με αρκετές εναλαγές θα βγάζει πολύ περισσότερο νόημα (να και στέκεται ΚΑΙ μόνο του). Τέλος …όχι και το τελευταίο τεράστιο το pray nightfall.Tεράστιο ναι αλλά όχι το τελευταίο. Όπως το είπε και η καλίσι not the last dragon ! :stuck_out_tongue:

Τεράστιο το Pray Nightfall αλλά θα συμφωνήσω εδώ με τον lostparadise ότι έχουν βγάλει και άλλα τεράστια κομμάτια από τότε. Γούστα είναι αυτά και οι Paradise Lost έχουν αποδείξει ότι είναι…για όλα τα γούστα!
Όσο για το Shades…όντως Sabbath-ικό και Trouble-ικό όσο δεν πάει. Επειδή είμαι και σε μια φάση αρκετά περίεργη αυτό το καιρό το Beneath…μου αρέσει όλο και περισσότερο.

Βαρύ και…ασήκωτο, καθόλου άσχημο, πάντως το συγκρότημα πιστεύω αυτή την οδο θα ακολουθήσει από δω και πέρα, λίγο παλιό στυλ, λίγο πιο νέο, το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό, όσο περνούν τα χρόνια το κάθε συγκρότημα παίζει για τους οπαδούς του πλέον, πειραματίστηκαν σε μεγαλο βαθμό, επέστρεψαν στις ρίζες τους και κάπου εκεί θα παραμείνουν, δεν περιμένω θαύματα

Διθύραμβοι …στην αγγλική :

Δεν μπορώ να περιμένω!

I?m absolutely gobsmacked with The Plague Within. If you?d asked me before tonight what my favourite PL album was then the answer would have immediately been Draconian Times.

But ask me again tomorrow and it might take a little longer to give you an answer.

:-k:-k

:lol:

ούτε η ίδια η μπάντα δεν θα έγραφε τέτοιες πίπες

Σιγά ρε σεις, τώρα θα τον μάθουμε τον βρετανικό rock/metal Τύπο με τις αμετροέπειές του.

Τουλάχιστον αυτοί τον έχουν ακούσει το δίσκο. Δεν κάνουν κριτική στον αέρα…

Μπορεί να εννοεί ότι θα απαντούσε το Icon :stuck_out_tongue:

Μάλιστα, το αγαπημένο του ήταν το Draconian Times και πρέπει τώρα εμείς να τον θεωρούμε αξιόπιστο κριτή του Plague Within…ok…να φανταστώ ότι το αγαπημένο του άλμπουμ των Metallica θα ηταν το βλάκ άλμπουμ…

Οποιανού δεν είναι αγαπημένο το “Seals The Sense” να σπάσει από δω μέσα :!:

Καλά ποιος καθυστερημένος θεωρεί το DT καλύτερο δίσκο των λοστ. Μιλάμε για την απόλυτη πατάτα !!:lol:

Σωστά, υπάρχει και ένα One Second!!!

Υπερβολικος ο δημοσιογραφος, αλλα μεχρι στιγμης ολες οι κριτικες ειναι διθυραμβικες, ο,τι εχω ακουσει απο τον δισκο το γουσταρω, οποτε περιμενω κατι πραγματικα μεγαλο.

τι εννοεις υπερβολικός ?:-k

Υπερβολικος στην τοποθετηση του οταν λεει

"I?m absolutely gobsmacked with The Plague Within. If you?d asked me before tonight what my favourite PL album was then the answer would have immediately been Draconian Times.

But ask me again tomorrow and it might take a little longer to give you an answer."

Αυτο δεν το γραφεις. Μιλαει ο ενθουσιασμος εκεινη την στιγμη και ειμαι και εγω ανθρωπος που ενθουσιαζεται αλλα δεν πρεπει να το τραβας τοσο. Ακομα και αν υποθεσουμε οτι τελικα για αυτον στο μελλον γινεται το The Plague Within ο αγαπημενος του δισκος απο την μπαντα αυτο θελει χρονο δεν το κρινεις με 1, 2 ή 10 ακροασεις οταν ο αλλος δισκος που ηταν ο αγαπημενος σου απο την μπαντα εχει βγει εδω και 20 χρονια και εχει αντεξει στο περασμα του χρονου.

ρε συ νόμιζα ότι μιλούσες για τη κριτική του rocking που είναι …συγκρατημένη να το πω κάπως …