Paradise Lost - Tragic Idol

Καλα τωρα βαζετε το ασυνδετο ομονυμο, μπας και συνδεσουν ολα τα προηγουμενα τους αλμπουμ, απο αυτό; Ενταξει καλό το αλμπουμ αλλα ακόμα και το THROUGH THE SILENCE b-side είναι καλύτερο από το Forever After ή το Shine. Και ναι είναι καλύτερο το In requiem με το κατ εμε καλύτερο Never for the damned απο το καλύτερο Sun fading.

To In requiem είχε και καταλληλότερο δέσιμο ηχου των μουσικών οργανων σε σχέση με το ομόνυμο!

To SoL είναι κυρίως ηλεκρονικός ήχος που με το καινουργιο είναι σαν να σιγκρίνουμε David Bowie με Linkin Park.

πες τα πες τα.και το close your eyes κομματος ειναι.
βασικα οτι και να λετε σε καθε δισκο εχουν κομματια που σε στελνουν αδιαβαστο.

Εγώ πάντως και το ομώνυμο μια χαρά το βρήκα, όχι στα καλύτερα τους βέβαια (από τα τελευταία εννοώ με το καλύτερα τους) αλλά καλό άλμπουμ.

Τα μοναδικά των Lost που δεν μπορώ είναι να one second (που έχει τις στιγμές του αλλά βγήκε μετά το draconian και το αγόρασα την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του περιμένοντας κάτι ανάλογο) και φυσικά το host.

και το εισαγωγικο lead στο ομωνυμο tragic idol
το καλυτερο lead που χουν γραψει την τελευταια 10ετια

το ατου του καινουργιου δισκου
ειναι οτι εχει κομματια που σου μενουν
διατηρωντας ενα μεταλ χαρακτηρα με τον οποιο μαθαμε και αγαπησαμε τους p.lost
δεν ειναι υπερφορτωμενος με πληκτρα και επικες ενορχηστρωσεις
δεν λοξοκοιταει στο κοινο των erased/forever after/the enemy

εγω πιστευω οτι βρηκανε τη συνταγη που πρεπει να ακολουθησουνε
αν θελουν να εχουν ικανοποιημενους τους οπαδους των 90ς

τα πιο σιχαμενα τραγουδια τους.

dead ακουσε το one second ξανα.:slight_smile:

O Γρηγόρης πλέον άφησε τα πολλά πλήκτρα και ασχολήθηκε με τα leads του που ειναι και το ατου του αλλά και της μπάντας! :-k

Draconian times>Tragic idol>In requiem>Icon>Paradise Lost>Host >Shades of god τα υπόλοιπα μου φάνηκαν όχι τόσο αδιάφορα όσο το ότι δεν είχαν τα κομμάτια που μου έμειναν στο μυαλό για καιρό.Με το tragic idol ενθουσιάστικα.Ειδικά με τα Tragic idol,Fear Of Impending Hell,Solitary One,Worth Fighting For,The Glorious End …τα υπόλοιπα κομμάτια είναι πολύ όμορφα αν και ίσως χρειάζονταν λίγη παραπάνω δουλειά :smiley:
Αρτιότατος δίσκος όπως άλλωστε μας έχουν συνηθήσει αν εξαιρέσεις το believe in nothing

ωπα ωπα ωπα.in requiem>icon?wtf?

Εδω λεει οτι το Believe In Nothing ειναι κακος δισκος. ;p

Φιλε Paradise Lost, θα σου προτεινα να ακουσεις ξανα τους δισκους των Paradise Lost, ή μπορεις απλα να αλλαξεις nickname. Η ζωη ειναι γεματη μονοπατια κι επιλογες.

Σορρυ που διακόπτω αλλα οι ιδιοι εχουν πει οτι το BIN ειναι η χειροτερη περιοδος-στιγμη απ όλη τη καριερα τους!

Επειδη το πηρε η εταιρια και το περασε 2-3 μιξεις. Σα δισκος μια χαρα γαμει πατοκορφα οτι εχουν βγαλει μετα το Symbol of Life. Και μη πει κανεις οχι γιατι θα τον εξετασω :!:

Όντως το έχουν πει στο documentary over the madness …

Οχι μονο με τις 2-3 μιξεις αλλά και γενικότερα υπήρχε ανοργανοσια! Το εχουν πει επανηλλειμένος. :slight_smile:

Εν ψυχρώ εκτέλεση, στυγερή δολοφονία :!:

:lol:

το bin ειναι καλος δισκος.αλλα διπλα σε κατι κομματαρες οπως [I]World Pretending[/I]
[I]Never Again No Reason[/I] εχει κατι [I]Fader[/I] και [I]Look At Me Now[/I]

για μενα υστερει σε συγκριση με το φετινο ας πουμε η το paradise lost.

Τι πρόβλημα υπάρχει με το [I]“Fader”[/I]?

Εχει πολλα γαματα οπως Sell It To The World, Divided, Illumination, Something Real, κλπ. Ειναι γαματος δισκος, σιγουρα λιγο ανευρος οπως ο ομωνυμος, με τη διαφορα οτι εχει πολυ πιο καλα τραγουδια να το θεσω ετσι.

Edit: Το Fader μου αρεσει, οχι τοσο οσο πριν απο μερικα χρονια, αλλα το Look At Me Now ειναι ΕΠΟΣ. Στα αγαπημενα μου του δισκου με πολυ μεγαλη ανεση!

δεν μ αρεσει απλα.αρκετα ραδιοφωνικο(ακομα και για τα δεδομενα του δισκου που ηταν σ αυτο το στυλ)και μετριο.πχ το never again ειναι το σωστο εμπορικο ροκαδικο κομματι των λοστ.εχει μια ατμοσφαιρα.

Άργησα λίγες ώρες, αλλά κάτω τα χέρια από το ομώνυμο ε. Υπάρχουμε κι εμείς που το θεωρούμε ό,τι καλύτερο βγήκε στα 00’s:!:

Εμένα πάντως το συγκεκριμένο album είναι ότι περίμενα επιρροές από dt και In requiem ,PL etc.Είμαι απλά ευτυχισμένος :slight_smile: