Paradise Lost vs Anathema vs My Dying Bride

Πάντως με την νέα χρονιά θα έχουμε νέο δίσκο και από τους 3.:slight_smile:
Και αν για Anathema (που μαρέσουν!) δεν με πολυνοιάζει γιατί στο λάιβ βαρέθηκα απίστευτα στα νέα κομμάτια.
Οι My Dying Bride επιστρέφουν το βιολί, οι δε Lost στίχο και (πιθανόν) ήχο.

Πάντως η πιο τίμια μπάντα είναι οι MDB.
Ακομπλεξάριστη μπάντα ΤΕΛΕΙΩΣ με το παρελθόν, αλλάζει σετλιστ συνέχεια (έπαιξαν το Here In Throat8O), μετρημένες δηλώσεις, δουλειά συνέχεια, στην ίδια εταιρία από την αρχή, βγάζουν δισκάρες.
Ήταν δύσκολο να ψηφίσω Lost, αλλά άνετα θα άλλαζα την ψήφο μου για την Θνήσκουσα Νύφη.:slight_smile:

Paradise Lost για μένα άνετα.
Anathema βαριέμαι του θανατά, και MDB δεν έχω ασχοληθεί πολύ, οπότε PL άκοπα!

Paradise Lost με τεραστια διαφορα απο τους αλλους.

Οι anathema μου φαινονται βαρετοι και καπως ‘‘νεροβραστοι’’.
Οι my dying bride ειναι υπερβολικα κλαψομουνηδες και γραφικοι.

Αν και προσφατως Anathemοκαμενη θα πω Paradise Lost γιατι μου αρεσει ενα μεγαλυτερο ευρος απο τα τραγουδια τους. Mε my dying bride δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερως. Αν θετε προτεινετε κανενα song.

Two winters only και τα μυαλά στα κάγκελα, άκουσε το και θα με θυμηθείς :wink: Πάντως, ακόμη και τώρα, εξακουλουθώ να προτιμώ άνετα My dying bride, τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά, αλλά και ως εικόνα-profile. Άψογη μπάντα ότι και να λέμε.

Ατομα με γνωσεις να πουμε!

Για πιο ντεθιζον καταστασεις ακου τα 2 πρωτα.Για πιο μελωδικα πραγματα Gods of the sun/Ange n dark river.

@deathster: Your point exactly?

Βασικα ναι ζητησε τραγουδια, και προτινα δισκους, αν εννοεις αυτο

Στον deathster πήγαινε το ποστ :wink: Τραγούδι ζήτηση πάντως η κοπέλα απο όσο θυμάμαι :-s

αν ήταν να προτείνω ολόκληρο δίσκο μάλλον θα ήταν το The angel and the dark river. Και το he light at the end of the world ήταν επίσης πολύ καλό, όπως και το Turn loose the swans αλλά δε τα θεωρώ κατάλληλα να ξεκινήσει κανείς να τους ακούει με αυτά, καλύτερα το river που είναι και πιο ρομαντικό/ ποιητικό.

Βασικα ολοι οι δισκοι ειναι καλοι, οποτε θα ξεκινησεις με καποιον που ειναι πιο κοντα στο στυλ σου.

πιστευω :stuck_out_tongue:

Pff!Εννοουσα ρε παιδι μου οτι ξερεις!Οι PL ειναι για τους πολλους,οι Mdb οχι :stuck_out_tongue:

έτς έτς, ξύπνα το ψώνιο απο μέσα μου να μη γλιτώσει κανείς :stuck_out_tongue:

και αφού μαζευτήκαμε αυτοί που τους γουστάρουμε, ένα σχετικό λινκ

άνετα το πιο μαύρο doom κομμάτι έβερ ε :wink:

My wine in Silence επισης ειναι απιστευτο τραγουδι.Ολα τα Sear me παλι.
Το ομωνυμο απο το The Light At The End Of The World.

Πιο γραφικοί από τους Manowar οι δεύτεροι?
Πιο νερόβραστοι από τους Hammerfall οι πρώτοι?

thanks guys. θα τσεκαρω:)

Εγώ με Turn Loose the Ζβανς ξεκίνησα. Με πέταξε στα σκατά για 3 μήνες, γούσταρα κιόλας.
Μαριάννα_με, με ότι και να ξεκινήσεις από MDB, δεν έχει σημασία. Όλοι οι δίσκοι τους είναι ποιοτικότατοι, και αρκετά διαφορετικοί μεταξύ τους.

Προτείνω είτε Swans (να είσαι προετοιμασμένη όμως, πρόκειται για τον πιο αρρωστημένο δίσκο έβερ), είτε A Line of Deathless Kings, κυρίως για τις riffάρες του.

Και το dreadful hours καταστρεφει ζωες

ΟΛΑ!.

Φυσικα και ναι.

Μιας και μιλαμε για εντελως διαφορετικα στυλ, εντοπιζουμε o καθενας την γραφικοτητα αλλού.