Λοιπον, τεραστιο δικιο. Δεν ειδα καν τις ωρες στα αριστερα, αν και δε μπορω να μη σχολιασω την χαζομαρα των Αμερικανων που μπερδευονται με το 24ωρο ρολοι, το οποιο μαλιστα αποκαλουν military time.
Αλλα πραγματικα, ποιος γραφει τις μπαντες ετσι?! Πρωτη φορα βλεπω να γραφει καποιο φεστιβαλ τις ωρες απο πανω προς τα κατω χρονικα. Καπου λιγο ελεος, δικαιολογουμαι (οπως και για το οτι ειδα αυτην την εικονα στις 6 τα ξημερωματα καθως ταιζα το μωρο με την τσιμπλα στο ματι)
Συνηθως εκει οι γραμματοσειρες των μεγαλων ονοματων ειναι πολλαπλασιου μεγεθους σε σχεση με αυτες των μικρων . Τεσπα, μια χαρα ειναι η αφισουλα, μια χαρα και το φεστιβαλ, εχει Σακηηηη, γρια, ΠιΕλΟ, τους σιγκαπουριανους, κλεινει με Down, ποπα.
Διχαζομαι τοσο πολυ… παιζουν σε 2-3 ωρες οι Paradise Lost στο Μανχαταν, και ειχα πει οτι θα παω, αλλα τωρα λεω μαλλον να μην. Το σετλιστ ειναι τραγικο κατ’εμε (1 ωρα και 7 λεπτα η συνολικη διαρκεια των τραγουδιων), και περαν της διαρκειας, δεν υπαρχει ουτε ενα τραγουδι που ειτε να μην εχω δει πολλακις στο παρελθον, ειτε που να πω “ααα θελω να το δω πολυ αυτο το τραγουδι”. Οκ δεν εχω δει τιποτα απο το Obsidian αλλα το Devil Embraced το θεωρω απαραδεκτο, και αν και τα Forsaken & Ghosts τα βρισκω τα δυο καλυτερα του δισκου δεν ειναι και λατρεμενα.
Ενα κομματι μου θελει να παει, ενα αλλο απλα αραζει σπιτι και δε θελει ουτε να χαλασει λεφτα ουτε να ξεβολευτει για μια συναυλια που μπορει να μη μου πει και πολλα. Σημειωση : πλεον σιχαινομαι το να πηγαινω σε live μονος μου, το εχω κανει πολλες φορες αλλα το βρισκω χαλια εμπειρια. Τι κανω ρε γμτ
Καλύτερα να πας και να το μετανιώσεις παρά να το πιστολιάσεις και να μείνεις με το Γουατ Ιφ να κάνει κούνια-μπελα πάνω στο anterior cingulate cortex του εγκεφάλου σου.
Εγώ θα έλεγα αν βαριέσαι καλύτερα να κάτσεις σπίτι (άλλωστε τους έχεις δει και τόσες φορές), αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και το καλύτερο παράδειγμα ή στο να δίνω συμβουλές σ’ αυτόν τον τομέα, γιατί βαριέμαι γενικώς να βγαίνω από το σπίτι
Παραλιγο να με πεισεις με αυτο, και κυριως επειδη εκανα ντους και στο ντους ακουγα No Hope In Sight και γουσταρα πολυ, αλλα τελικα συνειδητοποιησα πως δεν καιγομαι τοσο πολυ. Επισης ολο αυτο το “καλυτερα να μετανιωνεις για πραγματα που εκανες παρα που δεν εκανες” παντοτε μου φαινοταν καπως αστειο (no offense, δεν το λεω για σενα, το λεω για αυτους που το λενε επειδη διαβαζουν Παολο Κοελιο και νομιζουν οτι ανακαλυψαν τα μυστικα του συμπαντος), και εν τελει δεν ειναι και αληθεια. Εχουν υπαρξει πολλες περιπτωσεις που εκανα κατι, και τελικα ειπα καλυτερα να μην το ειχα κανει.
Anyway, μαλακια, θα νιωσω FOMO για το Enchantment και το Small Town Boy και τα One Second & Say Just Words, αλλα περαν αυτου ελαχιστα πραγματα.
Θα τους δω αν ξαναρθουν στον Νεο Κοσμο για τον νεο δισκο, αν οχι, oh well.
ΥΓ1. Αυτο που εγειρε την πλαστιγγα ειναι η διαρκεια 1 ωρας και 10 λεπτα, το βρισκω οριακα προσβλητικο για το κοινο. Αλλα ταυτοχρονα δε θελω να βγω απο το σπιτι μου για 3.5 - 4 ωρες για να παω να δω ενα live για μια ωρα. Και τα δυο support μου ειναι αγνωστα και αδιαφορα.
ΥΓ2. Καποιες ταινιες καλυτερα να μην τις ειχαμε δει καν! Zodiac και Tinker Tailor Soldier Spy δυο στα γρηγορα που σκεφτομαι, απιστευτα σκουπιδια
Τελικα ευτυχως που εκατσα σπιτι γιατι η μικρη ειχε τρελη ορεξη χθες βραδυ, κι ετσι θα ειχα αφησει την μανα της μονη της για 4-5 ωρες και θα τα ειχε παιξει. Επρεπε να κανει και pumping, να μπορει να φαει σαν ανθρωπος, κτλ. Οριστε Ζβεν, πηρα μια αποφαση να μην κανω κατι και θα το ειχα μετανιωσει αν ειχα παει :
Fates Warning εχω δει μια φορα στην ζωη μου και δε θα τους ξαναδω ποτε, αν και ηταν αψογοι. Απλα μετα το APSOG και το Disconnected δεν εχουν βγαλει ουτε νοτα που να με ενδιαφερει.