Οντως μεγαλo comeback το in requiem, αλλα και τα one second, symbol of life, paradise lost μου αρεσαν αρκετα.
Το One Second έχει επίσης πολύ καλές συνθέσεις και ωραία ατμόσφαιρα, αν και έφαγαν πολύ κράξιμο τότε…
Και το Paradise Lost νομίζω πως ξεχωρίζει…
εδώ. ξεθάβω
Κανω αυτες τις ημερες ενα revisit sto One Second και ειναι απιστευτο το ποσο πολυ αλλαξαν το στυλ του και ταυτοχρονα το ποσο κομματους εχει αυτο το αλμπουμ. Το In Requiem ειναι καταπληκτικο αλμπουμ παιδια και αυτο ηταν κατι που το καταλαβα με τον καιρο. Απο την αρχη μου αρεσε αλλα με τον καιρο ανακαλυψα καποιες φοβερες πινελιες που το κανουν ιδιαιερο με φοβερες δυναμικες στα ντραμς, πολυ εξυπνη χρηση συνθεσαϊζερ/πληκτρων και samplers που δημιουργουν καταπληκτικη ατμοσφαιρα. Ολα αυτα βεβαια σε συνδυασμο με τις πολυ καλες συνθεσεις και αποδοση του συγκροτηματος! Ο Jeff ταιριαξε κουτι.
Αγαπητοι fanboyδες.
Καπου πηρε το ματι μου οτι εφετος βαλαν στα set list το Behind The Grey. Δηλωνω συγκινημενος. Αυτο.
Φερτε τους τωρα χωρις τους Χιμ.
Behind the grey αντι για so much is lost?Γιουπι
Το Host μ’ αρεσει ρε. Και το κομματι ξεχωριζει μπολικο.
Πιστευω πως το host στα λιβε μετραει πολυ καθως ειναι ‘ενισχυμενο’ κιθαριστικα σε σχεση με το στουντιο
Μα ποσο κωλοφαρδος μπορει να εισαι ρε μοντε? Αναμεσα σε αυτην την περιοδεια με τους ΧΙΜ κανουν και 3 ξεμπαρκες συναυλιες χωρις αυτους και μια απο αυτες ειναι στην Στουτγκαρδη…!
Που λέτε, τέλη Απριλίου με αρχές Μαϊου θα κυκλοφορήσει το DVD των Paradise Lost, με πιθανό τίτλο “Anatomy of Melancholy”.
Θα περιλαμβάνει την συναυλία που έδωσαν στο Λονδίνο για τα 20 χρόνια τους και bonus υλικό, καθώς και πιθανολογείται και μια limited έκδοση με 2 cd’s.
Αναμένουμε.
αυτα ειναι
αντε αντε!!!
Αυτα ειναι ρε! Αναμενουμε με αγωνια. Θενκς φορ δε ινφο.
χαχα. τους είδαμε!!! θέτε ριβιού ?
Αμε! Ολοι οσοι εχουμε εισητηρια διαρκειας πιστευω οτι θα θελαμε πολυ να δουμε ενα ριβιου!
επίσημο ή φορουμικό ?
καρφί : τώρα γράφω για nightwish που είδα χθες. αναμένατε λοιπόν στην κεντρική για ένα άρθρο που… θα συζητηθεί !
Αυτο ειναι δικη σου/σας υποθεση! Εγω το ιδιο θα το εκτιμησω.
Αντε, καιρο εχεις να αρθογραφησεις.
γράφω σεντόνι νάιτγουις τώρα που θα εκτιμηθεί…
Στο ιδιο σεντονι ειναι και οι KISS?
Πάντως στα lives που σαπορτάρουν HIM, επανέφεραν Isolate και Mystify!
α. ναι έχω κ κισσ σεντόνι
β. κάτι πάει στραβά με τον νικολάκη παίδες. θα επιστρέψω.
γ. τους είδα με 21 γιούρα
δ. ακούσαμε γόθικ και όβερ δε μάδνεςς