Ωραια πραγματα. Ιδιως το Isolate θελω να το ακουσω πολυ live.
β.Περιμενουμε…
γ.Και 'γω με τοσα τους ειδα τον Δεκεμβρη.
δ.Ω ναι και ηταν ταυλα.
Ωραια πραγματα. Ιδιως το Isolate θελω να το ακουσω πολυ live.
β.Περιμενουμε…
γ.Και 'γω με τοσα τους ειδα τον Δεκεμβρη.
δ.Ω ναι και ηταν ταυλα.
τρελα αγαπημενη μου μπαντα
στην αρχη δεν μου πολυαρεσαν αλλα με την 1η ακροαση του Embers Fire αλλαξαν ολα!αγαπημενο μου αλμπουμ το Dragonian Times και μετα πιστευω οτι το In Requiem ειναι ισαξιο με το Icon
αγαπημενα μου τραγουδια : Eternal, Pity The Sadness(το 2ο αγαπημενο μου απο Lost),As I Dieeee(τετοιος υμνος δεν ξαναβγαινει!) , True Belief , Embers Fire , Hallowed Land(το 1ο…) ,Forever Failure ,Spirit,Erased, Sedative God
τους ειδα τον Γεναρη του 2006 και ηταν πολυ ωραια
αλλα…ξενερωσα τοσο πολυ με την ακυρωση σε μας εδω πανω
ηταν μια συναυλια που την περιμενα πως και πως
περισσοτερο ξενερωσα με το set list που παιξανε σε σας κατω,γιατι νομιζω ειχαν υποσχεθει εκπληξεις και το set list ηταν ολοιδιο με τις προηγουμενες φορες(δεν παιξανε απο Icon βεβαια αλλα ειχε και προβλημα ο Nick)ας ελπισουμε οταν ξαναρθουν να τα σπασουν με ενα set list γαμηστερο
O Nick ηταν εντελως χαλια οταν επαιξαν Αθηνα, ηταν με ενεση Κορτιζονης απ’ευθειας στον λαιμο, γι’αυτο και δεν επαιξαν encore
Μπορεί να αργώ, αλλά χρωστάω στον μεταλ λοζ κάτι…
είδα τους lost και πάλι (έκτη φορά) στην φημισμένη longhorn arena της Στουτγάρδης που γυρίστηκε το harmony breaks video. ο κόσμος ήταν γύρω στα 2 χιλιάρικα (καθημερινή + champions league γαρ) ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΝΕΡΩΤΟΣ. στην αίθουσα τραγουδούσαμε μόνο ο Νικ κ εγώ. Γενικά οι Γερμανοί δεν είναι κ τόσο εκδηλωτικοί, αλλά πραγματικά, ήταν το πιο ψόφιο κοινό που έχω δει.
οι λοστηδες στήθηκαν στην σκηνή όπως πάντα, προσπάθησαν να ανεβάσουν τον κόσμο κ έπαιξαν ένα σετλιστ που στηρίχθηκε στο τελευταίο album, μαζί με τα
gothic, as I die, enchantment, last time, true belief, say just words, one second, erased, mystify,no celebration,over the madness και τα καινούργια.
εντύπωση μου κάνουν τα 3 κομμάτια από το symbol,τα gothic/over the madness (!), το ότι δεν λένε να κόψουν το last time για να παίξουν κανένα shadowkings/once solemn/I see your face…
ωραία στιγμή : “τώρα θα παίξουμε ένα κομμάτι που οι κριτικοί λένε ότι επιρρέασε πολύ μπάντες σαν τους Asia και τους Van Halen”, νικ σέζ, και παίζουν το “Gothic”.
η συναυλία σαν σύνολο ήταν καλή. ούτε αποθέωση, ούτε το χειρότερο λάηβ έβερ. αλλά ο holmes ήταν κάκιστος και πάλι…
γενικά από το καλοκαίρι που είχα δει την μπάντα, έχω αρχίσει να ανησυχώ. ο χολμς μοιάζει να βαριέται ΠΟΛΥ και στην Στουτγάρδη το γάμησε. έγδαρε στα φωνητικά το “praise lamented shade” με το οποίο μπήκαν και έχασε τα λόγια του σε 3 τραγούδια , με το ένα από αυτά να είναι το true belief, του οποίου το δεύτερο κουπλέ τραγούδησε πιο νωρίς, και στην συνέχεια όταν ήρθε η ώρα να το τραγουδήσει καλά, είπε “λα λα λα λα”. ναι μεν το ξέρω ότι είναι κυνικός/φλεγματικος/κάφρος Βρετανός, αλλά αν τα είχε κάνει αυτά εδώ, ακόμα θα βρίζαμε. πρέπει πάντως να παραδεχτώ πως κ το κοινό πρέπει να τους χάλασε πολύ : αραιό κ ξενέρωτο, δεν βοήθησε καθόλου. αλλά από το καλοκαίρι τον βλέπω να βαριέται. δεν ξέρω τι να σκεφτώ…
ειδα κατι και με “ταραξε” λιγο τωρα…ιδου το set list που παιξανε πριν 2 μερες στο Tilburg στην Ολλανδια
η συναυλία σαν σύνολο ήταν καλή. ούτε αποθέωση, ούτε το χειρότερο λάηβ έβερ. αλλά ο holmes ήταν κάκιστος και πάλι…
γενικά από το καλοκαίρι που είχα δει την μπάντα, έχω αρχίσει να ανησυχώ. ο χολμς μοιάζει να βαριέται ΠΟΛΥ και στην Στουτγάρδη το γάμησε. έγδαρε στα φωνητικά το “praise lamented shade” με το οποίο μπήκαν και έχασε τα λόγια του σε 3 τραγούδια , με το ένα από αυτά να είναι το true belief, του οποίου το δεύτερο κουπλέ τραγούδησε πιο νωρίς, και στην συνέχεια όταν ήρθε η ώρα να το τραγουδήσει καλά, είπε “λα λα λα λα”. ναι μεν το ξέρω ότι είναι κυνικός/φλεγματικος/κάφρος Βρετανός, αλλά αν τα είχε κάνει αυτά εδώ, ακόμα θα βρίζαμε. πρέπει πάντως να παραδεχτώ πως κ το κοινό πρέπει να τους χάλασε πολύ : αραιό κ ξενέρωτο, δεν βοήθησε καθόλου. αλλά από το καλοκαίρι τον βλέπω να βαριέται. δεν ξέρω τι να σκεφτώ…
Χμ… δε νομιζω να ειναι τοσο θεμα βαρεμαρας. Αλλου παει ο νους μου. =\
Βγηκε καλοκαιριατικα με το μπουφαν… ε…
χμμμ…που παει ο νους?χαχα οσο για το μπουφαν ειδα μια δηλωση του Greg που ελεγε οτι ο Holmes κρυωνε γιατι φυσουσε εκεινη την μερα
Τωρα να κρυωνει Ιουλιο μηνα μου φαινεται λιγο κουλο. βεβαια δεν αντιλεγω για τα λεγομενα.
Βρετανοι μωρε…παντως το set list ηταν καλο τοτε στις 8 Ιουλιου(δεν ημουν)
επαιξαν το πολυαγαπημενο μου Pity The Sadness και γενικα ειδα οτι η αποδοση ηταν πολυ καλη
Και ο Cobain στα live έβγαινε με τα μάλλινα . Αυτό ίσως λέει πολλά
Monte θέλουμε οφισιαλ ριβιού ρε.
Ρε πλάκα κάνετε? Κρυώνει καλοκαιριάτικα Βρετανός που γαμιέται στο κρύο εκεί πάνω?
ε δινει στυλ…ε και απότι ειδα ο Archer(δεν ξερω πως γραφεται) ηταν με λευκομπλουζακι,ισως ο μονος που εμφανιστηκε με λευκο στην μπαντα ever!
τεσπα αυτο που δεν θελω να συμπερανω με τπτ ειναι οτι βγαζουν απιστευτες δισκαρες αλλα δεν παιζουν ανταξια των τεραστιων δυνατοτητων τους…
Ο Χολμς ανεκαθεν βαριοταν καμποσο, κάτι που όμως είχε βελτιωθεί τα τελευταια χρόνια. Γι αυτο και φοβαμαι για τρεις περιπτωσεις:
α) καταχρησεις.
β) θεμα υγειας.
γ) και τα δυο.
παντως τι μπορει να επαθε ωστε να μην παιξει σε μας και να παιξει κατω την επομενη μερα(εστω και με ιατρικη βοηθεια)
παντως το οτι ειναι αλκοολικος το ξερουν ολοι
αφου λεει απαραιτητο αντικειμενο στην περιοδεια που παιρνει ειναι μπουκαλια whiskey
Θενκς μοντε.
M’εβαλαν σε σκεψεις αυτα που ειπατε για τον Χολμς και ελπιζω να ειναι απλα καποιες κουλες και ακυρες συγκυριες (αν και δεν θα τις χαρακτηριζα ετσι, αυτο θα ηθελα να ειναι).
Οταν τους ειδα τον Δεκεμβρη λιγες μονο μερες πριν απο την μια ακυρωθεντα στην Θεσσαλονικη και την μετρια στην Αθηνα, ηταν πολυ καλοι και δεν ηταν η πρωτη φορα που τους ειδα οποτε μπορω να πω οτι εχω καποιο μετρο συγκρισης.
Ο Χολμς συγκεκριμενα ηταν αρκετα καλος, καλυτερος απο οτι συνηθως στα λαϊβ του που ξερουμε οτι δεν ειναι απο τα δυνατα του σημεια. Ουτε στιχους “εφαγε”, κεφατος και με αστειακια και τονικα αρκετα καλος. Ισως να βοηθησε και το κοινο που ηταν πολυ κεφατο και απο την αρχη μεχρι το τελος τραγουδουσε και ειχε και ενα βαρβατο mosh pit…
και η αλλη μεγαλη μπαντα της Γηραιας Αλβιονος βγαζει το dvd της
απο το επισημο site
The Anatomy of Melancholy - 11th Apr 2008
On April 12th 2007, UK Gothic Metal pioneers Paradise Lost played a sold-out show at the Koko club in the heart of Camden, London to record a DVD. Fans and media from all over the world came to the beautiful Baroque style venue to celebrate a band that, 20 years since its conception in 1988, is still one of the most exciting bands of their self-defined genre.
Starting with the UK live debut of “The Enemy” from Paradise Lost’s latest album “In Requiem” (which came out one month later), the set-list includes songs the band hadn’t played live in a long time prior to that night, such as “Eternal” and “Gothic” from their 1991 album “Gothic”, the rare B-side “Sweetness” from their 1994 “Seals The Sense” single and other classics from their impressive album roster. With a tracklist like this it’s easy to win over the audience and be rewarded with enthusiastic feedback, but even the highly critical UK press were convinced by the band’s honest and pure energy: “Perhaps it’s simply due to the greatest hits nature of the show, but the band’s output is given a continuity tonight somehow missing on previous occasions. To some extent, it’s as though Paradise Lost have come full circle, now visibly comfortable with their various incarnations…” (Terrorizer, June 2007).
The live show was filmed and directed by Paul M Green and his Dash Productions team (who already worked with Opeth, The Damned, Gary Numan, Siouxie Sioux, and many more). Jens Bogren (Opeth, Katatonia, Amon Amarth, Symphony X, etc.) mixed the brilliantly captured live sound at Fascination Street Studios in Sweden, and the dark enchanting cover artwork was done again by Greek artist Seth who already worked on the band’s last two album covers. Click HERE to view it in higher resolution!
Here are the exact release dates:
GERMANY / AUSTRIA / SWITZERLAND / BENELUX / ITALY: Friday, May 23, 2008.
UK / FRANCE / GREECE / DENMARK / NORWAY / REST OF EUROPE: Monday, May 26, 2008.
SPAIN / PORTUGAL: Tuesday, May 27, 2008.
SWEDEN / FINLAND / HUNGARY: Wednesday, May 28, 2008.
Also available as strictly limited 2DVD+2CD and 2LP!
The bonus material features interviews with all band members, quotes from the fans at the Koko, a half hour road movie from the following European tour in Fall 2007 and the highly acclaimed “The Enemy” promo video, shot on the Crimean peninsula by Russian avant-garde director Edward 209.
With the band’s 20th anniversary in 2008, this DVD is the perfect entertainment for your private anniversary party. A trailer for “The Anatomy Of Melancholy” will be posted online soon!
PARADISE LOST – “The Anatomy Of Melancholy” DVD
Live at the Koko, London (1:38:28)
- Intro
- The Enemy (from the album In Requiem, 2007)
- Grey (from the album Paradise Lost, 2005)
- Erased (from the album Symbol Of Life, 2002)
- Red Shift (from the album Paradise Lost, 2005)
- So Much is Lost (from the album Host, 1999)
- Sweetness (from the single Seals the Sense, 1994)
- Praise Lamented Shade (from the album In Requiem, 2007)
- Pity The Sadness (from the album Shades Of God, 1992)
- Forever Failure (from the album Draconian Times, 1995)
- Once Solemn (from the album Draconian Times, 1995)
- As I Die (from the album Shades Of God, 1992)
- Embers Fire (from the album Icon, 1993)
- Mouth (from the album Believe In Nothing, 2001)
- No Celebration (from the album Symbol Of Life, 2002)
- Eternal (from the album Gothic, 1991)
- True Belief (from the album Icon, 1993)
- One Second (from the album One Second, 1997)
- The Last Time (from the album Draconian Times, 1995)
- Gothic (from the album Gothic, 1991)
- Say Just Words (from the album One Second, 1997)
Bonus material
- Interview with Paradise Lost (14:27)
- Fans at the Koko (8:48)
- Lost In Europe (2007 tour report) (27:30)
- promo videos:
- The Enemy (3:39)
- Praise Lamented Shade (4:05)
- Over The Madness - documentary trailer (1:31)
εξαισιο setlist!!!
εχει Forever Failure , Pity The Sadness , Sweetness !!! επιτελους!!!
παιξτε τα ρε και σε μας σαν περασετε ξανα απο δω!!!
αναμενουμε…
edit
και το Once Solemn!!!
Θα ΄ναι μια τελειότητα φυσικά.
To setlist τα σπαει απλα και ομορφα!!
ευκαιρια να ερθουνε παλι για λαηβ.
Θα την τιμησουμε την limited εκδοση…