Paradise Lost

ναι ρε γαμωτο
δεν μπορω
καλοεμαθα!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

λογικά μέσα στο 08 δεν θαρθουνε???
εδώ έχει μείνει ανοικτό το θέμα με την συναυλία στην θεσσαλονίκη…

η ανακοινωση της διοργανωτριας εταιριας ελεγε οτι θα μας επισκεφτονταν (Θεσ/νικη) ανοιξη - καλοκαιρι σιγουρα
μπαινω καθημερινα σχεδον και βλεπω τις tour dates
μονο σε festival εχουν κλεισει μεχρι στιγμης

edit
απο την ανακοινωση

…Επειδή η Θεσσαλονίκη θα είναι σίγουρα μέρος της επόμενης περιοδείας των PARADISE LOST…(Άνοιξη-Καλοκαίρι 2008)

Λοιπον οι lost ειναι υποψηφιοι για best Uk band στα βραβεια του αγγλικου metal hammer

μπουκαρετε εδω
http://www.metalhammer.co.uk/gods/

και ψηφιστε τα παληκαρια μας!!!

Υποψίφιοι οι Saxon???

Ε, κρίνοντας απο τους υποψήφιους, δεν μπορώ να διαλέξω και κανένα άλλο. Μούφα οι επιλογές.

Φυσικά και θα ψηφίσουμε maiden:!:

Νεα που περιμενα εδω και πολυ καιρο.

Ποσο τραγικος εισαι?

Όσο γουστάρω

κοίτα τη πάρτη σου και άντε παράτα με βραδιάτικα

Καλα μη βαρας.
Ασε που κοντευει να ξημερωσει.

Παιδες οχι παλι live οι PL. Ας πανε Σαλονικα που χρωστανε, αλλα Αθηνα ας κανουν λιγο καιρο μεχρι να ξαναρθουν η ας αναδιαμορφωσουν το σετλιστ.

Ναι ρε, ας παιξουν Σαλονικα να κανουμε και εκδρομουλα :smiley:

Αυτο αν το κανουν σε εναν καλο βαθμο τοτε μπορω να τους βλεπω καθε χρονο ανετα. Εχουν πολλους κομματους που μπορουν να παιξουν live.

Ναι ρε γαμωτο!

Οσο καλα κι αν εχω περασει και στα 2 live τους που εχω παει, πρεπει να σκεφτουν οτι το One Second εχει κι αλλα κομματια περα απο το Mercy και το ομοτιτλο, το Icon εχει κι αλλα κομματια περα απο τα True Belief/Ember’s Fire και το Believe In Nothing περιεχει επισης μερικα πολυ ομορφα τραγουδια.

εγω θα λεγα να θυμηθουν οπως κανανε στο dvd που περιμενουμε οτι υπαρχουν και αλλα κομματια απο το Draconian περα του The Last Time
…και

πολλα b’sides τραγουδια περα του τρομερου sweetness

δεν μαρεσει τοσο η περιοδος Host - Symbol of Life
θα προτιμουσα να παιζανε 1 κομματι απο εκαστο , αντε 1 ακομη απο ενα απο αυτα

Προ καιρου ειχε βγει βρωμα για Μαιο. Κρινοντας ομως απ’ την καθυστερηση… δε το κοβω δυνατο.:frowning:

Aνεβηκαν στο myspace τους μερικα κομματια απο το επερχομενο live album τους
τα ακουω τωρα , ειναι φανταστικα!:slight_smile:

edit

το επισημο site ειναι ανενεργο…:-s

Πρώτο γρήγορο συμπέρασμα. Ο ήχος είναι ΛΑΙΒ και πολύ ντουμάτος και τέτοια και πολύ μ’αρέσει. Χαμογέλασα δηλαδή, κι αυτό είναι καλό σημάδι. Ίνα Ρέκουιεμ. Φινλανδικό ντουμς.

Ολα ακουγονται ομορφα εκτος απο τη φωνη του Holmes.
Δυστυχως…

Είμαι ο μόνος που κάτι δε μου άρεσε στα φωνητικά του Holmes στο In Requiem? Όχι παντού, αλλά σε ορισμένα σημεία (στα πιο “μεταλλικά” σημεία, ας πούμε). Ο τελευταίος δίσκος που γούσταρα απο την αρχή ως το τέλος το φωνητικό στυλ ήταν το Symbol Of Life πάντως…

Αφου πρωτα απορησω με τον εαυτο μου που τοσο καιρο δεν εχω παρει χαμπαρι το εν λογω thread, και αφου αυτομαστιγωθω για παραδειγματισμο και αποφυγη αναλογων απαραδεκτων γεγονοτων στο μελλον ας αναφερω και γω την γνωμη μου για την πολυ-αγαπημενη μου μπαντα. Καποια απο τα παρακατω τα εχω αναφερει εδω και κει αλλα δε πειραζει…

1. Πρωτη φορα τους πηρε το αυτι μου το 1995 με την κυκλοφορια του Draconian Times, σε ηλικια 13 χρονων τοτε. Τους ερωτευτηκα αμεσως και θυμαμαι μαλιστα οτι ημουν περηφανος με τον εαυτο μου γιατι τοτε ενιωθα οτι ακουγα κατι ακραιο για τα μουσικα δεδομενα μου, γεγονος που ισχυει καθως γιατι ηταν η πρωτη μπαντα που με εισηγαγε σιγα σιγα στον ακραιο ηχο, μιας και τα χρονια εκεινα ακουγα τα αναμενομενα, maiden, stratovarius, gamma ray κλπ…

2. Με το που Κυκλοφορησε το one second, ακομα πολυ συντηρητικος στα ακουσματα μου (βλεπε κολλημενος μεταλλας - 15 χρονων τοτε), πηγα να ξερασω απο την αηδια μου… βεβαια πια το one second ειναι το αγαπημενο μου λοστ αλμπουμ, και κατα την ταπεινη μου γνωμη θεωρω οτι ειναι ισως το πιο ολοκληρωμενο τους πονημα και το πιο ωριμο συνθετικα., …ενα αριστουργημα απο την αρχη μεχρι το τελος.

3. Οπως αριστουργημα ειναι και το επομενο Host, ενας δισκος υπεροχος, με μοναδικες μελωδιες, και δε ντρεπομαι να πω οτι με αυτο το αλμπουμ ανακαλυψα και τους Depeche Mode και την υπεροχη τους μουσικη.

4. Τα επομενα αλμπουμ, μεσα στον ενθουσιασμο μου τα υποδεχομουν με τυμπανοκρουσιες, ισως το πιο μετριο ειναι το Believe in nothing, τα υπολοιπα απο καλα εως εξαιρετικα. Αλλα…ελειπε κατι πια, ελειπε η εκπληξη που μας ειχαν συνεχισει, και αν στα προηγουμενα αλμπουμ ηταν εμφανης η μουσικη τους τολμη και το θρασος μπορω να πω, πρωτη φορα αρχισα να διακρινω μια πιο επιτηδευμενη, ας μου επιτραπει, προσεγγιση στη συνθεση της μουσικης τους.

5. Για μενα η μοσυικη τους πορεια μπορει να χωριστει σε δυο φασεις. Η πρωτη μεχρι το host και η δευτερη απο το believe in nothing μεχρι το in requiem, ασχετα αν σε καθε φαση ανηκουν αλμπουμ ανομοια μεταξυ τους.

6. Αγαπημενα αλμπουμς, One Second, Icon, Host, Draconian Times.

7. Στα live κομματια του myspace, απο την επικειμενη κυλοφορια, η φωνη του ακουγεται αρκετα παραφωνη, αλλα δε με ενοχλει,αντιθετως μου αρεσει γιατι μου θυμιζει κατι bootlegs εποχης δρακονιανων χρονων.

8. Να μην ξεχασω να αναφερω τα καταπληκτικα singles που κυκλοφορουν , τα οποια αξιζουν πραγματικα την υπαρξη τους και τα λεφτα τους…καταραμενο ebay.

9. Αγαπημενο κομματι θα πω και γω μαλλον το sweetness.