Paradise Lost

Ιδου…:

Oλα (λεμε τωρα) σε ενα, νοικοκυρεμενα!:smiley:

ουτε τα μισα δεν ειναι αυτα… :lol: :lol: … αυτο το καταραμενο το so much is lost με το κοκκινο εξωφυλλο μου εχει μεινει…δεν το βρισκω με τιποτα και αν το βρω το χτυπανε σε παλαβες τιμες…

Τα σπανε ωραιοτατα τα live tracks. Περιμενουμε με αγωνια το σιδι/διβιδι.

και στο Live που ειναι με το BBC δεν εχει την φωναρα αλλα μαρεσει
θελω να ακουσω πως τραγουδαει το Forever Failure , μου ακουγεται πολυ δυσκολο να τραγουδηθει οπως στο studio

Σας πληροφορώ ότι το εύρος φωνής του Holmes είναι πολύ μεγάλο κάτι που είναι σπάνιο στο Μέταλ…
Κάνει φωνές straight,growling and thrash…:-k
Τι άλλο να κάνει ο άρχοντας…8)

Η εκτελεση του No Celebration. Συγκινηση.

Επισης συμφωνω με Isis περι Host. Οσο περναν τα χρονια το λατρευω ολο και περισσοτερο. (Imo), το Behind The Grey ειναι ανετα στα καλυτερα κομματια της μετα-Draconian περιοδου…

Oh shit, double post.

Kαλα, γενικα στα live ο Ηοlmes τραγουδαει με τον κωλο, ιδιως στο live in Shepherds Bush 1997 (Evolve) ειναι τιγκα στο φαλτσο. Ειναι τεμπελακος και δεν την δουλευει την φωνη του, γι’αυτο πιστευω οτι στα λαϊβ ειναι οτι βγει.

Εγω θα ελεγα οτι το Nothing Sacred σαν το αγαπημενο μου απ’το ΧΟΣΤ. Αντε γαμω να βγει το διβιδι και να τους ξαναδουμε λαϊβ! (ολοι οι αρρωστοι εδω μαζευτηκαμε :lol:)

:bow2: :bow2: =D> =D>

ερωτας μεγαλος αυτο το κομματι…

Αυτό έγινε όταν έκανε straight τη φωνή του…Και μη μου ξαναλετε αλλο για Host δισκάρα γιατί θα γίνω παπάς…8O .Το μόνο που μου αρέσει κάπως είναι το Nothing Sacred.Προτυμώ χίλιες φορές One Second το άλμπουμ παρά Host με τους στίχους ότι να ναι…#-o

Χα,χα. Την πρωτη φορα που ακουσα κατι απο το Host ημουν καπως ετσι: :eek::? :razz: :thumbdown: [-X (με την σειρα που τα 'βαλα:p ) Αλλα ενταξει, εχει μια ιδιαιτερη παραρανταϊσολοστικη ατμοσφαιρα ακομα και με αυτον τον παραταιρο ηχο.

ο δισκος ειναι 100% paradise lost, ακριβως γιατι εχει αυτη την παραρανταϊσολοστικη ατμοσφαιρα…πιστευω οτι ειχαν πολλα ακομα να προσφερουν στον ηλεκτρονικο ηχο…

Kαλοι-καλοι σ’αυτο, αλλα να μας λειπει τετοια προοπτικη!:lol: Μια χαρα το γυρισαν στα παλια καλα λημερια…:smiley:

Τώρα συμφωνώ:D…Γιαυτό μάρέσει ο τελευταίος δίσκος τρελά…

Ξαναβλεπω τωρα τα βιντεο κλιπ τους και εχω παθει πλακα με το ποσο απιστευτο γελιο ειναι αυτο του So much is lost… Ημαρτον μαγκες! :stuck_out_tongue:

Πωπω ρε γμτ εχω πωρωθει που θα δω παλι Λοστ το καλοκαιρι. Την μερα που πεφτουν τα γενεθλια του Γκρεγκ! Καλα δε παιζει, θα σκασω με Ελληνικη σημαια. Τρελο νταβαντουρι λεμε. Προσωπικα ελπιζω σε καποια εκπληξη, αν και δε το πολυκοβω.

Οσον γενικοτερα αφορα set lists, θα θελα να τους εβλεπα σε ενα διημερο οπου η μια μερα να αποτελουταν απο παλιο υλικο και η δευτερη απο Once Second era και μετα. Κατι π.χ. του στυλ:

[SPOILER]Ας πουμε πρωτη μερα

Hallowed Land
I See Your Face
Shadowkings
The Last Time
Yearn For Change
Sweetness
Fear
Walk Away
True Belief
Once Solemn
Widow
Your Hand In Mine
Embers Fire
Colossal Rains
Pity The Sadness
Eternal

Dying Freedom
Mortals Watch The Day
Christendom
The Painless

…και δευτερη. Τα βαζω εδω μιας και στο τοπικ περι σετ λιστς δεν ειχα αναφερει κατι σχετικα με Λοστ.

One Second
Say Just Words
Praise Lamented Shade
Fader
Look At Me Now
Another Day
Behind The Grey
Mercy
Grey
The Enemy
Silent In Heart
No Celebration
Mystify
Small Town Boy
Sell It To The World
Self Obsessed
Over The Madness

So Much Is Lost
Behind The Grey
Symbol Of Life[/SPOILER]

HELL-o, δεν καταλαβα ερχονται το καλοκαιρι παλι οι lost?

My mistake. Παιζουν σ’ ενα φεστ που προκειται να επισκεφθω.

no prob. τους ειχα δει πριν απο χρονια στο ΡΟΔΟΝ … αλλα δεν ηταν στα καλυτερα τους…

Ποια χρονια λες?
Το 2002 στο Ροδον που τους ειδα εγω ηταν εξαιρετικοι.