Paradise Lost

δεν θυμαμαι καθολου… βασικα το διαστημα 2000 εως 2006 περιπου το μετραω ως μια περιοδο…
παντως τοτε δηλαδη '00-'06 μου φανηκε βαριεστημενος κ την περιμενα πως κ πως τη συναυλια!

Tα εκανα και τα δυο τα σετ-λιστς σε δυο διαφορετικες playlists και τ’ακουσα το απογευματακι.8)
Θα ειχα καποιες διαφοροποιησεις εγω…

Δεν εχει Enchantment μεσα. :expressionless:

Ωωωχχχχ, ναι ρε!#-o

Ανγκμαρ, εισαι ΦΩΛΣ.

Για μενα το Enchantment ειναι το απολυτο Paradise Lost κομματι.

Σιγουρα μεσα στα 5 αγαπημενα μου απο PL. Απο την εισαγωγη με το φοβερο πιανο μεχρι το τελος με τα synthesizers να παιζουν ηχους βιολιων και ο Μορις να οργιαζει με απανωτα γυρισματα στα τυμπανα.
Μαλλον ειναι το απολυτο PL κομματι.

Νταξ, δε τις κοβω τοσο για το Enchantment. Γαμω τα κομματια ειναι αλλα τι να κανουμε. :stuck_out_tongue:

μια λεπτομέρεια που μπορεί να είναι όμως σημαντική για τους PL και να δείχνει κάτι θετικότερο για αυτούς.

είναι στις υποψηφιότητες για καλύτερη βρετανική μπάντα από στα ετήσια βραβεία που διοργανώνει περίπου τέτοια εποχή το Αγγλικό Metal Hammer. Θα μου πείτε σιγά τα αυγά και ίσως έχετε δίκιο, αλλά η συγκεκριμένη φάση έχει κύρος και γενικά στο δύσκολο/περίεργο βρετανικό κοινό έχει μια πέραση…όχι ότι βάσει υποψηφιοτήτων έχουν και πολλές πιθανότητες…

Eτσι οπως τα ειπες ειναι. Πανηγυρακι ειναι αλλα επηρεαζει πολυ κοσμακη, πχ. αμα βγουν οι PL στα επομενα live τους θα εχουν σιγουρα 500 ατομα περισσοτερα κτλ κτλ… Εδω τα πραγματα πανε πολυ βαση προμοσιον μεσω διαφημησεων και αφιερωματων των περιοδικων.
Ψηφιστε εδω: http://www.metalhammer.co.uk/gods/
Να βγουν τουλαχιστον οι PL ή οι Saxon γιατι καλοι-χρυσοι οι αλλοι, αλλα μας τα’χουν κανει μπαλονια με την παρτυ τους.

:vibrate: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩ!:vibrate:
:vibrate:
[I]"THE UNHOLY TRINITY TOUR - PARADISE LOST + MY DYING BRIDE + ANΑTHΕMA

In a career that has spanned 17 years (and counting), Paradise Lost have sold a staggering two million albums worldwide. Their constant reinvention and brazen attitude to musical experimentation has always allowed them to maintain a constant relevance. Don’t miss this unholy tour in London this September."[/I]
:vibrate::vibrate:

ονειρικό

:cry: :cry: :cry:

Μαμα θελω να παω…

Αντε Ανγκμαρ, τι κανεις? Aργεις! Το πληκτρολογιο κοπανας??? :stuck_out_tongue:

Εργάζονται σκληρά οι φοιτητές στα ξένα :roll:

Μην το θετεις αυτο το ζητημα γιατι εδινα σημερα και δινω αυριο και μεθαυριο και θα μου λιωσουν το κορμι. Ε, να 'χουμε και κατι να ξεχαρμανιασουμε!:smiley:

Θα τους δω το καλοκαιρι αρα δε κοπαναω τιποτα. :stuck_out_tongue: Οσον αφορα το μινι-τουρ, δε ξερω αν θα ταξιδευα Αγγλια για κατι τετοιο. Πιθανοτατα οχι, εκτος κι αν μιλαμε για κανονικες διαρκειες σε σετ. Bride μιας ωρας = not enough.

Edit: Θα ταν killer πακετακι για Ελλαδα ρε. Στανταρ θα μαζευε περισσοτερο κοσμο απο εκει! Οι Αγγλοι δεν εχουν πλεον τετοια ακουσματα…

Χμ… Παιζουν σε εναν χωρο χωρητικοτητας 1800 ατομων που δεν ειναι πολυ. Γενικα ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα εδω με το κοινο και τις συναυλιες. Υπαρχει υπερπληθωρα ονοματων και ζωντανες εμφανισεις συχνα-πυκνα, αλλα σε οσες συναυλιες εχω παει εδω, σε καμμια ο χωρος δεν ηταν μισοαδειος.
(στον ιδιο χωρο θα παιξουν και οι Blue Oyste Cult για παραδειγμα)

Παντως ηδη εχω ‘δει Anathema μαζι με PL και η προσθηκη των DB μονο ευπροσδεκτη μπορει να ειναι. Τα σετ τα κοβω να ειναι καπως ετσι: 60’/75’/90’.

(freedom, το εισητηριο ειναι στα 26 ευρω περιπου. :p)

Νταξ, εδω οι Παναθεμα κοβουν ενα χιλιαρικο στη καθισια τους. Μιλαμε παντα για ηλεκτρικο σετ. Καλη φαση παντως. Στανταρ θα γουσταρα να το δω.

Edit: Οι Λοστ κλεινουν φετος τα 20 χρονια ιστοριας. Δε θα απεκλεια λοιπες εκπληξεις. Εαν ανακοινωσουν κανενα περιεργο σετ λιστ…

Καλα θα ηταν αν και λιγα ειναι ακομα τα τραγουδια απο αυτους που θελω να ακουσω και δεν τα εχω ακουσει. Εσυ αυτα που θες απο το Gothic κυριως…σε βλεπω να περιμενεις μεχρι να το διαλυσουν…:lol:

Κοιτα, πιο πιθανο κοβω πρωταθλημα στον Παοκ παρα ν’ ακουσουμε το The Painless.