Paradise Lost

Χαχαχαχα και 'γω αυτο το τραγουδι ειχα στο μυαλο μου οταν εγραψα οτι θα περιμενεις μεχρι τον αιωνα τον απαντα!:lol:

πω πω συναντηση παλιοφιλων…μακαρι να ρχοντουσαν απο δω…
λογικα οι MDB θα ανοιξουν και οι Anathema θα ναι αναμεσα στις μπαντες ,ε?:-k

εγω θα θελα κομματια απο τα b’sides
Sweetness , Master Of Misrule , Fear , Cruel One , Breeding Fear (καλα αυτο αποκλεειεται να παιχτει) ειναι απιστευτα κομματια!!

αα και το Another Desire!!!

Παιδες, σας εχω καλα νεα. Μαλλον θα προκειται για περιοδεια για τα 20 τους χρονια και θα προστεθουν και αλλες ημερομηνιες για ολο το πακετο. Σημερα ανακοινωθηκε και το Παρισι.

Οι Αναθεμα θα ανοιγουν. :slight_smile:

:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

τι να πω…μακαρι και απο τα μερη μας!!!
δυσκολο μεν…

οι MDB αν εξαιρεσουμε την περσινη (και γαμηστερη) εμφανιση στο Rockwave, εχουν πολυ καιρο να ερθουν.

οι Paradise Lost (εκτος του οτι χρωστανε μια συναυλια Σαλονικα :twisted:) ειναι υπεραγαπητοι στο ελληνικο κοινο.

οι Anathema παλιοτερα ερχονταν σχεδον καθε μηνα:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: , ειτε ολο το συγκροτημα ειτε ο Cavanagh για ακουστικα show κλπ…

edit

η ανακοινωση απο το επισημο site

To celebrate Paradise Lost’s 20th Anniversary this year, they will be performing two special shows this September alongside Anathema and My Dying Bride.

These shows will be taking place on the following dates:

September 18th 2008 - Bataclan, Paris, France
September 19th 2008 - The Forum, London, U.K

τα μπολντ + οτι θα παιξουν (ισως) βορεια , το κοβω δυσκολο για εδω

πάλι από το επίσημο site…
δηλώσεις από τους 2 πρωτομάστορες.

As the European release date of Gothic Metal masters PARADISE LOST’s highly anticipated new DVD “The Anatomy Of Melancholy” is drawing closer, the band has revealed a first impression of this brilliant live-recording. From now on you have the opportunity to listen to four songs taken off the upcoming live document at the band’s official MySpace page: www.myspace.com/paradiselostuk!

Starting with the UK live debut of “The Enemy” from PARADISE LOST’s latest album “In Requiem”, the set-list includes songs the band hadn’t played live in a long time prior to that night, such as “Eternal” and “Gothic” from their 1991 album “Gothic”, the rare B-side “Sweetness” from their 1994 “Seals The Sense” single and other classics from their impressive album roster.

Guitarist Greg Mackintosh comments:

“The release of “Anatomy of Melancholy” is quite exciting for us. Not only is it a DVD but it is also our first live album in the history of PARADISE LOST! It incorporates pretty much every era of our career. Jens Borgen has mixed the DVD and in my opinion he did a sterling job with the mix. It has so much energy to it and you can really feel the atmosphere of this special night! Also Seths’ artwork is beautiful as always. For us this is definitely a great way to celebrate our 20th anniversary.”

Nick Holmes, Vocals:
“After 20 years and 11 albums, we figured it was maybe time to release our first live album. We wanted a good cross section of what we feel are our most popular “live”-songs, whilst also representing a good proportion of our albums so far. I feel that all the songs chosen for this DVD sit very well side by side in a live environment, despite our musical career being somewhat varied at times. Already, there are already people who disagree with some of our song choices, but if that means that we have more than one good song, I guess that’s a positive.

With the band’s 20th anniversary in 2008, this DVD is the perfect entertainment for your private anniversary party. A trailer for “The Anatomy Of Melancholy” will be posted online soon!

Χθες μου ηρθε το πολυποθητο πακετο με την Deluxe edition of The Anatomy of Melancholy (2DVD’s+2CD’s)!!! :vibrate: :yahoo:
Εκλεισα λοιπον τις κουρτινες, πηρα λεμοναδα και πατατακια απο τα αποθεματα και ξεκινησα να απολαμβανω το live! Bεβαια αυτην την πρακτικη την σταματησα συντομα γιατι μετα το 5 τραγουδι ειχα ηδη τελειωσει την λεμοναδα και ειχα φαει 4 σακουλες πατατακια… (συμβουλες για να παρετε γρηγορα 700 θερμιδες…)
Τι να λεμε τωρα. ΘΕΙΚΟ. ΟΛΟΙ οι φανς τους να πατε και να το παρετε ΤΩΡΑ! Ειναι σιγουρο οτι θα το απολαυσετε!:wink: Πολυ καλη οπτικοακουστικη καλυψη και πανω απ’ολα το συγκροτημα σε ασχημες κ@υλες! Καλα το σετ-λιστ αγγιζει την τελειοτητα! Δεν παιζεται λεμε. Εχω πωρωθει, ναι. Το ξαναβλεπω τωρα, ναι.

(μα να ειμαι Ελλαδα για το Πασχα οταν εγινε αυτο το live γαμω την γκαντεμια μου???#-o )

Εγώ μάλλον θα το πάρω μετά την εξεταστική, το λιώσιμο θα είναι πιο ευχάριστο.

Ta daaaa!

συγγνωμη αλλα θα το πω:

[SIZE=“3”]ΚΟΥΦΑΛΑ!!![/SIZE] :stuck_out_tongue:

20 λιρες εχει??
δηλαδη 30 ευρω??

Aχχχ, ετσι πες το! Με κανει να το ευχαριστιεμαι πιο πολυ!:smiley: :lol:
Τωρα επεσε η λιρα σε σχεση με το ευρω οποτε ειναι περιπου 26 ευρω… :smiley:

Ρε, πολύ ακριβό το Anatomy, 27 ευρώ είχε στο Μετρόπολις.

Το ακούσαμε. Τώρα θέλουμε Dying Freedom και Mortals Watch the Day :expressionless:

Να ευχαριστησω θερμα τον metal_laws για την αγορα του εισητηριου μου απο μερους του…:stuck_out_tongue:

Γ…

[SPOILER]…αργαλιεσαι!#-o

Ποζερά. Πφ.[-X [/SPOILER]

Σε ποια εκδοση??? :-k

Θα μ’ευχαριστησεις με μια φαλαγγα ολο τρελα μανουλι μου…

:lol2: :lol2: :lol2:

:smiley:

Στην απλή νομίζω.
Βιαζόμουν κ κοίταξα μόνο τιμή. :stuck_out_tongue:

Εμ, αν σαν καλο παιδι σαν και μενα το παραγγελνες πριν απο 2 βδομαδες απο το play.com, θα επαιρνες την deluxe edition με περιπου 23 ευρω (μαζι με μεταφορικα). Τωρα ανεβηκε στα 32. :frowning:
Αφου χρησιμοποιεις ιντερνετ για αγορες ρε, τι το παιδευεις?

Και 23 πολλά είναι για ένα DVD (ναι ναι ακόμα και για αυτό το DVD). Προς το παρόν έκανα πολύ πιο συμφέρουσες αγορές από play και amazon.

ΛΑΘΟΣ! 2 DVD+2 CD!

Καλά τα δυό CD δεν μου λένε και κάτι αφού τα full length τα έχω και δεν είμαι κανένας fan των live albums. Στα DVD τώρα, αυτό που με ενδιαφέρει να βλέπω είναι την μπάντα να παίζει. Τα λοιπά extras τα προσπερνάω κάπως γρήγορα.

Οπότε 23 ευρώ για 1 DVD κ κάτι πάλι είναι πολλά. :slight_smile: