Paradise Lost

Εγω φιλε στο πλει που κοιταζα την τιμη το ειχε στισ 26 λιρεσ καπου εδω και 3 βδομαδες εσυ πως το αγορασες τοσο φθηνα?Δεν εχω αγορασει ποτε απο εκει.Λεει οτι για αποστολες ανω των 30 ευρω δεν μπορει να στειλει ελλαδα και το αγορασα απο εβαυ 35.Μηπως κανεις καποιος λαθος?Αποκλειεται να το ειχε μονο 23.

Ωραίο πακέτο, μια χαρά setlist και απαραίτητο για fans.
Η απόδοση της μπάντας είναι επική και το Once Solemn σπέρνει και πρέπει να το επαναφέρουν.

Και το Isolate φυσικά, μετά το Say Just Words!

Και ομως το ειχε πολυ φτηνο, οχι 23 αλλα 25.49 Ευρω τις πρωτες μερες που το βαλαν στο site. Το ειχαν γραμμενο σαν μονο dvd+cd και οταν καταλαβαν οτι ειναι 2dvd+2cd ανεβασαν τη τιμη αλλα οσοι ειχαν προπαραγγειλει ηταν τυχεροι.

Εγω παντως φιλε την πατησα,γιατι ειδα το αλονε το εχει 28 ευρωπουλα.Αρα μαλλον και το μετροπολις τοσο θα το εχει,οπως ειπε πριν ενας φιλος.

Ετσι ακριβως! Για την ακριβεια το παρειγγειλα στις 9/5/08 και εκανε σε λιρες 17.99 που με την ισοτιμια που συναλλασομαι εγω ειναι γυρω στα 23 ευρω. Το 'χω προσεξει και 'γω οτι οταν το βαζεις στα ευρω, σε τσιμπαει λιγο, αλλα ουτως ή αλλως αμα εισαι εκτος Αγγλιας πρεπει να πληρωσεις υποχρεωτικα σε ευρω, εγω ομως ειμαι εντος!:stuck_out_tongue: Eπισης ο περιορισμος αξιας για την Ελλαδα δεν ειναι 30 ευρω αλλα 30 αγγλικες λιρες.

Και 'γω το σκεφτηκα αυτο για το Isolate! Ουτε καν ειναι γραμμενο στο τρακ-λιστ! Τρελη αποδοση και φοβερο σετ-λιστ! :thumbup:

Ρε σεις, που συμφέρει να το πάρω ? Με τα bonus και τα όλα του, σαν καλός fan ??
Play πριν μια βδομάδα μουλεγε ότι δεν έρχεται εκτός Αγγλίας.

Γιατι??

Αυτο ειναι παντως το ποιο φθηνο που βρηκα απο ολα τα οnline shops… http://www.play.com/Music/MusicDVD/4-/5458374/Paradise-Lost-The-Anatomy-Of-Melancholy/Product.html

27.70 Μετροπολις αθηνας

το περιεργαζομαι το ΣΚ και λεω εντυπωσεις απο δευτερα

προς στιγμην πολυ ωραια τα Liner notes στο βιβλιαρακι! :slight_smile:

2cd + 2dvd + * 8 panel Digipak
* Double push tray
* Booklet including track-by-track liner notes from Nick Holmes & Gregor Mackintosh
* O-card

???

Ενας φιλος μου εστειλε στο μσν αυτο

PARADISE LOST Theatre of Eastern Tafros Chania Crete 23/08/2008

Δε ξερω τιποτα παραπανω:p

Κοιταξτε το location μου…και αν ισχυει οντως :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

To λεει και στο metalzone.gr και ειναι ΤΒΑ.
http://metalzone.gr/lives.php?action=details&id=179&lang=en

ναι ναι

ετσι ειναι

το Ο card τι ειναι?

Τετοιο επετιακο σετλιστ θελουμε

1. Dead Emotion
  2. Breeding Fear
  3. Gothic
  4. Rapture
  5. Pity the Sadness
  6. Shattered
  7. No Forgiveness
  8. The Painless
  9. Paradise Lost
  10. Eternal

Ου ρε βρωμεροι old-school ντεθμεταλλαδες!

• rotting misery,mortals watch the day

Eγώ θα γούσταρα πολλά b sides.
Είναι τεράστιο μέρος της ιστορίας της μεγάλης αυτής μπάντας.
Μην περιμένετε ρε death-ιές.:stuck_out_tongue:

Cruel One , Sweetness , Master Of Misrule , Fear , Another Desire , Laid to Waste , Death Walks Behind You , Walk Away …

Τι να πρωτοδιαλέξεις όμως?
Είναι τόσα πολλά.:frowning:

I see your face.

Tι τραγουδι θεε.

Τελικά θα παίξουν και θεσσαλονίκη οι άρχοντες,που είχε ακουστεί?

Χλωμοοοοοοοο.

Εδιτ: Απιθανο. Παραειναι κοντα στην εμφανιση τους στα Χανια για να ανακοινωθει κατι. Κριμα, θα ηταν τελεια ευκαιρια.