Paradise Lost

Υπάρχει εκεί όξω και με τα μπόνους

1 Like

που το βρηκες; σε ολα τα γνωστα δεν το βλεπω…

1 Like

ουτε εγω βρηκα κατι

αρχισε να ανεβαινει παντου

1 Like

ναι ισχυει εγω που ξανακοιταξα υπαρχει

1 Like

ηδη παιζει στα ηχεια…

3 Likes

Αντε καλές ακροάσεις!

3 Likes

περιμένω τις εντυπώσεις σας
Μη περιμένετε τις δικές μου, τα είπαμε θα περιμένω (όσο αντέξω δηλαδή).
Βασικά την άποψη του shadowking69 θέλω που έχουμε τα ίδια γούστα :stuck_out_tongue:

1 Like

δεν το έχω βρει …Κάντε μια καλή πράξη ( pm δλδ ) :stuck_out_tongue:

εδιτ : ευχαριστώ παιδιά

στειλτε μου κ εμενα κανα pm ρε μάγκες…ψάχνω και δεν βρίσκω τπτ

Θα το λατρέψεις!

Στείλτε κι εδώ κανα pm ρε σεις!

Σε ευχαριστώ αδελφέ !!

1 Like

45 λεπτά νερακι κυλάει ο δισκος. Hope Dies Young τρελή γροθιά στο στυλ του Ghosts αλλα όχι τόσο χιτακι, πιο σκοτεινό ακόμα.
Ένα τραγούδι μόνο με φουλ brutal φωνητικά(serenity) όλα τα υπόλοιπα έχουν και καθαρά ή μόνο καθαρά .
Ending Days, επος επίσης. Φανταστική ερμηνεία του Holmes, βιολιά και δεν συμμαζεύεται. Θα τα πω πιο αναλυτικά αύριο.

1 Like

Άκρα του τάφου σιωπή στο κάμπο βασιλεύει …

Τώρα πήρα χαμπάρι…πάω για ακουσματα :grinning:

Προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα αλλά είναι όντως καλός δίσκος και σε σημεία ικανοποιεί τις προσδοκίες

Δεν είναι πολύ εύκολος πάντως. Έχει ζουμάκι η υπόθεση.

Ετη φωτος καλυτερο απο Medusa. Μαλλον καλυτερο απο Plague Within, κυριως λογω του Ghosts και 2 τραγουδιων ακομα. Αυτα.

Μου αρεσουν 5/9 τραγουδια και μπορω να υποφερω αλλα 2. Το Ravenghast ευτυχως ειναι τελευταιο τραγουδι και δεν χρειαζεται να πατησω skip, μπορω απλα να σταματησω την ακροαση.

• Darker Thoughts το χαμενο στοιχημα του δισκου. Θα μπορουσε να ειναι ενα μνημειωδες τραγουδι, απο τα καλυτερα που εχουν γραψει, αλλα τα brutal φωνητικα απλα το καταστρεφουν.
  • Fall From Grace πολυ καλο.
  • Ghosts εξαιρετικο.
  • The Devil Embraced skip διχως σκεψη.
  • Serenity στον καδο.
  • Forsaken, Ending Days και Hope Dies Young αρκετα καλα διχως να εντυπωσιαζομαι προς το παρον, αλλα με ιντριγκαρουν.
  • Ravenghast δεν θα το ξανακουσω ποτε.
4 Likes

Κάπως έτσι και η δική μου γνώμη αν και νωρίς ακόμα

Darker thoughts μου αρέσει πολύ και έτσι όπως είναι

Πρώτη τριάδα πολύ καλή μετά Forsaken Ending Days & Hope dies young που ικανοποιούν

2 Likes