Υπάρχει εκεί όξω και με τα μπόνους
που το βρηκες; σε ολα τα γνωστα δεν το βλεπω…
ουτε εγω βρηκα κατι
αρχισε να ανεβαινει παντου
ναι ισχυει εγω που ξανακοιταξα υπαρχει
ηδη παιζει στα ηχεια…
Αντε καλές ακροάσεις!
περιμένω τις εντυπώσεις σας
Μη περιμένετε τις δικές μου, τα είπαμε θα περιμένω (όσο αντέξω δηλαδή).
Βασικά την άποψη του shadowking69 θέλω που έχουμε τα ίδια γούστα
δεν το έχω βρει …Κάντε μια καλή πράξη ( pm δλδ )
εδιτ : ευχαριστώ παιδιά
στειλτε μου κ εμενα κανα pm ρε μάγκες…ψάχνω και δεν βρίσκω τπτ
Θα το λατρέψεις!
Στείλτε κι εδώ κανα pm ρε σεις!
Σε ευχαριστώ αδελφέ !!
45 λεπτά νερακι κυλάει ο δισκος. Hope Dies Young τρελή γροθιά στο στυλ του Ghosts αλλα όχι τόσο χιτακι, πιο σκοτεινό ακόμα.
Ένα τραγούδι μόνο με φουλ brutal φωνητικά(serenity) όλα τα υπόλοιπα έχουν και καθαρά ή μόνο καθαρά .
Ending Days, επος επίσης. Φανταστική ερμηνεία του Holmes, βιολιά και δεν συμμαζεύεται. Θα τα πω πιο αναλυτικά αύριο.
Άκρα του τάφου σιωπή στο κάμπο βασιλεύει …
Τώρα πήρα χαμπάρι…πάω για ακουσματα
Προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα αλλά είναι όντως καλός δίσκος και σε σημεία ικανοποιεί τις προσδοκίες
Δεν είναι πολύ εύκολος πάντως. Έχει ζουμάκι η υπόθεση.
Ετη φωτος καλυτερο απο Medusa. Μαλλον καλυτερο απο Plague Within, κυριως λογω του Ghosts και 2 τραγουδιων ακομα. Αυτα.
Μου αρεσουν 5/9 τραγουδια και μπορω να υποφερω αλλα 2. Το Ravenghast ευτυχως ειναι τελευταιο τραγουδι και δεν χρειαζεται να πατησω skip, μπορω απλα να σταματησω την ακροαση.
- Darker Thoughts το χαμενο στοιχημα του δισκου. Θα μπορουσε να ειναι ενα μνημειωδες τραγουδι, απο τα καλυτερα που εχουν γραψει, αλλα τα brutal φωνητικα απλα το καταστρεφουν.
- Fall From Grace πολυ καλο.
- Ghosts εξαιρετικο.
- The Devil Embraced skip διχως σκεψη.
- Serenity στον καδο.
- Forsaken, Ending Days και Hope Dies Young αρκετα καλα διχως να εντυπωσιαζομαι προς το παρον, αλλα με ιντριγκαρουν.
- Ravenghast δεν θα το ξανακουσω ποτε.
Κάπως έτσι και η δική μου γνώμη αν και νωρίς ακόμα
Darker thoughts μου αρέσει πολύ και έτσι όπως είναι
Πρώτη τριάδα πολύ καλή μετά Forsaken Ending Days & Hope dies young που ικανοποιούν