Να βγει ο κυρ Greg να μας πει πως είναι δυνατόν το δεύτερο σολο του Ending Days να είναι καλύτερο από το πρώτο. Ρε τον άτιμο ρε.
απολυτα ικανοποιημενος απο τον δισκο…εχω ξεχωρισει το Forsaken και το Hope dies young…
Γενικά όλο το κομμάτι είναι άψογο.
εγω μεχρι στιγμης κορυφη βαζω Forsaken και Ghosts
το Ghosts το θεωρω σιγουρα στα καλυτερα απλα το ειχαμε ακουσει ηδη…ανεφερα μονο τα “νεα” κομματια…
λοιπόν, μετα απο κάποιες ακροάσεις, θεωρώ οτι είναι απο τους καλούς τους δίσκους που έβγαλαν τα τελευταία 15 χρόνια όταν άρχισαν να το σκληραίνουν πάλι το θέμα. προσωπικα,χωρις να με χαλάει θα προτιμούσα κάτι διαφορετικό ίσως και πιο μελωδικό σε στυλ symbol αλλα και πάλι ξαναλέω μια χαρά δίσκος είναι.
Ετσi θελουμε τους Paradise Lost
Σκληροι, αδυσωπητοι,να μην μασανε καστανο και αν γινοταν και πιο πολλα brutal
Και παρολα αυτα, τα δυο αγαπημενα σου απο τον δισκο (που ειναι και τα δικα μου) ειναι με 100% καθαρα φωνητικα και γκοθια στα υψη
Κολλας και εσυ σε κατι λεπτομερειες
Απλως νιωθω οτι επιβεβαιωνομαι οταν λεω οτι στην θεωρια αυτα τα περι σκληραδας, μπρουταλ κτλ ειναι ωραια για καποιους ισως ως ιδεα, αλλα στην πραξη οι Paradise Lost γινονται magnificent και περνανε απο το επιπεδου του πολυ καλου στο αστρονομικο, οταν βγαζουν γκοθιλα και μελωδια, ακομα και για τους “σκληρους”.
Αυτο ειναι διαχρονικα αληθες εδω και 30 χρονια, γιατι να αλλαξει τωρα? Ακομα και στο Gothic, τα καλυτερα τραγουδια “κατα γενικη ομολογια” ειναι τα Gothic και Eternal, αυτα με την περισσοτερη μελωδια.
Ώπα…τι έχουμε εδώ? Κατά γενική ομολογία βλέπω. Αντικειμενικά σαν να λέμε? Κάτι σαν γενική παραδοχή???
Χιούμορ εννοείται. Πάντως το Gothic είναι και για μένα ίσως το μόνο που μπορώ να πω ότι λατρεύω από τα δύο πρώτα. Αυτά τα φωνητικά της Sarah Marrion κάνουν έρωτα στ’αυτια μου.
Ναι δεν διαφωνω,και αυτα που εγραψα στο προηγουμενο ποστ δεν τα εννοουσα πραγματικα εξου και η χαμογελαστη φατσουλα
Για να πω την αληθεια μου αρεσει πολυ που φερνουν σε μια ισορροπια τα brutal φωνητικα με τα καθαρα και σε συνδυασμο με τις gothic συνθεσεις τους.
Για αυτο και αγαπαω paradise lost για αυτο που ειναι(αν και στο διαστημα που ειχαν κανει αλλαγη καπως ξινισα στην αρχη αλλα ενταξει μετα ειπα <<παμε γερα με τσαμπουκα>>).
Να φανταστεις τρελαινομαι παρα πολυ με το Erased.
Μα για αυτο το εβαλα και αναμεσα σε " " γιατι προφανως δεν το θεωρω αντικειμενικο
Απλως νιωθω οτι επιβεβαιωνομαι
Και πως αισθάνεσαι δικε μου τωρα που τα καταφερες μετα απο αμέτρητα ποστ ;
Ποσο εκπληκτικο τραγουδι το Darker Thoughts.
Ποιος μπήκε στο προφίλ του Quintom ρε γαϊδούρια;;;
Τον χάκαραν μάλλον δεν υπάρχει περίπτωση…
Καλα όσο θα το ακούει θα του αρέσει περισσότερο, όλος ο δίσκος.
Εσυ ετοιμάσου για στιγμές συγκίνησης ωστόσο…
τέτοια θέλω να ακούω τέτοια πορωση που παράγγειλα και το strigoi , γιατί ότι και να κάνει ο mackintosh είναι μάστορας !!