έχουν πλάκα αυτά τα βιντεάκια
πραξικόπημα το hammer δεν έχει εξώφυλο pl , βάλανε ΜFATE και Firewind
σα δε ντρέπονται
Γαμάτο το εξώφυλλο με Mercyful Fate και οκ δεκτον, αλλά τι Firewind στο άλλο ρε πανάθεμα σας ;!
όντως φοβερό το mfate . τουλάχιστον δίσκος του μήνα …αν και μπορεί να βάλει firewind. τα οι μισοί δίσκοι του μήνα είναι από ελλάδα πλέον …
Κανενας, μην φοβασαι, θα γραψω και για τις μετριοτητες που αποθεωνεις καποια στιγμη
Ήδη ξεκίνησες τις κωλοτουμπες, εγώ αυτό ξέρω.
Μαζί με Ghosts τα καλύτερα του δίσκου. Μακράν! Τρομερές συνθέσεις.Τα έχω λιώσει. Devil Embraced ακολουθεί.
Εμενα αυτο που μου εχει κολλησει πιο πολυ ειναι το Hope Dies Young, ποσο γαμηστερη γκοθια.
Το εχετε βρει σε καλη ποιότητα ή ακόμα υπάρχει μόνο η 160kbps;
Δεν ψάχνω καν, θα περιμένω να το πάρω.
επικό κομμάτι
Πλάκα στη πλάκα εκτός από τα 2 που έχουν κυκλοφορήσει, η πλειοψηφία από τους φορουμίτες “προτείνει” και άλλα 5 κομμάτια από το δίσκο. Αρκετά ενδιαφέρον λοιπόν 7/9 με τα raverghast και serenity επίσης να εκθειάζονται εκτός του φορουμ.
Άσχετο χθες άκουγα το faith divides και μπορώ να πω ότι αποτελεί ένα δίσκο με απειροελάχιστες μέτριες στιγμές (ούτε καν τραγούδια) ίσως να είναι πιο ολοκληρωμένος από το εξαιρετικό tragic idol. Από την άλλη κάποια τραγούδια από plague/medusa μου αρέσουν πολύ περισσότερο από τις κορυφές του faith οπότε - όπως καταλαβαίνετε για αυτό δεν μπορώ να κατατάξω τους δίσκους τους. Εδώ δεν μπορώ να αποφασίσω ποιος είναι ο καλύτερος , το ICON ή το Dtimes χαχα.
Δεν ξερω ρε γαμωτο δεν μου εχει κατσει και τοσο καλα το Ravenghast
Ακομα ψιλοδυσκολευομαι να το εμπεδωσω
Δύσκολο κομμάτι όντως, εκεί στο 4:00 όμως έχει μια κάποια κορύφωση, σίγουρα το λιγότερο αγαπημένο μου μέχρι στιγμής.
Ναι κοίτα δύσκολο να αποφευχθούν τέτοια κομμάτια και στο μέλλον …είναι αυτά που γουστάρει περισσότερο να γράφει ο γρηγόρης , φαίνεται και από τα προτζεκτ που έχει …
θα μπορέσεις
Mental gymnastics λεγεται αυτο, για να τα βγαλεις ολα τα τραγουδια γαματα, πριν καν το ακουσεις.
εγω δεν είπα τίποτα /δεν έχω άποψη
Μπορεί και να μη μου αρέσει ξέρεις …
Τι να μπορέσω μωρε ; άντε να σου πω ότι το faith είναι ανώτερο από το requiem…
PLX με Symbol ισοπαλία, gothic με shades ισοπαλία. Μετά τι να συγκρίνω το host ή το one second με το medusa ; δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Όταν όμως πάρω στα χέρια μου το obsidian θα γράψω αναλυτική κριτική για με κρίνετε και εσείς
EDIT : 9ράκι στο χαμερ …ωστόσο όχι δίσκος του μήνα (kingwitch παρεμπιτόντως καλοί είναι τους άκουσα).
επίσης για όποιον δεν βαριέται
O δίσκος είναι εθιστικός, τουλάχιστον για ένα φανμπόη σαν και του λόγου μου
εμ αυτό έχει σημασία για εμένα. Αλλά μη νομίζεις εάν δεν σου άρεσε , πόσο ψυχαναγκαστικά να τον ακούσεις ;
Αλλά πλέον διαφένεται ότι έχει καθόλη αποδοχή ο δίσκος. Η κριτική του rocking παραμένει σταθερά η πιο “ναι μεν άλλα” χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι καλή ή ότι ο άνθρωπος τα γράφει λάθος. Φαίνεται ότι το έχει ψάξει και ότι είχε υψηλές απαιτήσεις και καλά έκανε. Απλά είναι σαφές ότι ο δίσκος δεν διχάζει, συσπειρώνει και γενικώς αρέσει.
Νομίζω ότι είναι ο δίσκος που ακούγεται πιο ευχάριστα εδώ και πολλά χρόνια και όχι μόνο δεν κουράζει αλλά κάθε φορά ανακαλύπτω και κάτι που μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Θεωρώ πχ το Tragic Idol εξαιρετικό δίσκο, χωρίς υπερβολή αυτός κυλάει καλύτερα μέχρι στιγμής. Έχει την τέλεια ισορροπία.