Δεν ξέρω για ποιες σούπες και απογοητεύσεις γίνεται λόγος, προσωπικά έχω ήδη αγαπήσει το δίσκο, τον ακούω καθημερινά με μεγάλη ευχαρίστηση και περιμένω την επίσημη κυκλοφορία του για να αποκτηθεί σε βινύλιο.
Εύγε στα παιδιά, είχαν χρόνια να με κάνουν να απολαύσω δίσκο τους τόσο πολύ.
Ο δισκος για μένα είναι ότι καλύτερο έχουν βγάλει από το Faith και μετα. Καλύτερος και από το Tragic Idol και το Plaque Within, δυο δίσκους που μου αρέσουν. Για το Medusa δεν το συζητώ καν.
Πολυποικιλος, ωραιες συνθέσεις, ο Greg είναι σε μεγάλη φόρμα και ο Holmes είναι σε γενικες γραμμές πολύ καλος. Τον ακούω συνέχεια αυτές τις μέρες και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
16ος δισκος και ακόμα βγάζουν τέτοια κομμάτια και δίσκους με τόσο ενδιαφέρον, 16ος…
Ασε με …μέχρι την Παρασκευή …έρθει δεν έρθει από omerch (που φυσικά δεν θα έρθει τι λέμε τώρα …) το κατεβάζω και το ακούω με ένα sixpack .Έκανα βλακεία που δεν το έψαξα από μεταλ ερα κλπ. Εσύ λογικά τη παρασκεύη θα το έχεις !
Διαβαζω γενικως στο Net συνεχεις αναφορες στο νεο αλμπουμ και κριτικες! Τι γινεται ρε παιδια, εχουν φαγωθει όλοι να γραψουν κριτικη και να πουν γνωμη απο Promo και διαρροες του υλικου ?
Μου φαινεται πρωτοφανες αυτο που παρατηρω παντως…
Αν και φανμπόης, ειμαι απο την μειοψηφία που δεν θα το ψάξω τωρα παρα μονο θα το ακουσω οταν βγει επισημα και θα το αγορασω φυσικά…
Νομίζω ότι σε όλα τα κομμάτια τα σόλο του είναι από τα highlights. Έχω ήδη πει για το Ending Days αλλα και στο Devil έχει σολαρα, ακόμα και στο Ravenghast
Ίσως φανεί περίεργο σε ορισμένους (να μην πω όλους) εδώ μέσα αλλά υπάρχουν κριτικές εκεί εξώ που θεωρούν τα Ghosts/“Hope Dies Young τα πιο αδύναμα tracks του δίσκου …Καθόλου περίεργο για λοστ θα έλεγα εγω. Τον δίσκο πάντως …ακόμη δεν τον ε΄χω ακούσει , οπότε δική μου άποψη… προσεχώς