Paradise Lost

Το “θέμα” με τους paradise lost είναι το πόσο διαφορετικούς φανς έχουν γι αυτό και βλέπεις ακραίες απόψεις συχνά. Συνήθως οι death metal fans δεν τα πάνε καλά με τις γκοθιες και το ανάποδο.

3 Likes

Για το hope dies young είχα γράψει όταν το άκουσα 1η φορά ότι είναι μπουρδιτσα. Και το ίδιο πιστεύω ακόμα. Το μέρος με τα γυναικεία φωνητικά μου χαλάει όλο το τραγούδι.

Για μενα τα καλυτερα τραγουδια του δισκου ειναι αναμφισβητητα το Ghosts και το Forsaken. Τραγουδια με 100% σφραγιδα και ποιοτητα κλασικων Paradise Lost. Τα Ending Days και Hope Dies Young ειναι ωραια τραγουδια, αλλα λιγο πιο δευτερα, σε ενα πιο καλο αλμπουμ δε θα εκλεβαν την παρασταση. Και το Darker Thoughts ειχε το potential να ειναι το καλυτερο του δισκου, αλλα το χαλαει ο Nick. Ωραιο και το Fall From Grace, χωρις να εντυπωσιαζει.

Τα υπολοιπα τραγουδια για μενα ειναι αναξια λογου γενικα. Με 5-6 τραγουδια να μου προκαλουν το ενδιαφερον ειτε λιγο ειτε πολυ, χλιαρα πραγματα γενικα, ξεφουσκωσε ηδη ο δισκος. Και τα 2 μπονους επισης πληρως αδιαφορα.

1 Like

Ναι ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω. Και πιστεύω ότι σε αυτό το δίσκο θα φανεί περισσότερο από ποτέ (βασικά ήδη φαίνεται από τις διαφορες κριτικές) …

1 Like

Πιστεύω ότι πέτυχαν έναν πολύ καλό συνδυασμό των δύο περιόδων, doom/death και gothic, υπάρχει μια όμορφη ισορροπία.
Οι δύο προηγούμενοι δίσκοι είχαν μεγάλη αποδοχή στο underground και στους πιο μεταλ κύκλους, και φυσικά τώρα που είναι πιο ώριμοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μία “κίνηση-αυτοκτονία” και να το γυρίσουν ξαφνικά μόνο στο gothic. Λογικά θα το κάνουν όσο πιο αναίμακτα γίνεται.

2 Likes

Από τις τελευταίες (; ) λογικά

Ούτε καν !

https://www.sputnikmusic.com/review/81422/Paradise-Lost-Obsidian/

1 Like

Αύριο το πρωί θα το έχω στα χέρια μου… επίσημα!

2 Likes

Αναμενόμενο :
We have just been notified by the record label that we are set to receive our stock a little later than planned due to current strains on manufacturing and logistics.

We can only apologise to any of you waiting for pre-orders, but we will aim to get your items shipped asap after they are counted into our warehouse. We expect this to be sometime next week, but we will keep you updated!

We can assure you it will be worth the few extra days wait and would like to thank you for your support at this time.

1 Like

Λίγη υπομονή, αλήθεια ποια έκδοση έχεις κάνει παραγγελία;

1 Like

digipack απλό , εσύ ; καλή φάση και το box βέβαια

1 Like

Το ίδιο κι εγώ, αλλά είπα να στηρίξω και ένα ελληνικό μαγαζάκι. Φοβήθηκα κιόλας τις καθυστερήσεις για να είμαι ειλικρινής.

1 Like

Τι σολάρα είναι αυτή στο Forsaken !!

3 Likes

Γερμανικά κανείς; Το συμπέρασμα είναι ότι γαμάει :stuck_out_tongue:

1 Like

μωρέ έκανα και εγώ τα κουμάντα μου (συννενοήθηκα με κολητό που θα το πάρει μεν αλλά δεν καίγεται κιόλας και εγώ θα το τσιμπίσω από ελληνικό μαγαζάκι παραδοσιακά) Το θέμα είναι ότι δεν ήρθαν πολλές κόπιες σήμερα και τηρείται σειρά προτεραιότητας , οπότε από βδομάδα . Πάντως σήμερα το βράδυ θα το βάλω στο sticκακι και θα το συνδέσω με ηχεία να το ακούσω καθότι είναι και Παρασκευή
Οι κριτικές πάντως είναι κατά 85% από πολύ καλό έως και γαμάτο

2 Likes

fixed :slightly_smiling_face:

4 Likes

The day has finally arrived: PARADISE LOST present their new album OBSIDIAN to the world today. Given the current circumstances of Covid-19, the release has become a soundtrack of sorts for these difficult and uncertain times.

To mark the occasion, the band has released a video for ‘Darker Thoughts’. The unique style of the video is also due to the restrictions of Covid-19. Ash Pears from AshTV managed to film bits of the video with Nick before the lockdown but had to piece together the rest of the video using random footage to make things work.

Nick Holmes states: “Musically, this is a song of 2 halves and was originally written as an intro towards the end of the Obsidian writing process. As a result, it’s one of the more spontaneous songs on the album. Lyrically, it’s a song about choosing the wrong path - failing to look before you leap, and dealing with the consequence of dubious decisions.”

1 Like

God asks not to kill!!!

5 Likes

Κομματάρα! Προβλέπω χαμουλη σε live με αυτό και το Ghosts.

2 Likes

εντάξει υπερβολές … :stuck_out_tongue:
από το metal storm η εικόνα

και από το rateyourmusic

2 Likes