Paradise Lost

Ομοίως
https://www.sputnikmusic.com/bands/Paradise-Lost/4217/
Όντως υπερβολές , αλλά είναι ενδεικτικό πιστεύω

2 Likes

Ακριβώς αυτο, ενδεικτικο της ποιότητας του δισκου.

2 Likes

εδώ έχουμε τον ορισμό του “δεν έχει προλάβει να ακούσω το δίσκο αλλά με πιέζουν να προστάρω κριτική - άς ρίξω ένα 79/100 κρατάω μία επιφύλαξη” και είμαι οκ …

1 Like

Υπάρχει ενθουσιασμός, δικαίως

2 Likes

είχε γίνει παρόμοιος πανικός παλιότερα ; εννοώ από το requiem και μετά …δεν είμαι σίγουρος…ίσως με το tragic , με το requiem σίγουρα λόγω επιστροφής - αν και τελικά δεν ήταν και μεγάλη αλλαγή σε σχέση με το plx

1 Like

Κι εγώ νομίζω από το In Requiem έχει να γίνει τοσος χαμος

1 Like

ναι πράγματι , μετά αρχίσανε οι γκρίνιες χαχα και δεν τελειώσανε ποτέ . κάπου εκεί - προς μεγάλη μου έκπληξη - άρχισαν κάποιοι να λένε τι καλά που παίζανε στα one second/host/symbol . Ελικρινά δεν το πίστευα …

1 Like

Παντα χαμος γινεται, δυσδιακριτα τα ορια, αετησιο το βλεμμα σας :stuck_out_tongue:

3 Likes

Τέτοιοι είμαστε εμείς :joy:

Και στο tragic idol χαμος είχε γίνει, ειδικά εδώ μέσα…

1 Like

Πάντως στο tragic ακόμη και εδω μέσα όλοι συμφωνούσαν ότι γαμάει, κάτι που φυσικά δεν έγινε ούτε με faith, ούτε με requiem, για τα plague/medusa δεν το συζητάω καν :stuck_out_tongue:

1 Like

Υπαρχει λογος που ολοι οι φανς των Paradise Lost βρισκουν το Tragic Idol απο καλο εως υπεροχο. Συνδυαζει αψογα ολα τα στοιχεια των 90s με μοντερνο ηχο, ο Nick τραγουδαει σαν ανθρωπος, τα σολιδια του Greg γεμιζουν ολον τον δισκο απο την αρχη ως το τελος, και ο δισκος κυλαει νερακι.

Αστειες οι βαθμολογιες πιο πανω, ενδεικτικες της παλαιολιθικολαγνειας και της εποχης που ζουμε, που ολες οι βαθμολογιες σε ολα τα μεσα ειναι φουσκωμενες, για ταινιες, μουσικες, ανθρωπους, τα παντα.

1 Like

Η οτι ο δισκος αρεσει στον κοσμο και εσυ εισαι η εξαιρεση, μπορει και να συμβει αυτο, το ξερω σου ακουγεται απιστευτο αλλα καμια φορα μπορει να γινει…

Δεν ειμαι η εξαιρεση, εκτος κι αν εξαιρεση εννοεις εναν σωρο κοσμο που δεν εχει εντυπωσιαστει, με τον ιδιο τροπο που δεν εντυπωσιαστηκα εγω. Εσυ βεβαια αν θελεις μπορεις να το βγαζεις τον καλυτερο τους δισκο απο τους 16, με 9.1 στα 10 βαθμολογια, γιατι οχι. Απλως δεν ειμαι εγω η εξαιρεση μετα.

Σωστα, η δικια σου αποψη ειναι η αντικειμενικα σωστη. Ολοι σε περιοδικα κτλ που βαθμολογουν τον δισκο με 8+ ειναι αντικειμενικα λαθος. Παμε παρακατω.

Δεν εγραψα ποτε κατι τετοιο, ορισμος του strawman εισαι μια ζωη με μπαντες με τις οποιες εισαι φανμποης. Παμε οντως παρακατω. Ισως σε μια εποχη που δε θα το βρισκεις αναγκαιο να προσπαθεις να ακυρωνεις τις πιο μετριοπαθεις αποψεις.

Δεν εχει να κανει με φανμποηλικι γιατι εδω η συγκριση γινεται με την υπολοιπη δισκογραφια τους, αν ελεγα οτι ειναι ο καλυτερος δισκος της δεκαετιας στο ιδιωμα ξερω γω να το καταλαβω.

Επισης το να λες “παει χαλασε ο κοσμος” επειδη η πλειοψηφια δεν συμφωνει με την αποψη σου εγω προσωπικα δεν το βρισκω και τοσο μετριοπαθη αποψη αλλα τεσπα.

Συγγνωμη φιλος οκ εχεις δικιο. Καλυτερος δισκος της ιστοριας τους το Οψιντιαν. Θα ακολουθησω κι εγω την γραμμη, για να γινουμε 7 ατομα στο τοπικ και να μην ειμαι εξαιρεση. Τοτε η στατιστικη θα ειναι αξιολογη και δε θα ειμαι outlier.

(ποστ καντ μπη εμπτι)

Επισης να πω οτι δεν εγραψα ποτε οτι ΠΡΕΠΕΙ να σου αρεσει το Οψιδιαν αλλα σορυ, βρισκω λιγο αστειο το οτι θρηνεις για την καταντια της εποχης μας επειδη ολως τυχαιως η κοινη γνωμη δεν συμφωνει μαζι σου. Ναι οκ και εμενα δεν μου αρεσουν πραγματα που αποθεωνει ολος ο κοσμος, τα προσπερναω και παω παρακατω, δεν εχω καμια πρεμουρα να αποδειξω οτι ολοι κανουν λαθος και εγω ειμαι σωστος. Ειπαμε στην Τεχνη δεν υπαρχει αντικειμενικη αληθεια, δεν σου αρεσε, ολα καλα, γιατι να μειωνεις την αποψη αυτων που γουσταρουν δεν καταλαβαινω.

Δεν συμμετέχω στην κουβέντα γιατί δεν έχω άποψη, όμως έχεις απόλυτο point στο ότι η γενική τάση στις βαθμολογίες τα τελευταία χρόνια είναι γελοιωδώς υπερβολική και ξεχειλωμενη, σε πολλά πράγματα. Δεν μπορεί, θα το παρατηρούμε όλοι, πιστεύω…

8 Likes