Paradise Lost

Λογικα ο @lostparadise δεν προλαβαίνει να αλλάζει βρακια από τη χαρά του … ή μήπως έχει απογοητευτεί τόσο;;;

2 Likes

Το ξέρω ότι δεν είναι κάτι που απασχολεί τους περισσότερους συμφορουμίτες , αλλά μια και το έθιξες : o lostparadise αποφάσισε να το ακούσει την Τρίτη που θα το πάρει στα χέρια του διότι έτσι έχει μάθει να ακούει τους δίσκους των λοστ από το 1993 …Για αυτό και η σιωπή μου.
Edit : Επίσης δεν έχω facebook και αγοράζω metal hammer (με λες και oldschool) :stuck_out_tongue:

Χαχαχα αλήθεια κριτική hammer έχεις;

Α ναι έχω. 9 του έβαλε χωρίς να γράφει κάτι το ιδιαίτερο , έχω διαβάσει πολύ πιο λεπτομερείς κριττικές στο διαδίκτυο. Δεν με χάλασε που δεν μπήκε δίσκος του μήνα εφόσον έβαλαν ένα συμπαθέστατο νέο σχήμα (kingwitch) , οπότε οκ. θα προσπαθήσω να την ανεβάσω

2 Likes

Άντε εσένα περιμένουμε για να συνεχίσουμε να συζητάμε τον δίσκο :grinning:

1 Like

χαχα , εγώ να δεις πόσο το περιμένω …ένα από τα πράγματα που γουστάρω πιο πολύ σε αυτό το φορούμ …Θυμάμαι στο medusa που όλοι νομίζαν ότι κρυβόμουν - και καλά απογοήτευση- επειδή δεν πόσταρα 2-3 μέρες μετά από τη κυκλοφορία ,

1 Like

@lostparadise και εγω σου λεω τον εχεις ακουσει απλα δεν μας το λες :slightly_smiling_face:

1 Like

πιστεψε με…δεν έχω ακούσει δει ούτε το κλιπ του darker thoughts

2 Likes

12 Likes

:joy: :joy:

2 Likes

Τι ολντσκουλ, facebook εχουμε κατι γερο-millenials, οι zoomers απο insta και κατω.

Αφού πρώτα πω ότι ανήκω στην κατηγορία των άμπαλων περί paradise lost καθώς ενώ τα έχω ακούσει όλα δεν έχω αφιερώσει λίγο παραπάνω χρόνο στους δίσκους…
Μόνο το Draconian έχω λιώσει καθώς μου πρόσφερε μία από τις top3 εμπειρίες ακρόασης ever.

Η γνώμη μου για το δίσκο ως τώρα μετά από αρκετές ακροάσεις…
Μου κάνει εντύπωση πόσο πολύ μου αρέσουν darker thoughts, fall from grace, ghosts, forsaken… ενώ βαριέμαι τόσο πολύ στα υπόλοιπα
Άντε και στο ending days πάει να γίνει κάτι αλλά μου βγαίνει και ένα μεχ…

1 Like

η αληθεια βρισκεται στο bonus hear the night

1 Like

Φοβερό ρεφρέν, κλασικό γαμάτο b side

Συμφωνεί και ο Νικόλας :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Μια συνέντευξη με τον παικταρά τον μικρό :sunglasses:

1 Like

Ο ορισμος του ΧΕΒΙ.

Ειχα καιρο να το ακουσω και το εβαλα σημερα αναμεσα σε αλλα διαμαντια της προπροηγουμενης δεκαετιας (!) και επαιξε τρελο trip down memory lane. Η πρωτη εξαδα απο το In Requiem ειναι πραγματικα ενα τρελο σερι που ανεβαζει παρα πολυ τον δισκο στο συνολο του. Οχι πως τα υπολοιπα τραγουδια ειναι ασχημα, αλλα νομιζω πως ειναι λιγο “δευτερα” σε σχεση με την πρωτη εξαδα:

• Never For The Damned
  • Ash & Debris
  • The Enemy
  • Praise Lamented Shade
  • Requiem
  • Unreachable

Δε θα με ενοχλουσε σε καμια συναυλια τους, ακομα και με τον τεραστιο καταλογο που εχουν τωρα, να ακουσω το οποιοδηποτε απο αυτα τα τραγουδια, αν και ευτυχως τα ακουσαμε και τα 6 τον Δεκεμβριο του 2007 στο Gagarin (και τελευταια εμφανιση τους που ειδα προσωπικα live, παραδοξως μονο αυτες του 2009 και του 2011 λυπαμαι που εχασα, απιστευτο το οτι δεν περασαν απο Ελλαδα για Tragic Idol περιοδεια παρα μονο στο Rockwave τοτε με μισο και κακο σετλιστ)

3 Likes

Κομματάρα αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί η Century Media Records το ανέβασε σε μόλις 240p ανάλυση. Πολύ χαμηλή η ποιότητα του βίντεο.

2 Likes

Ετσι εχει κανει και με τα υπολοιπα, ειναι εντελως γιωταδες οι ανθρωποι. Τα τραγουδια του Icon και του Draconian ακουγονται ΑΙΣΧΡΑ στον επισημο λογαριασμο της CMR. Επρεπε να το βαλω απο καλυτερο λινκ, αλλα ηθελα και το βιντεο μαζι με ηχο.

3 Likes

Στην περιοδεία του Tragic Idol δεν είναι που πέρασαν από καλοκαιρινό φεστιβάλ; Και εγώ το έχω καημό που δεν τους είδαμε τότε λαηβ.

Το In Requiem μια χαρά δισκαρα είναι αλλά έχει πάρει μια κακή φήμη ότι και καλά δεν είναι τόσο καλό αλλά υπερτιμηθηκε λόγω της ‘επιστροφης’, νομίζω αυτή η άποψη το αδικεί προσωπικά.

1 Like

Πραγματικά η 1η εξάδα του ρεκβιεμ είναι απίστευτη, σαν σύνολο όμως το faith που ακολούθησε ήταν ακόμη καλύτερο (θεωρώ ότι δεν έχει ούτε μία μέτρια στιγμή- εκτός από το ρεφραίν του universal dream). το γιατί δεν ήρθαν στη κανονική περιοδεία του tragic αποτελεί ένα πραγματικό παράδοξο, όπως και να έχει σήμερα θα εχω και το obsidian για να πω τις εντυπώσεις μου (συγκρατημένη αισιοδοξία μέχρις στιγμής !)

1 Like