Paradise Lost

έχει και άλλο από uk
https://www.officialcharts.com/charts/albums-sales-chart/

1 Like

Κομματάρα από δισκαρα χωρίς fillers!

2 Likes

Εδω που τα λέμε fillers έχει (και αυτό ελάχιστα) μόνο το BIN :stuck_out_tongue:
Πέρα από τη πλάκα το obsidian δεν ξέρω που να το κατατάξω σε σχέση με τη δισκογραφία τους , είναι νωρίς ακόμη, αλλά fillers δεν έχει με τη καμία

1 Like

Καλα το ΒΙΝ κι αν ΔΕΝ εχει fillers.
Εχει μειον 4 fillers βασικα, δηλαδη 4 κομματαρες που δεν μπηκαν στον δισκο ενω θα αντικαθιστουσαν μια πληθωρα τραγουδιων τους σε παμπολλους αλλους δισκους τους.

1 Like

Προς το παρον λοιπον, πανω απο ΒΙΝ

4 Likes

sth real,control,no reason για εμένα πάντα
Καλύτερα τα b sides
επίσης δεν μου άρεσει καθόλου το i am nothing
ε ναι πάνω από το ΒΙΝ το obsidian

1 Like

Οψιντιαν για μένα έχει 2 φιλλερς και ίσως 3. Ravenghast + Serenity 100% και μάλλον Devil Embraced επίσης.

Αυτήν την στιγμή το κατατάσσω 11ο στα 16. Πάνω μόνο από τα τρία πρώτα τους και τα δύο προηγούμενα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβει πιο πάνω. Άντε να πέσει κάτω από Γκοθικ και να πάει στην θέση 12

2 Likes

με τις βαθμολογίες δεν τα πάω καθόλου καλά ειδικά για τους λοστ. Τόσα χρόνια δεν έχω αποφασίσει πιο θεωρώ καλύτερο το iCON ή το draconian times, το faith ή το tragic . Και δεν μπαίνω στη διαδικασία να συγκρίνω παντελώς ανόμοια πράγματα όπως one second με shades of god που είναι να σαν συγκρίνεις ένα δίσκο των depeche mode (ή δεν ξερωγω τι …) με candlemass και trouble δηλαδή τι νόημα έχει να πεις ότι το one scond είναι καλύτερο από το SOG ή το αντίστροφο; Για εμένα κανένα απολύτως

1 Like

Μολις ειπες πριν λιγα λεπτα πανευκολα κιολας οτι το Obsidian ειναι καλυτερο απο το BIN.

Εκεινη δεν ειναι παντελως ακυρη συγκριση?

2 Likes

ναι ίσως έχεις δίκιο σε αυτό. Όντως είναι ανόμοια πράγματα. Απλά το BIN γενικώς έχει τα περισσότερα τραγούδια που δεν μου αρέσουν σε δίσκο των λοστ (όχι λόγω ήχου αλλά οι συνθέσεις/και δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο , πιέστηκαν πολύ με αυτό το δίσκο, αν είχα και τη βιογραφία τους θα ήξερα περισσότερα γμτ). . Αν έβαζαν μέσα το gone και το leave this alone θα ήταν καλύτερα Παρόλα αυτά παραμένει ένας πολύ καλός δίσκος για εμένα

1 Like

Σε ολες τις συνεντευξεις μονο για τον ηχο εχουν παραπονεθει, και οχι για τις συνθεσεις. Το ποια τραγουδια θα μπουν στον δισκο ηταν καθαρα δικη τους επιλογη. Παρολα αυτα, εγω δεν συμφωνω για τα τραγουδια που ανεφερες, για μενα το Something Real ειναι καταπληκτικο τραγουδι, ενω τα Control και No Reason πολυ γκρουβατα και μια χαρα στο κλιμα του δισκου. Σιγουρα θεωρω τα Gone και Leave This Alone πιο δυνατα τραγουδια, οπως και τα Sway και Waiting For God.

Παρολα αυτα, δεν ειναι αλανθαστοι οι Lost, ειδικα στην φαση που περνανε εδω και λιγα χρονια και την εχουν δει χεβι μετσαλ και καθονται και ανατρεπουν τους ιδιους τους τους εαυτους και δηλωσεις του παρελθοντος. Αποδειξη το οτι ΚΑΘΕ τραγουδι που εβγαλαν ως remastered και remixed απο το ΒΙΝ ειναι δυστυχως για μενα πολυ χειροτερο απο τις αρχικες εκδοσεις. Δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτηκαν που το εβγαλαν αυτο, σαν demos ακουγονται ολα.

1 Like

Σόρυ που στο χαλάω (δεν το λέω ειρωνικά καθόλου) αλλά τα πράγματα δείχνουν ότι η φάση που πέρασαν ήταν 1997 με 2003 . Τώρα εάν κάνουν λάθος δεν ξέρω πάντως εάν δεν κάνανε τη στροφή μετά το symbol μάλλον δεν θα υπήρχαν σήμερα και θα είχαμε χάσει τουλάχιστον καμιά 30αριά κομματάρες να μας κάνουν παρέα
και δεν θα κάναμε και αυτή τη συζήτηση φυσικα

1 Like

Δε μου χαλας τιποτα, αλλα δεν περασαν ποτε καμια “φαση”. Σε καθε τους συνεντευξη ακομα και πολυ προσφατη, στηριζουν ολοκληρη την καριερα τους, και μιλανε με τα καλυτερα λογια για αλμπουμ οπως το Host, το οποιο και ο Holmes και ο Greg το αγαπανε.

Τωρα αν εσυ θελεις να θεωρεις οτι η “μετσαλ” πλευρα τους ειναι η φυσιολογικη τους εκφανση, αυτο για μενα ειναι μια ψευδαισθηση. Δεν ειναι απλα μια ακομα μετσαλ μπαντα οι Paradise Lost, αν και τελευταια το παλευουν πολυ να καταντησουν ως μια, να ναι καλα η Nuclear Blast. Ευτυχως που εβγαλαν και 4 κομματαρες ανταξιες τους παρελθοντος τους στο Obsidian και μας θυμησαν οτι οι γκοθοποστπανκ ριζες τους ειναι πολυ σημαντικο κομματι τους, και καλο ειναι να τις θυμουνται σε καθε δισκο πλεον.

Τωρα αυτη η υποθεση του αν θα υπηρχαν σημερα ή οχι ειναι πολυ ακραια. Και μια υποθεση με την οποια δεν συμφωνω καθολου. Το οτι δεν πουλουσαν εκατομμυρια και δεν βγηκαν στο MTV δεν σημαινει οτι δε θα υπηρχαν. Και τελος παντων, μαλλον δεν εχεις καταλαβει καθολου σε ποιες δηλωσεις τους αναφερομαι. Ουτε τι θα ηθελα να ακουω απο τους PL. Δεν τους εχω σε καλουπι, δεν εχω συγκεκριμενες απαιτησεις. Αλλα οταν καθεσαι και κανεις χαβαλε και κραζεις επι χρονια τα φωνητικα σου πριν 15 χρονια, και λες οτι το Falling Forever ειναι γελοιο και το χειροτερο τραγουδι που εχεις κυκλοφορησει ως μπαντα (που ειναι και αληθεια) και μετα πας και παιζεις οπως επαιζες τοτε…ε καπου εισαι λιγο ακυρος.

2 Likes

Εντάξει το falling forever είναι ένα κακό τραγούδι σύμφωνοι, ναι τις δηλώσεις αυτές τις κανάνε καμία αντίρρηση και μπορώ να σου πω ότι εκτίμηση μου είναι ότι ο επόμενος δίσκος θα έχει ακόμη περισσότερες επιρροές από αυτές που ανέφερες και καλα θα κάνουν , διότι ούτε εγω τους έχω σε καλούπι (είτε βγάλουν ένα medusa II είτε ενα symbol με ολιγη από host θα γουστάρω μια χαρα πίστεψε με-). Πλην όμως επιμένω ότι η στροφή PLX ήταν μονόδρομος μέχρι τότε είχαν βγάλει σχεδόν 9 διαφορετικούς δίσκους ε κάπου χρειαζόταν να σταθεροποιήσεις τη βάση σου . Δεν πήγαινε άλλο και εάν δεν είχαν πράγματα να πούνε θα είχε φανεί (θα μου πεις εσένα έτσι σου φαίνεται για πολλά post PLX τραγούδια , δεκτό…)

1 Like

Πως γίνεται να μην σου αρέσει το I Am Nothing βρε άτιμε;;;

2 Likes

Να μιλησουμε και μια φορα σοβαρα. Θεωρεις οτι τα gothic, shades of god, icon, και draconian εχουν ποστπανκ αισθητική; Για ποιες ριζες μιλας; Μηπως να ξανακουσεις λιγο τους δισκους ;

Σε ολα εκτός του Shades υπάρχουν gothic επιρροές περασμένες όμως από το πρίσμα των Celtic Frost (βλ. Gothic) και αργότερα από το δικό τους.

Συμφωνω απολυτα. Μιλησα για το ποστ πανκ. Ημουν πολυ συγκεκριμενος και προσεκτικος στην διατυπωση μου

Στην ουσία το gothic, πριν πάρει αυτήν την ταμπέλα, ήταν post punk, δηλαδή αν ρωτήσεις τους sisters δεν ήξεραν ότι έφτιαχναν τον gothic rock ήχο εκείνη την περίοδο.

Ναι δεν με τρελαίνει , ειδικά για εναρκτήριο του δίσκου , πολύ καλύτερα τα divided, fader/illumination/mouth/look at me now κ.α.
Ενδιαφέρον αυτό που λέτε για το postpunk διότι σε μία τις συνεντεύξεις για το obsidian ο mackintosh είπε το shades of god είναι επηρεασμένο από dead can dance, αν είναι δυνατόν !
Πάντως ρε συ quintom , filler το devil embraced ; είμαστε καλά ; μπορεί να είναι το καλύτερο του δίσκου , χαλαρά
Edit ξανάκουσα το i am nothing : ήμουν άδικος (το είχα ξεχάσει κάπως για να είμαι ειλικρινής)