Paradise Lost

Δεν ξέρω “αγόρι μου” εσύ μας αράδιασες ένα κάρο σημεία που δεν σου άρεσαν…

χμμ

1 Like

Συγγνώμη που ήθελα να δείξω ακριβώς τι εννοώ ότι μ’ ενοχλεί στο στυλ του Holmes, την επόμενη φορά απλά “δε μου άρεσε, πάμε στο επόμενο”.

1 Like

μωρέ γράφε ότι θέλεις και όπως νιώθεις, απλά διαφωνούμε, τίποτα κακό σε αυτό.

Η γνώμη του Holmes σήμερα για το Host:
If we do it as a project it would be more easy going. It’s still in my top 3 albums, I’m very proud of it, for many reasons.

1 Like

Νομίζω ότι ο Leper Messiah θέλει απλά να πει ότι μάλλον εντυπωσιάζεστε πολύ εύκολα με ανακυκλωμένες ιδέες και την ίδια στιγμή που η μουσική προχωράει μπροστά, κάποιοι προτιμούν να ψάχνουν εντυπωσιακά πράγματα σε παλιά συγκροτήματα των οποίων έχει περάσει η μπογιά. Αν δε θέλει να πει αυτό να με συγχωρέσει, το λέω εγώ.

3 Likes

O Leper Messiah δεν ξέρω τι λέει, o Leper Jesus κάτι τέτοιο έλεγε, αλλά χωρίς να βάζει απαραίτητα τόσο έντονα το διαχωρισμό νέα/παλιά συγκροτήματα. :stuck_out_tongue:

4 Likes

Η μουσική μπορεί να προχωράει μπροστά, αλλά δυστυχώς τα καλύτερα του συγκεκριμένου τουλάχιστον είδους, μεταλ/ροκ δηλαδή, βρίσκονται στο παρελθόν. Και κοιτάς σε μπάντες που σου πρόσφεραν στο παρελθόν στιγμές μεγαλείου μπας και πάρεις πάλι κάτι.
Οι συγκεκριμένοι νομίζω ότι τα καταφέρνουν καλά ακόμα αν και είχαν και διαστήματα που δεν μας ανατρίχιασαν ακριβώς.

Ρε παιδιά (leper jesus/furor) έχετε ξεφύγει νομίζω. Μπορούμε να έχουμε την άδεια σας να εντυπωσιαζόμαστε με ότι θέλουμε και όχι με ότι θέλετε εσείς. Γράψτε μας και έναν κατάλογο εάν είναι με τι πρέπει να εντυπωσιαζόμαστε
ΕΔΙΤ o lostparadise είμαι απλά μπήκα από αλλού, θα επανέλθω πιο μετά με το κανονικό που account. Απλά πραγματικά δεν άντεξα και ήθελα να πω το αυτονόητο

4 Likes

Παντως και εγώ σχεδόν στο 90% των όσων γράφει ο Leper, συμφωνώ… Αγαπημένη μπάντα οι Lost, ειδικά η περίοδος ως και το Host… Ο καινούργιος δίσκος έως ώρας δεν με εχει κρατήσει ιδιαίτερα, λίγες οι καλές στιγμές, λίγο μονοδιαστατος, λίγο fan service…

Είχα βρει άκρως πιο δημιουργικό το Medusa (βαρατε ελεύθερα), που μπορεί να μην ταιριάζει στα γούστα όλων, αλλά εδώ καπου επαναλαμβάνονται τα πράγματα… κάτι σαν deja vu… ίσως να κάνω και λάθος και να με πιάσει σε ύστερο χρόνο…

Υ.Γ.1 πρώτη φορά που οσο θυμάμαι την ίδια περίοδο να βγάζουν καλύτερο δίσκο οι my dying bride από τους lost…

Υ.Γ.2 16 δίσκοι σε 30 χρόνια ε, πόση έμπνευση ακόμη…

1 Like

Όταν περιμένεις τους Paradise Lost για να ξεδιψάσεις και ψάχνεις απεγνωσμένα 100 κριτικές που λένε ότι είναι δισκάρα για να πάρεις και την επιβεβαίωση, τότε ναι, τo μεγαλείο του metal/rock βρίσκεται στο παρελθόν. Όταν ψάχνεις στο παρελθόν, μόνο εκεί θα το βρεις. Με συγχωρείς αλλά διαφωνώ κάθετα με αυτή την άποψη. Κάτι τέτοιες απόψεις μου δίνουν την εντύπωση ότι έχετε μείνει στις διδαχές του metal hammer και τώρα που δεν το παίρνετε δεν ξέρετε που αλλού να κοιτάξετε. Αν σας αρέσει, προσωπικά μου περισσεύει, αλλά όχι ότι είναι και κανένας καλός δίσκος. Απλά έχετε χαμηλές απαιτήσεις.

3 Likes

Αυτό έχεις καταλάβει εσύ όμως, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα ωστόσο.

το ίδιο με το παραπάνω, 0/2

0/3

επικά άστοχος.

4 Likes

Να βγαλει η επιτροπη ενα πορισμα να μας πει αν επιτρεπεται να μας αρεσει ενας δισκος παιδια, ειναι σοβαρα πραγματα αυτα, μην τα αφηνουμε ετσι στον αερα.

6 Likes

Furor ο δίσκος για εμάς είναι πολύ καλός και είχαμε υψηλότατες απαιτήσεις. Πίστεψε με. Εάν εσυ τον θεωρείς μέτριο δικό σου θέμα δεν σημαίνει ότι έχεις και δίκιο . Ούτε εγω΄φυσικά αλλά μην τα παρουσιάζεις έτσι τα πράγματα λες και είναι μία και αντικειμενική αλήθεια η δική σου και του leper (για ποιο λόγο άλλωστε να συμβαίνει αυτό;) Τι παραπάνω “γνωρίζετε” εσείς από εμάς ;
Περιμένω ακ΄λομη τη λίστα με τους δίσκους που πρέπει να μου αρέσουν

1 Like

Τι γινεται ρε παιδια; Μονο εγω εχω ενα account?

4 Likes

Για επιτροπές διαβάζω, για καταλόγους, για άδειες, για αντικειμενικές αλήθειες, που να έμπαινε κανένας και να έκραζε κιόλας, ε! Γιατί κράξιμο με τη καμία δεν έπαιξε, απλά δικαιολόγηση του τι άρεσε/δεν άρεσε. Είναι φοβερό τελικά το πώς ενεργοποιούνται έτσι οι αμυντικοί μηχανισμοί όταν κάποιοι τολμάνε να πούνε κάτι “άσχημο” για την αγαπημένη μας μπάντα.

2 Likes

θα επανέλθω απόγευμα ως lostparadise για να αποφευχθεί περαιτέρω σύγχυση.

1 Like

Lol, δηλαδή ο από πάνω δεν άντεξε να μην απαντήσει μέχρι το απόγευμα έπρεπε να μπει με άλλο account, ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.

(Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη, γιατί γενικά δε θέλω να προσωποποιώ τις διαφωνίες, αλλά μου φάνηκε πραγματικά αστείο, και όχι με την κακή/ειρωνική έννοια βασικά).

2 Likes

Εγώ να φανταστείς σταμάτησα τη δουλειά και είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω την απειλή της ανεργίας για τους Paradise Lost :stuck_out_tongue:

3 Likes

Επικά άστοχος, γοτθικά εύστοχος.

5 Likes

Ναι ρε συ κανενα κραξιμο

1 Like

Καλά, θυμήσου τι προηγήθηκε αρκετά posts πριν από αυτό. Τα “ξεφύγατε” (που πήγαμε, δηλαδή;), “δώστε μας την άδεια”, “γράψτε κανέναν κατάλογο” δεν περίμεναν το συγκεκριμένο post για να ειπωθούν. Ξεφύγατε λέει ο άλλος που μπήκε με διαφορετικό account, γιατί δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι το απόγευμα, μην τυχόν και σπιλωθεί το topic.

1 Like