Paradise Lost

Προς το παρόν η μόνη υπάρχουσα Επιτροπή μας λέει πως δεν επιτρέπεται να μη μας ενθουσιάζει το Οψιντιαν, όχι απλά να μη μας αρέσει

1 Like

Ωχ πλάκωσε και ο πρόεδρος :stuck_out_tongue:

6 Likes

Κράξιμο? Α έτσι είναι το κράξιμο? Η διαφορετική άποψη είναι κράξιμο? Παιδιά με συγχωρείτε αν σας πρόσβαλα.

1 Like

Ούτε καν? Δεν έχω πει ούτε μια φορά σε κανέναν ε εδώ μέσα τι γνώμη πρέπει να έχει για τον δίσκο. Αντίθετα έχει συμβεί το αντίστροφο.

1 Like

Μου αρέσει γιατί τσιμπάς ρε!

2 Likes

Καλά ρε σεις, ακόμα σε καραντίνα είστε κι ασχολείστε ακόμα με το αν γαμεί ή όχι ο δίσκος;

3 Likes

Εγώ που μου άρεσαν πολύ τα μισά και τα άλλα μισά από λίγο έως καθόλου σε ποια επιτροπή να μπω;

4 Likes

image

5 Likes

Καλως ηρθες στην αιρεση μου κι εσυ. Αυτο νιωθω κι εγω ακριβως για τον δισκο. Λατρευω 5 τραγουδια και θα μπορουσα να μην ξανακουσω ποτε τα υπολοιπα 4.

2 Likes

Τα συνήθη strawman, πουθενά και κανείς δεν είπε τίποτα τέτοιο, πχ εγώ δεν απάντησα στον λεπερ που είπε ότι δεν του άρεσε, στο γούστο δεν χωράνε διαφωνιες, στον άλλον που μας λέει θύματα του χαμμερ και οτι νομίζουμε ότι μας άρεσε απαντάω.

1 Like

Κανενα strawman, δεν ειπα πουθενα πως το ειπες εσυ αυτο., για την Επιτροπη μιλησα. Ταυτιζεσαι με καποια Επιτροπη εσυ? Ασχετα αν ΚΑΙ εσυ το εχεις σαφεστατα υπονοησει φυσικα πως δεν πρεπει να κραζουμε τον δισκο, αλλα ας το αφησουμε στην ακρη αυτο.

1 Like

Αν έχει φανεί κάτι τέτοιο από τα ποστ μου να ξεκαθαρίσω ρητά λοιπόν ότι δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος τον θεωρεί τον καλύτερο η τον χειρότερο λοστ. Εγώ κλωτσαω όταν πάμε να μπούμε στο μυαλό του άλλου και να του αποδώσουν προθέσεις (πχ ο μοργκοθ το αποθεώνει ενώ δεν του αρέσει γιατί είναι φανμποης, ο κουιβτου του αρέσει καταβαθως αλλά το κράζει για να πάει κόντρα στο ρέμα κτλ). Οκ τώρα;

1 Like

Αυτός ο άλλος είν’ ευεργέτης μας μεγάλος! Άλλε Morgoth συγγνώμη αν σε πρόσβαλε η άποψη μου. Προφανώς δεν κατάλαβες καν τι είπα ή απλά διάβασες για hammer και προσβλήθηκες για κάποιο λόγο. Που ουσιαστικά δεν είπα κάτι κακό ούτε για το hammer.

1 Like

Λεω εγω αν χρειαστει παντως.

Θεωρουσα ηδη το Metal Hammer ενα γελοιο εντυπο, αλλα η κριτικη του Χρονοπουλου στο Host και το 4 στα 10 ηταν το τελευταιο καρφι στο φερετρο. Απο κει και μετα απλως αντιμετωπιζα αυτο το εντυπο ακριβως οπως του αξιζει, δηλαδη ως ενα ανεκδοτο, καλο για ενημερωση μεχρι να γινει ευρεως διαδεδομενο το internet, και απλα κατι εντελως περιττο εδω και περιπου 15 (αν οχι περισσοτερα) χρονια.

Παλι καλα που βγαινει ο Nick Holmes ακομα και εν ετει 2019 και λεει για το Host πως ειναι στα 3 αγαπημενα του δηλαδη, και η ιστορια εχει δειξει πως μιλαμε για εναν υπεροχο δισκο. Απλα οταν τα λεω εγω ειμαι αιρετικος, προκλητικος και με κακο γουστο, οταν τα λεει ο Holmes παιδια σεβασμος γιατι ειναι ο νικ ο χολμς.

1 Like

Καλά χαλάρωσε τα ίδια λέμε και για τον Holmes, τον άνθρωπο που έλεγε ότι δεν θα ξαναπαίξει μεταλ και εδώ και 15 χρόνια προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο. :stuck_out_tongue:
Το απόσπασμα είναι από χθεσινή συνέντευξη btw

1 Like

Η αληθεια ειναι πως η επιμονη του να τραγουδαει με αυτα τα brutal φωνητικα ειναι δυνατο επιχειρημα οτι κι αυτος εχει ενα απιστευτα κακο γουστο.

1 Like

Πάντως ο προβληματισμός που θέτει ο @Leper_Jesus είναι πολύ εύστοχος.

Αν περιμένουμε νέο δίσκο από λοστ για να “σωθεί” (κόλλησα και @The_Black_League -ίτιδα !) η μουσική ή για να νιώσουμε κάπως, τότε βράστα χαράλαμπε.
Ντάξει καταλαβαίνω τον fanboyισμό, είναι ωραίος και καλός, ειδικά όταν τον κρατάμε για μας. Δηλαδή αν εγώ βαράω 5 παχιές με το νέο Caligula’s Horse, είναι δικαίωμα μου. Αλλά σίγουρα όταν θα εμπλακώ σε μια συζήτηση για αυτόν τον δίσκο, αν θέλω να έχει κάποιο νόημα η συμμετοχή μου σε αυτή, τότε θα πρέπει να εκφράσω “σωστά” τον άκρατο ενθουσιασμό μου, αλλιώς πολύ απλά θα με αγνοούν οι υπόλοιποι.

Τώρα βέβαια από την άλλη ποιός είμαι εγώ που θα πεί στο οποιονδήποτε τι θα κάνει, αν θέλει να κάνει ερωτική εξομολόγηση για ένα δίσκο. Απλά βέβαια, σύμφωνα με τα κριτήρια καθενός, θα έχει το αντίστοιχο βάρος σε μια άλλη συζήτηση.

5 Likes

Δεν το λέω για να σε κοντράρω… αλλά κομμάτι της ομορφιάς της μουσικής είναι αυτό ακριβώς που έγραψες. Να περιμένεις κάτι για να νιώσεις από κάποιον που το έχει κάνει πολλές φορές καλά.
Μπάντες όπως οι Lost το έχουν κερδίσει να βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία

4 Likes

Mωρέ ναι, αλλά το να ακούω 23 χρόνια theater και να περιμένω να αποθεώσω νέο τους δίσκο, μου φαίνεται ή γραφικό ή μπάντα φαινόμενο.
Και για τους θιατερ πάντως για και τους λοστ, μπάντες φαινόμενο πλέον δεν είναι, εχουν περάσει οι μέρες αυτές προ πολλού κιόλας (οι λοστ απλά έβγαλαν πιο πρόσφατα δίσκο έκπληξη).

Τώρα όμως αν είναι απλά καλύτερα αναμασήματα του παρελθόντος σε σχέση με αυτά που έβγαλαν ακριβώς πριν και αποθεώνουμε αυτό, ε ή το κρατάς για σένα ή απλά θα βγεί και κόσμος να σου πεί “ωπα ρε μανα μου, βάστα λίγο”.
Ο καθένας έχει τα κουμπιά του βέβαια. Απλά η αλήθεια είναι πως θεωρώ πολύ πιο ουσιαστική την κουβέντα για μια νέα μπάντα παρά για την x y ηλικιωμένη μπάντα που βγάζει τον 16ο δίσκο της. Θεμιτό είναι να έχουμε συζήτηση και για αυτό φυσικά.

6 Likes

Δεν με ενδιαφέρει να σωθεί καμιά μουσική, το μόνο που με νοιάζει είναι να ανατριχιαζω με αυτό που ακούω, ε αυτό εσχάτως έγινε με το λοστ, το καταχνιά, το Caladan Brood και το τελευταίο VMV Nation, τι να κάνω σόρυ.

3 Likes