Paradise Lost

“Χάλασα την κουβεντα για την δισκαρα”, “με τα δικά μου κακοήθη”…σοβαρά τωρα;…
Ειπε κανεις να μην γραψεις την αποψη σου για τον δισκο ή οτι αυτη δεν ειναι αποδεκτη; ή νομίζεις ότι εμένα που μου αρεσει ο δισκος, θα χαλαστώ από το “αλατοπιπερο” σου;
Αυτα τα περί χαμηλών απαιτησεων ήταν αχρείαστα και ειναι καλο που το διόρθωσες.
Συνεχίστε.

1 Like

Σιγα τα αιχμηρα, πολυ ευαισθητοι ειστε ωρες ωρες! :stuck_out_tongue:
Και για μενα παντως η τελευταια δισκαρα των Lost το Symbol Of Life ειναι.
Τα επομενα 4 απο αυτο διατηρησαν ενα πολυ υψηλο επιπεδο, κατι ελειπε ομως για μενα.

Με πιθανο αστερισκο το PLX, το οποιο σχεδον σιγουρα αν ειχε τα 4 τραγουδια που δεν μπηκαν στον δισκο αντι για τα Laws Of Cause, All You Leave Behind και Spirit, θα ηταν για μενα ο 4ος καλυτερος τους δισκος μετα την αγια τριαδα Draconian, Second, Host.

2 Likes

Αυτο ειναι το βραδυνο account?

2 Likes

Ρε συ το Spirit στάζει καύλα από παντού !!

1 Like

Προσπαθεις να πλευρισεις τον αρχηγο;

1 Like

All you leave behind εντωμεταξύ είναι τρελή κομματαρα

1 Like

Δευτερο κι αυτο και το spirit

σορρυ για το αιχμηρο ε

Το Tragic Idol είναι η τελευταία “δισκάρα” τους ΓΙΑ ΜΕΝΑ, και από τα επόμενα 3 βγάζω εύκολα ένα compilation που το βαφτίζω “δισκάρα”

2 Likes

Το spirit το δέχομαι, το άλλο όχι.

Ηταν τόσο αιχμηρό όσο το μπαμπάκι

Μου πατάτε τον κάλο τώρα να λέτε για το Spirit. Μου αρέσει υπερβολικά αυτό το τραγούδι.

Μια χαρά κομμάτι είναι μην σκας

Edit : αν δεν υπήρχαν οι lost θα είχε πεθάνει το φλωρουμ πάρτε το χαμπάρι ρε ανοιχτομυαλοι που ακούτε νέες μπαντες :stuck_out_tongue_closed_eyes:

4 Likes

Symbol : 2 worlds, primal, self obsessed, channel for the pain δεν τα λες ακριβως και 10άρια , αρκετά μέτρια τραγούδια

αστεία αστεία , πόσα posts έχουμε κάνει για το obsidian μόνο ;;

1 Like

Οπως λεμε βραδυνη τουαλέτα;

Όντως, τα λέω 11αρια

Ούτε ένα thread.

1 Like

Ρε δικε μου ακριβως αυτο λεω και εγω. Μα ποσο ταιριαζουμε.

Μάλλον τα γλυκόπικρα και σχεδόν πάντα γαμάτα leads του Mackintosh σας έχουν κάνει υπερευαίσθητους μερικούς εδώ μέσα. Κυρίως τον άλλο τον @morgoth που για να μου συγχωρέσει την ατάκα με το metal hammer που διάβαζε ενώ έχεζε, πρέπει να του κάνω καμιά σεξουαλική χάρη. Κανένα passive-aggresive φίλε μου, απλά μάθε να διαβάζεις και να κατανοείς τι γράφω. Νομίζω δεν έχω δώσει δικαιώματα τόσα χρόνια εδώ μέσα, επειδή ακριβώς ξέρω πολύ καλά τι γράφω και πως το γράφω, πάνω από όλα γιατί δε θέλω να προσβάλω. Όπως είδες, διόρθωσα το “χαμηλές” με το “διαφορετικές” απαιτήσεις. Εσένα σου έβγαλε passive-aggresive συμπεριφορά, δε με απασχολεί ιδιαίτερα η γνώμη σου, πραγματικά οι απαντήσεις σου βγάζουν κάτι τρομακτικά αγενές προς εμένα, αν σε πρόσβαλα τόσο σου ζητάω συγγνώμη. Μπήκα να γράψω την άποψη μου σχετικά με αυτά που διαβάζω, για να έναν δίσκο που άκουσα, από μια μπάντα που στο παρελθόν μου άρεσε αρκετά και τους έχω δει και αρκετές φορές live. Για τον δίσκο έχω τοποθετηθεί αρκετές μέρες πριν. Απλά μου έκαναν εντύπωση τα τόσο μεγάλα λόγια για τον συγκεκριμένο δίσκο και θεώρησα ότι καλό ήταν να ακουστεί και μια άλλη γνώμη, μιας και 2-3 άτομα εξυμνείτε επί έναν μήνα το Obsidian, το οποίο - εκτός του Ghosts - το βρήκα κακό. Εκτός από τα δικά σας αυτιά, υπάρχουν και άλλα αυτιά. Δε σας αρέσουν οι διαφορετικές γνώμες και ανταπαντάτε λες και σας βρίσαμε τη μάνα. Το ελιτίστικο ύφος μου αφορά άτομα τα οποία μεγαλοποιούν τους Paradise Lost του Obsidian, όταν οι ίδιοι πραγματικά μεγαλούργησαν με ένα Icon και ένα Draconian Times. Δεν καταλαβαίνετε ότι μειώνετε τη μουσική αξία της ίδιας της μπάντας όταν βάζετε στο ίδιο καζάνι αυτά τα 2 με το Obsidian? Δέχομαι να σας αρέσει, δε δέχομαι ότι ο δίσκος γαμάει, τι να κάνουμε? Έχω λιώσει και εγώ πολύ Lost, δεν παίζουν καμιά δύσκολη μουσική που δε μπορώ να την πιάσω. Ο @lostparadise λέει ότι δεν ακούω τη μπάντα επειδή θεωρώ τελευταία δισκάρα το Symbol of Life. Οκ φίλος, ό,τι πεις, μόνο για να μη δημιουργούνται παρερμηνείες και νομίζω ότι μιλάω με άλλον, πρόσεξε με ποιο account θα μπεις να μου απαντήσεις γιατί μπορεί να σε πετυχαίνω σε δύσκολη στιγμή την ώρα που θα διαβάζεις το σχόλιο μου. Κουλάρετε λίγο γενικά, πολύ εύκολα θίγεστε. Φιλικά.

5 Likes

Μην ανησυχεις , εχει και τριτο account για τις δυσκολες μερες του μηνα.

Κοίτα το να γραφείς πολλά και να ανεβάσεις τους τόνους δεν σημαίνει ότι έχεις και δίκιο. Και εξακολουθείς να εθελοτυφλείς. Το ξαναλέω : Το ζήτημα ξεκίνησε από συγκεκριμένα πράγματα που είπες εσύ και ο leper τα οποία το ξαναλέω έβγαζαν μία αχρείαστη ειρωνεία και φυσικά όχι από τη κριτική για το obsidian. αλλά εδώ βλέπω το συνεχίζεις…

Αν κατάλαβα καλά “δεν δέχεσαι ότι μπορεί να γαμάει” για ΕΜΑΣ ο δίσκος ?
Δεν μπορεί να το εννοείς αυτό ειλικρινά. Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως η ομάδα του rocking γουστάρει τόσο πολύ το καινούργιο KATATONIA , αλλά guess what ? το ΔΕΧΟΜΑΙ 100%.
Τελος πάντων το κουράσαμε/εξαντλήσαμε δεν δίνω άλλη συνέχεια .

3 Likes