H Ariana Grande στο επομενο της αλμπουμ θα τραγουδαει μπρουταλ, πρωτοι εδω.
Μόνος του βγαίνει και λέει ότι μεγάλωσε με death metal ρε συ και μέσω αυτού έφτιαξαν τη μπάντα. Το ότι δεν έπαιζε death metal στη συνέχεια δεν σημαίνει ότι δεν άκουγε ή ότι αυτομάτως βγήκε από τη ζωή του.
Σαν να λέμε ότι μέρος της ζωής των Metallica δεν ήταν το NWOBHM επειδή στη συνέχεια έπαιξαν κάτι άλλο.
Φαντάζομαι το έχεις κάνει για αγαπημένη σου μπάντα και ξέρεις…
Δικασες
Δεν τα ξερετε καλα, οι Λοστ παιζανε ντουμ-ντεθ γιατι πουλαγε, η μονη περιοδος που ηταν ειλικρινεις ηταν η περιοδος του ΒΙΝ με την avant-garde παραγωγη και τις δαιδαλωδεις συνθεσεις, μαθετε μπαλιτσα.
Καλά και εγώ δεν θεωρώ οτι ο Χολμς το πρώτο πράγμα που σκεφτόταν όταν έγραφε τραγούδια για περίπου μια 20ετία , ήταν “πωωωωω θα βάλω μπρουταλ φωνητικά, όχι ρε γαμώτο ας τραγουδήσω σαν άνθρωπος” (σε αντίθεση με την επιρροή του NWOBHM στον ήχο των Metallica - μέχρι και στα Loads μπορείς να ακούσεις τέτοια δείγματα) .
Ο @QuintomScenario υποθέτω πως αναφέρεται στην προσέγγιση της μπάντας αλλά και στου ίδιου του Χολμς για πολλά χρόνια μακρυά απο οποιοδήποτε ( ; ) ντεθ μέταλ στοιχείο.
Μπορεί να παίζει και το ρόλο του , ότι το ντεθ μέταλ είναι από μόνο του ακραίο , ειδικά στα φωνητικά.
Όσο για το “πουλάει” , δεν εννοεί κανένας ότι γίνεται μαζικός χαμός από περιστασιακούς ακροατές . Μάλλον ως εύκολη λύση για να παραμείνουν στους μέταλ κύκλους και να βγάζουν τα προς το ζην.
Προφανώς και δεν αναφερόμουν σε εσένα επειδή το ποστ μου είναι ακριβώς κάτω από το δικό σου. Και μάλλον διατυπώθηκε λάθος. Οπότε πάμε πάλι για να γίνω αντιληπτός.
Το να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι μια από τις αγαπημένες μου μπάντες έβγαλε ένα καλό άλμπουμ με ξεπερνάει.
Τι να κάνουμε δεν μου αρέσει…όση προσπάθεια κ αν έκανα για να είμαι ελαστικός με το δίσκο δεν έπιασε τόπο. Είναι μια μπάντα που μπορεί να δώσει δισκάρες αλλά προτιμάει να γράφει προχειρότητες.
Τώρα αν εσένα σου αρέσει, εγω δεν έχω κάποιο λόγο να διαφωνήσω μαζί σου.
Η δική μου άποψη είναι αυτή.
Εσένα καλά κάνει και δεν σου αρέσει, έτσι όπως το έγραψες ‘με ξεπερνάει’ πραγματικά φάνηκε λες και αναφεροσουν σε αυτούς που τους άρεσε.
Ισως θα επρεπε να διαβαζετε καλυτερα πριν απαντατε. Καποιος ειπε οτι το ντεθ μεταλ αποτελει ΜΕΓΑΛΟ κομματι του Νικ Χολμς. Αυτη η δηλωση για την καριερα των Paradise Lost και τα φωνητικα του ειναι απλα λανθασμενη. Συνεχιστε τις ειρωνειες για Αριανα Γκραντε και τις ασπρομαυρες λογικες χωρις να μπορειτε να κανετε κουβεντα.
Α btw οποιοδηποτε τραγουδι απο το ΒΙΝ ισοπεδωνει οτιδηποτε τραγουδι εχουν βγαλει οι Λοστ με μπρουταλ φωνητικα απο το 2015 εως σημερα. Αυτα.
Το να λεμε επισης, μιας και υπηρξε ως παραδειγμα, πως το NWOBHM ειναι μεγαλο κομματι της καριερας των Metallica, ειναι αστειο σχεδον. Υπηρξε ενα μικροσκοπικο κομματι των Metallica στις αρχες της καριερας τους, και μετα απο αυτο ορισαν περιπου 3-4 νεα ειδη οι ιδιοι, τα οποια ειναι απειρως καλυτερα και πιο ενδιαφεροντα. Οργιαστε και για αυτο αν θελετε.
Μην απαντας με λογικη και με τα ευκολως εννοουμενα, ο κοσμος μπερδευεται, προφανως εννοουσα οτι τωρα πουλανε οπως πουλαει η Lady Gaga.
Ναι μωρέ γιατί δεν έχουν πει πάνω από… άπειρες φορές ότι εξαιτίας του ξεκίνησαν τη μπαντα
Δεν ηταν αυτο το θεμα της συζητησης. Α επισης, δεν ξεκινησαν την μπαντα λογω του NWOBHM. Απλα ηταν μια απο τις πιο βασικες επιρροες τους. Την μπαντα την ξεκινησαν γιατι ηταν καυλωμενοι εφηβοι που ηθελαν να παιζουν μουσικη. Γενικα οκ θα γινει ενα twisting λεξεων και προτασεων προκειμενου να στηριξουμε οτι το ντεθμεταλ ειναι ενα μεγαλο μερος του Νικ Χολμς, νταξει, δεν πειραζει. Παω να ακουσω Host και One Second και να θαυμασω τις ντεθ μεταλ επιρροες σε ολα τα τραγουδια.
Ρε άνθρωπε ο ίδιος το λεει, εμενα προσωπικά στα παπαρια μου αν ειναι ή δεν είναι μέρος του Holmes το death metal. Πάντως σε 6 από τους 16 δίσκους τους χρησιμοποιεί death metal φωνητικα.
Τη μπαντα την ξεκίνησαν επειδή ο Lars ήταν χωμένος στο NWOBHM και φυσικά ήθελαν να παίξουν αυτό το είδος μουσικής. Όπως ακριβώς και οι lost με το death metal.
Άκου και το symbol of life να εκεί στο channel for the pain εχει κάποια πιο ακραία στοιχεία.
Όχι.Αυτα.
Και κάτι τελευταίο για τον Holmes και το death metal, μην ξεχνάμε ότι στους Bloodbath χρησιμοποίησε growls πριν τους Lost.
Τσέκαρε Lost Paradise και Gothic, είναι δύο δισκάκια που μπορεί να σου αρέσουν. Btw γαμαει το καινούριο της Lady Gaga. Ένα μεγάλο μέρος της είναι το thrash metal που άκουγε στην εφηβεία όσο χόρευε metal militia σε κλαμπακια.
Εννοώ πριν τα ξαναχρησιμοποιησει βρε μπαγλαμα
Ναι μωρε το ξερω
Αλλαζω θεμα γιατι προφανως αν θελετε μπορειτε να πιστευετε οτι ο Νικ ο Χολμς ειναι πολυ ντεθμεταλλας να πουμε
Ακουσα το Lost Paradise ολοκληρο απο την αρχη ως το τελος πριν 3 μερες, ετσι γιατι μου την βαρεσε. Δεν ειχα ξανακανει ποτε κατι τετοιο, αφου μετα το 4ο - 5ο τραγουδι απλα το εκλεινα με αηδια. Ειναι ενας πραγματικα πολυ κακος δισκος.
Μου αρεσει παρολα αυτα παρα πολυ το εξωφυλλο το οποιο ειναι βγαλμενο απο καλτ ταινια sci-fi των 80ς με το ρομποτ, μου αρεσει φυσικα πολυ η εισαγωγη, και μου αρεσει και το Lost Paradise που ειναι προφανως επισης instrumental. Το μονο κομματι που διασωζεται για μενα αρκετα ειναι το Rotting Misery, ενω καποια σημεια απο το Our Saviour και Breeding Fear λενε κατι, αλλα το συνολο απλα δεν. Το Internal Torment II θετει σοβαρη υποψηφιοτητα για χειροτερο τους τραγουδι…
Πως τα κατάφερες κ το άκουσες όλο το άλμπουμ!?
Κάποιο μυστικό θα έχεις δεν μπορεί!
ποσο το δινει;