Paradise Lost

Εεε ναι άμα ανοίγει με Pussyshow…

4 Likes

Mary Beats Jane :yum:

image

3 Likes

Κάποιος …κάτι ηχογραφεί…or not

Λες; ή κανένα καινούριο video?

Μπορεί ναι , διότι βλέπω visuals …από την άλλη record σημαίνει ηχογραφώ …μάλλον
Κοίτα επειδή γενικώς είναι στην ανεργία, δεν αποκλείω τίποτα
ΥΓ Πάντως και τι δεν θα έδινα για ένα ep με κανά καινούργιο τραγουδάκι επιπέδου sweetnes και μια λαιβ ηχογράφηση :pray:
Τελικά θα σχετίζεται με το V 4 Vendeta :joy:

Το ανεβασε ο Greg στο Facebook, κι ετσι το ανεβαζω κι εγω εδω.
Το λιγοτερο αγαπημενο μου στο Host, αλλα το λατρευω κι αυτο.
Μακαρι να σημαινε κατι για το μελλον των PL, αλλα δυστυχως δεν σημαινει τιποτα.

1 Like

Τόσα χρόνια μετά και πραγματικά λυπάμαι που δεν μπορώ ακόμη να εκτιμήσω το πόνημα τους. Είναι πολύ έξω από τα νερά μου αυτό το στυλ. Πάντα όταν άκουγα κάτι θετικό σαν σύνθεση (γιατί φυσικά και υπάρχουν) έκανα την προσπάθεια να του δώσω ευκαιρία αλλά δεν… Και πραγματικά χαίρομαι όταν κάποιος εκτιμάει αυτή την περίοδο γιατί δεν έχει να κάνει με άσχημα τραγούδια όσο με την τόσο “απότομη” στροφή στον ήχο. Ας είναι.

Αυτή η μπάντα ώρες ώρες… Απίστευτη ξεφτίλα το τυπογραφικό σε επίσημη ανάρτηση με ποστερακι διαφήμιση. Ποσα άτομα το είδαν και δεν πρόσεξαν ότι λειπει ένα γράμμα?

Τραγικό το ότι θα είναι λαηβ στρημ μόνο και δε θα υπάρχει δυνατότητα replay. Φοβούνται ότι υπάρχει περίπτωση να είναι χάλια?? Ντάξει ούτε penny.

1 Like

Ναι ρε φίλε… δηλαδή ημαρτον. Είναι που είναι χάλια η κωλοκατασταση με τον ιό, τώρα είναι ανάγκη να βγάλει το management το επιχειρηματικό του δαιμόνιο? Τι να πω δεν ξέρω.

Τουλαχιστον ελπιζω να ειναι καλο Perforace

Εξαρτάται…αν έχει κόντρα τον ήλιο ο Νικόλας όπως σε εκείνο το Rockwave, μπορεί να είναι κάπως μιας και κατά τα άλλα… τα live τους τα σπάνε! :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Πόσο γύφτοι έχουν καταντήσει πια… Χρεώνουν ξεχωριστά το ίδιο λαηβ που θα “προβληθεί” σε επανάληψη λίγες ώρες αργότερα για όσους μένουν Αμερική, ενώ έχουν βάλει VIP πακέτο που θα έχει ένα έξτρα τραγούδι. Θλίψη μόνο.

1 Like

Τρία ρε ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΕ. Και θα είναι και από το Obsidian, αυτό που το πας!

2 Likes

Τρία και συνέντευξη με ερωτήσεις οπαδών. ΓΚΡΙΝΙΑ

Για την Αμερική το ζήτησαν οι ίδιοι οι αμερικάνοι οπαδοι διότι το λαιβ θα έπεφτε σε ώρες εργασίας τους σε καθημερινή ημέρα. .λένε …ασε που θα δουν λοστ λαιβ σε προβαδικο. έχεις ξαναδεί λοστ σε προβάδικο ; εγω όχι

Ενταξει θα εχει 3 τραγουδια επιπλεον το VIP, εκ των οποιων μονο το 1 θα ειναι απο το Obsidian.

Αφου στην διαφημιση λεει πως το κανονικο σετλιστ θα εχει 2 τραγουδια που θα κανουν πρεμιερα απο το Obsidian σε live, ενω το VIP θα εχει 3.

Οι Αμερικανοι οπαδοι ζητησαν να μην προβληθει το λαηβ την ωρα που θα προβληθει, γιατι ειναι στην δουλεια τους. Η “λυση” που βρηκαν οι κλεφτοκοταδες ειναι να προβαλουν το live 2 φορες σε 2 διαφορετικες ωρες, και να χρεωσουν καθε μια απο τις προβολες ξεχωριστα. Κοινως, οι Αμερικανοι θα πληρωσουν για να δουν επαναληψη λιγες ωρες αργοτερα.

Οσον αφορα την τελευταια σου ερωτηση, θα επρεπε να ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ για να δω Lost σε προβαδικο, οχι να τους πληρωσω εγω. Γιατι να υποβαλω τον εαυτο μου σε αυτο το μαρτυριο?

Οταν τα εκαναν οι Metallica το 2003 οι Λοστ επαιζαν ακομα καλη μουσικη.

Να μας πει καποιος και το κοστος να γελασουμε.

Το είδε κανείς ρε παιδιά να μας πει πως ήταν? Πάντως το σετλιστ ήταν καλό, στα μέτρα μου. Από τα σχόλια πάντως παραπονιούνται για τα γνωστά… μηδέν επικοινωνία, ούτε έτσι κάτι αμφίδρομο για τους viewers. Ξερά τα κομμάτια και γεια σας. Ισχύει?

Κοίτα, όσο άμπαλοι κι αν είναι λάιβ (αν και την τελευταία φορά που τους είδα ήταν πολύ καλοί και έχω ψιλοαναθεωρήσει μερικά πράγματα), τι σόϊ επικοινωνία να κάνουν κι αυτοί μωρέ μπροστά σε κάτι κάμερες; Άβολο είναι και γι’ αυτούς λογικά. Ειδικά γι’ αυτούς που είναι και “παλιοί”.

5 Likes