Paradise Lost

τους έχει ξαναδεί κάπου στο εξωτερικό μετά τον Δεκέμβριο του 2018 στο Ακαντεμυ ;;; Γιατί τότε ήταν ο,τι χειρότερο έχω δει και ακούσει από Paradise Lost σε σημείο να δυσκολευτώ πολύ να ξαναπάω σε λαηβ τους

Δεκέμβριο 2019 :stuck_out_tongue:

1 Like

Το θεμα δεν ειναι αν ειναι καλοι η κακοι μωρε αλλα οτι ειναι inconsistent, μπορει να πας και να γαμανε (και ας εχουν τον δικο τους “στεγνο” Βρετανικο τροπο επικοινωνιας με το κοινο), μπορει να ειναι σε κακη μερα (κυριως ο Νικολακης) και να ειναι χαλια.

3 Likes

όποιος προλάβει

4 Likes

Μια χαρουλα τους βλεπω.

1 Like

Τι χιτάρα αυτό το Ghosts

3 Likes

Δεν πρόλαβα :worried:

Κρίμα και είχε μια εξαιρετική εκτέλεση του Darker Thoughts.
Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλοί πάντως, φάνηκε ότι ο Holmes μπήκε με όρεξη στο Widow να τραγουδήσει σχεδόν με την υπεργαμάτη γρέζα φωνή του, αλλά όσο πέρναγε η ώρα μαλάκωνε αρκετά, εκτός βέβαια από τα brutal σημεία που προφανώς έχει βρει μια τεχνική ώστε να μην καταστρέφει τις φωνητικές του χορδές.

Ναι λέει το κόλπο είναι ότι τραγουδάει “σιγά” τα μπρούταλ χωρίς να “φωνάζει” ή κάτι τέτοιο τελος πάντων.
Το γρέζι κρίμα δεν το παλεύει εκτός ίσως από καναδύο κομμάτια
Γιατί νομίζεις ότι απουσιάζει το tragic γενικώς από τα σετλιστ
Να ακούσω το darker thoughs/ghosts/devil embraced ζωντανά και τίποτα αλλο ας μην παιξουν …

3 Likes

10 Likes

Απωλεσθείς θα έλεγα εγω …αλλά ναι έχει πλάκα :grinning:

4 Likes

Τι φάση :joy::joy:

5 Likes

Τι είναι τούτο?? Τσίλι? Εν τω μεταξύ στην αρχή διάβασα πάνω στην ταμπέλα condOmaniac και λέω τι βγάλανε, ερωτικό ζωμό?? :laughing:

Ωραία… Θα με αναγκάσουν να αλλάξω εικονίδιο, σαν τον @nnnkkk.

Τι σόι μόδα είναι αυτή με τις μπύρες, τις σάλτσες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Δηλαδή από άποψη marketing πετυχαίνουν αυτά και “τραβάνε” τα προϊόντα; Πόσο “βαμμένος” πρέπει να είσαι για να το παραγγείλεις για τη συλλογή σου ή/και να το καταναλώσεις ακόμα;

1 Like

Τι να κανουν ρε παιδια πως να βγει το μεροκάματο. Εδω ο φουκαρας ο Steve τα δόντια του ακόμη δεν τα εχει φτιάξει.

1 Like

Εντάξει παιδιά τόσες μαλακίες έχουν βγάλει όλες οι μπάντες και μάλιστα σε καιρούς καλύτερους από τους τωρινούς, μας πείραξε μία σως;
Αν είναι να τους κράξουμε να τους κράξουμε που ξαναβγάζουν ειδική έκδοση για το Draconian Times, όπως είχαν κάνει και πριν 10 χρόνια.

1 Like

Έλα ρε. Ουδείς έκραξε αποκλειστικά τους PL για τα προϊόντα του super-market και ουδείς θα κράξει για ό,τι αφορά σε μουσική.

Εγω παντως κραζω και μπυρες και ουισκια και ταμπασκο και ολες αυτες τις μαλακιες.
Αρκετα αστειο παντως να βγαζουν καυτερη σως οι Paradise Lost ως concept.

Εδώ ο Πετρούτσης έβγαλε λαδάκι για το μούσι, η σος των Παραντάις Λοστ μας πείραξε?

3 Likes

Καυτερη σως Draconian Times ειναι καπως ευφανταστο σαν προιον τουλαχιστον, εγκρινω :stuck_out_tongue: