Paradise Lost

Θα τους δούμε ή θα γίνει κανένα lockdown πάλι;

Τι να πω μακάρι. Εγώ το καθήκον μου το έκανα, θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει η συναυλία

Παιζει να μην εχουν παει ουτε 20 ατομα για τους Lost απο οτι εκοψα το κοινο… θλιβερο

Δεν ειναι για φεστιβαλ οι Lost, ποτε δεν ηταν, ουτε στα ντουζενια τους.

Ωραια η φωνη Χολμς, αισχος ο ηχος γενικοτερα αν και ειναι μακρια η ληψη

Μια χαρα εμφανιση :slightly_smiling_face: (αν και τα δευτερα προηχογραφημενα φωνητικα δηλωνουν παρων εδω και εκει,σιγα,μπας ειναι οι πρωτοι που το κανουν :shushing_face:)

1 Like

το σημαντικό είναι ότι επιτέλους κάτι ξεκινάει να παίζει (από λαιβ εννοώ) . Όλα τα υπόλοιπα- με συγχωρείτε κιόλας- αλλά τα θεωρώ "προβληματισμούς πολυτελείας’’ , και αυτό φυσικά αφορά όλες τις μπάντες όχι μόνο τους λοστ

1 Like

Υπάρχει πληκτρας που κάνει και δευτερα φωνητικά :wink:

Εδω φαίνεται καλύτερα

2 Likes

Λογικο αφου δεν εχει και τιποτα αλλο να κανει, πληκτρα πιο ηχογραφημενα πεθαινεις :joy:

1 Like

πραγματι…κοιτουσα και εγω στο αρχικο βιντεο να δω ποιος κανει τα δευτερα…εδω ομως ξεγυμνωνονται ακομα πιο πολυ σε φασεις που ακους δευτερα ο πληκτρας δεν τραγουδαει καν…εκτος αυτου μου ακουγονται προηχογραφημενα του holmes απο πισω…μπορει και να κανω λαθος,who cares,καλα θα περνουσαμε και ετσι και αλλιως :slight_smile:

Ε αφού σχεδόν όλοι είχαν πάει για τους headliners της βραδιάς. Δηλαδή τους Judas Priest.

2 Likes

Ελα μωρη αλμπουμαρα!

Aaron Aedy ισως διαχρονικα ο πιο λατρεμενος μου :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

Εκπληκτικη επιδερμιδα

5 Likes

Θα συμφωνήσω με τον Aaron, το Over the Madness είναι και για μένα μέσα στα top 5 κομμάτια. Το σημείο του σόλο είναι πραγματικά οργασμικό. Κρίμα που στην έκδοση με την συμφωνική στο Plovdiv αυτό δεν βγήκε προς τα έξω.

2 Likes

το εχω σε 2 εκδοσεις cd.Αλμπουμαρα!

2 Likes

κανείς δεν θα πει τίποτα γι αυτό;;; :joy:

απίστευτη κομματάρα το Over The Madness, η στιγμή του σολο έτσι όπως μπαίνει “ακουστικά” αλλά και μετά που “αγριεύει” είναι ικανή να αντριχιάσει και έναν σπανό

2 Likes

Αυτός πάλι γιατί ήρθε στην Ελλάδα ; κανά guestiliki ?

𝐍𝐢𝐜𝐤 𝐇𝐨𝐥𝐦𝐞𝐬
@NickHolmesPL

Late flight back from Greece, listening to the first Candlemass album with tears in my eyes. Mainly because I’m tired and a bit pissed.

Διακοπές έκανε ο άνθρωπος. Άπειροι αγγλαρες κάνουν διακοπές Ελλάδα Σεπτέμβριο ή και Οκτώβριο. Είχε πάει και Νάξο

credit σε @shadowking69

14 Likes

Post of the year.

Ότι πιο πετυχημένο πραγματικά :joy:

Λατρεια ο μικρος, ευτυχως ξεφορτωθηκαν τον Erlandsson που οχι μονο δεν ταιριαζε, αλλα ειναι και γενικα παπαρας

Κανενας δε θα ειναι ποτε Lee Morris για μενα, αλλα ο Jeff Singer ηταν γαματος, και ο Waltari ειναι συμπαθεστατος και πολυ καλος ντραμερ, θα ηθελα να δω στο επομενο αλμπουμ των Paradise Lost αυτο το γαματο ρυθμικο drumming με τις φοβερες δυναμικες που ειδαμε και στο Obsidian, γιατι στο Medusa και drum machine να ειχαν βαλει μικρη θα ηταν η διαφορα.

2 Likes