Paradise Lost

θυμαμαι οτι στην περιοδεια του δισκου ειχαν παιξει αρκετα τραγουδια του

1 Like

Καλα θυμασαι, τον Ιανουαριο του 2006 (και 4η συνεχομενη χρονια που η μπαντα επισκεφτηκε την Ελλαδα περιπου την ιδια περιοδο - ηταν ειτε Νοεμβριος ειτε Δεκεμβριος τις 3 προηγουμενες), το σετλιστ ειχε 7 απο τα 12 τραγουδια του δισκου, και μαλιστα μιας και το Close Your Eyes δεν ηταν ενα απο τα 7 αυτα, οσοι πηγαμε και στις δυο συναυλιες (Δεκ. 2004 - Ιαν. 2006) ειχαμε δει 8/12 του PLX ζωντανα.

Με τεραστιο απωθημενο το Sun Fading, που ηταν ενα απο αυτα που δεν επαιξαν (τα αλλα ηταν τα Laws Of Cause, Shine & Spirit)

Ακομα κι ετσι βεβαια, οι καλυτερες στιγμες τον Ιανουαριο του 2006 ηταν το Sweetness και το Enchantment :stuck_out_tongue:

1 Like

Πολύ ωραία τα λέτε όλοι κι εύκολες καρδούλες.

Μεγάλη δισκάρα.

Εγώ το συγκεκριμένο μπορεί να το έχω και στο top-3, ας πούμε. Τεράστιο “κόλλημα”. Κι αυτό το λέω, ως αποδεικτικό του πόσο σπουδαίος και πολυποίκιλος είναι ο δίσκος, καθώς ο καθένας μας μπορεί να βρει τα δικά του, διακριτά αγαπημένα.

Πλην του “Over the Madness”, βεβαίως-βεβαίως, στην τελειότητα του οποίου συγκλίνουμε άπαντες.

1 Like

Νομιζω αυτο ειναι χαρακτηριστικο πολλων δισκων των PL, και συγκεκριμενα ολων των δισκων απο το Icon εως και το Tragic Idol. Για ολους αυτους τους δισκους, εχω ακουσει απο διαφορα ατομα να εχουν και πολλες διαφορετικες τοπ 3αδες αγαπημενων τραγουδιων σε αυτους. Απο και και μετα (Plague, Medusa, Obsidian), ολοι συγκλινουν στα ιδια τραγουδια περιπου ως κορυφες (αλλα και στα χειροτερα :stuck_out_tongue: )

4 Likes

Ισχύει. Για μένα κονταροχτυπιέται με Οψιδιαν, το οποίο παραμένει ακόμα σταθερά ψηλά στα ακούσματα μου.

1 Like

Το έχω γράψει στο παρελθόν. Είναι ο καλύτερος τους δίσκος μετά φυσικά από το Draconian Times.

Καλύτερο τραγούδι του δίσκου: Over the Madness (έπος)
Προσωπική αδυναμία: Spirit

Ένα άλμπουμ με τραγουδάρες τη μία πίσω απ’ τη άλλη, συναίσθημα, τα πάντα όλα.

2 Likes

Δίσκος που είχαμε κολλήσει άσχημα με τον αδερφό μου όταν είχε βγει. Ακόμα και τώρα τον ακούς άνετα.
Μεγάλο live εκείνο τον Ιανουάριο στο Club 22, αν θυμάμαι καλά. Με κρύο και ψιλόβροχο και τον Nick Holmes να λέει we brought the weather with us.

4 Likes

Πρώτο μου live Paradise Lost, πρώτη μου live μόνος μου γενικά. Ένα 3-ήμερο που με θυμάμαι πραγματικά ευτυχισμένο. Β’ Λυκείου, 3-ήμερη Θεσσαλονίκη και είχα μάθει από πιο πριν φυσικά ότι την επομένη που θα φεύγαμε παίζανε οι Paradise Lost. Οπότε οι γονείς μου πιάνουν τον διευθυντή και γίνεται η κανονισιά: τελευταία μέρα το λεωφορείο κάνει μία στάση στα ΙΚΕΑ, με παραλαμβάνει η αδελφή μου (φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη) και το βράδυ ουρλιάζω τους στίχους του “Sweetness” και νιώθω περήφανος ΜΕΤΑΛΛΑΣ που ακούω τους διπλανούς μου (που μπορεί να ήταν 20 χρονών ξέρω 'γώ, αλλά αν είσαι μαθητής όλοι 30+ σου φαίνονται) να λένε “για κοίτα το πιτσιρίκι, αν τον ρωτήσεις να σου πει το Πιστεύω σιγά μην το ξέρει τόσο καλά”. :love_you_gesture:

5 Likes

Πιστευω εις Εναν Θεο, Οσιο Γρηγοριον Μακιντοσιο κ.ο.κ.

4 Likes

6 Likes

16 χρονια μετα, το εισιτηριο ειναι …φτηνοτερο. Απο 29 εχει φετος.

3 Likes

Το θέμα είναι θα πάμε ρε;;;

Σου εχω αλλο θεμα πρωτα. Θα ηθελα να μου βρεις:

1. που εχει φυσικη προπωληση και
  2. ποσο θα κανει το εισιτηριο στο ταμειο.

Απάντησέ μου αυτά τα δύο και φύγαμε :stuck_out_tongue:

Εδώ πετάγομαι σαν την πορδή εγώ και απαντάω:

Οπότε δικαιολογίες τέλος :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Με 29 πες μου από πού θα πάρω :stuck_out_tongue:

Αυτή είναι μία άλλη ερώτηση που δεν είχες διατυπώσει στο προηγούμενο post άρα δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω!! Εγώ απάντησα σε αυτά που ρώτησες! :yum:
Πέρα από την πλάκα, το να ανακοινώνεις ότι το εισιτήριο θα είναι 29€ αλλά να μην μπορείς από πουθενά να το προμηθευτείς στα 29, το λες και παράνοια :face_with_symbols_over_mouth::face_with_raised_eyebrow:

3 Likes

Ε ας δώσουμε 32 στα Public και πάμε :stuck_out_tongue:

Μπορείς εναλλακτικά να δώσεις καμια 400αρα και να κάνεις μίνι tour σε Πολωνία και να τους δεις να παίζουν ολόκληρο το Draconian Times τον Ιούλιο και να δεις και 2-3 πανέμορφες πόλεις ή τουλάχιστον την Κρακοβία ή την Βαρσοβία! Αν ήμουν Ελλάδα Ιούλιο βασικά άνετα το έψηνα.

4 Likes

Το έχουμε δει αφού. Γιατί πάλι???

Καλά εγώ δεν το έχω δει προσωπικά και θα γουσταρα παρά πολύ να το δω, ειδικά με τον μικρό στα ντραμς, που μου είναι δεκάδες φορές πιο συμπαθής από το γίδι τον Ερλαντσσον, αλλά και πιο γκρουβατος και πιο κοντά στον αναντικατάστατο Λη Μόρις.

Από κει και πέρα, εννοείται ΑΡΠΑΧΤΗ η φάση, αλλά είναι μόνο για 3 συναυλίες στην Πολωνία. Η οποία φαντάζομαι πως δεν ήταν ανάμεσα στις χώρες στις οποίες έκαναν αυτό το εγχείρημα πριν μια δεκαετία.

2 Likes