Paradise Lost

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0CpS2Btb3i1WGQMNggfjACAXBXF5NRrvbYaXMRtmbGdK5MaqNDLYKnyjiWzh54MbUl&id=100083149195674

Μαλιστα… αρα ηταν αληθεια οι φημες οτι ο Mackintosh και ο Holmes δουλευουν σε μουσικη η οποια κυμαινεται στο υφος του Host και θα κυκλοφορησουν και δισκο!

Απλα απο εκει που ηταν οι μεγαλυτεροι μαγκες στο μεταλ στα 90ς, τωρα εχουν μεταμορφωθει σε ΚΟΤΑΡΕΣ και θα το βγαλουν με νεο project με το ονομα Host, αντι να το βγαλουν ως Paradise Lost. Μιλαμε για απιστευτη δειλια. Θα το τιμησουμε εστω κι ετσι, τι να γινει.

7 Likes

Ξεκινάς από τη λάθος βάση ότι η μουσική του host είναι αυτή που γουστάρουν να παίζουν περισσότερο, Κάτι το οποίο μάλλον δεν ισχύει (οκ δεν είμαι και στο μυαλό τους). Δεν συμμερίζομαι δηλαδή ότι έχουμε να κάνουμε με κάποιους “καταπιεσμένους” που θέλουν να παίξουν τύπου host αλλά δεν μπορούν για να μη χάσουν το fanbase. Aν είχε τέτοια θέματα ο greg δεν θα έβγαζε αυτό στον ελεύθερο χρόνο του

(στο οποίο απλά δίνει την ψυχή του, να προσθέσω) , αλλά θα έβγαζε ο host 2 μπορεί και 10 χρόνια νωρίτερα
Όπως και να έχει μάλλον μιλάμε για κίνηση με target group τους οπαδούς της μεσαίας περιόδου και δεν χαλιέμαι στο ελάχιστο

1 Like

Και οι δυο τους συμμετειχαν σε ντεθ μεταλ αλμπουμς στον ελευθερο χρονο με αλλες μπαντες τους αλλα εκει το εκαναν για τα λεφτα. Τωρα κανουν αυτο που νοσταλγει η μπζυχουλα τους αλλα ειναι κοτες και δεν θελουν να χασουν τα λεφτα παλι. Μονα-ζυγα δικα μας.

1 Like

Αφου θα το τιμησουνε οι σωστοι οι οπαδοι εστω κι ετσι ρε, οποτε με τοση πολλη εκτιμηση θα ζησουνε οι Παρανται Λο. Ολα καλα. Ειμαι ετοιμος να ακουσω οτι υπερασπιζομαι το μεταλ τωρα :stuck_out_tongue:

1 Like

Έχει καμία σημασία;…αρκεί να είναι καλό αυτό που θα βγάλουν και να μας αρέσει.

1 Like

Ποτε ακριβως ειπωθηκε αυτο?

Εσυ μπορει να μην το συμμεριζεσαι, αλλα ο λογος για τον οποιον αυτη η προσπαθεια δεν βγαινει με το επισημο ονομα των Paradise Lost, ειναι αποκλειστικα και μονο γιατι τα μελη της μπαντας εχουν και λογαριασμους να πληρωσουν, και φοβουνται πως το brand της μπαντας θα απειληθει. Το εχουν πει αλλωστε και σε συνεντευξεις, δεν ειναι καμια τρελη εικασια. Και υπαρχει και επαληθευση και απο το management της μπαντας, δεν χρειαζομαστε κατι παραπανω. Για πες μου εσυ δηλαδη γιατι να μην βγει με το ονομα “Paradise Lost” πανω? Τι διαφορα εχει ενα project στο οποιο συμμετεχουν οι Mackintosh και Holmes απο τους Paradise Lost? :sweat_smile:

H βαση απο την οποια ξεκιναω ειναι οτι προφανως ο Greg ειναι ενας ανθρωπος με πολλες μουσικες ανησυχιες, και γουσταρει να παιζει και τις γκοθιες του, και τα ηλεκτρονικα του, και τα μετσαλ του, και τις αργοσυρτες ντουμιλες του. Απλα τα ηλεκτρονικα του δεν συναδουν με αυτα που θελουν οι μετσαλαδες, οποτε θα τα βγαλει με το ονομα Host για να μην χασει πελατεια. Αρκετα αστειο βασικα.

Μπα, απλα υπερασπιζεσαι τους επιχειρηματιες οπως αλλωστε κανεις με καθε επιχειρηματια απο την στιγμη που εγινες κι εσυ μελος του industry :sunglasses: :sunglasses:

1 Like

Το περιμένω πως και πως το “Host”, μακάρι να έχει όση έμπνευση είχε και στα 90s.
Η κίνηση να το βγάλουν ως project πάντως είναι απόλυτα λογική, τι να κάνουμε δεν έχουν πια άγνοια κινδύνου όπως τότε.

5 Likes

Δεν έχω φίλους μεσ’το industry
Δεν μας θέλουνε να βγάλουμε χαρτί

Είναι κότες. Να το έβγαζαν ως “Paradise Lost”.

Άρα οι Paradise Lost πάνε σε φάση μανιέρα; Λίγο πολύ στο ύφος Medusa meets Obsidian;
Εννοώ ότι αν οι πειραματισμοί πάνε σε side projects τι μένει για την μπάντα;

1 Like

Γνωση κινδυνου!

2 Likes

Σε τέτοια φαση εχουν πάει εδώ και πολλά χρόνια, οι ίδιοι εχουν πει ότι η περίοδος των πειραματισμών για τους PL εχει τελειώσει προ πολλού και οτι εχουν κατασταλάξει σε αυτο που θέλουν τώρα να παίζουν.

Για εμένα λοιπόν καλά κάνουν και το βγάζουν σαν project, εφόσον έχουν αποφασίσει ότι με το όνομα PL έχουν εδώ και καιρό και θα έχουν για όσο συνεχίσουν ενα συγκεκριμένο ύφος στη μουσική τους.

2 Likes

Προσωπικα δεν με νοιαζει και πολυ με τι ονομα θα το κυκλοφορησουν, οσο η μουσικη. Ενδιαφερουσα ακουγεται μια τετοια επιστροφη εννοειται, παρολο που το host δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου αλμπουμ τους (απο εκεινη την περιοδο 1997-2002 τα One Second, Believe in Nothing και Symbol of Life μου αρεσουν ολα περισσοτερο απο το Host. Βασικα το Host ειναι το μονο της 4αδας που δεν θεωρω δισκαρα)

21-10-22 ελεγε η ανακοινωση, σε 10 μερες. Λετε τοτε να βγει καποιο σινγκλ ή κατευθειαν δισκο?

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να θέλουν να γράψουν μουσική που τους αρέσει εξίσου και που θα μπορούσε όντως να κυκλοφορήσει ως Paradise Lost, αλλά από την άλλη να είναι μουσική που ΔΕ θα μπορούν να περιοδεύσουν κάτω από αυτό το όνομα στα (metal) festival που κυρίως παίζουν και από εκεί βγάζουν και τα χρήματα για τους λογαριασμούς τους. Γιατί πλέον ένας δίσκος κάτω από ένα τέτοιο όνομα σημαίνει αυτομάτως περιοδεία και έσοδα, οι εποχές της αθωότητας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

5 Likes

Πάντως στο hammer που μόλις κυκλοφόρησε ο Νικόλας (ως BLOODBATH) είπε κατά λέξει “Ακόμη και εάν υποθετικά έκανα ένα solo project , μάλλον θα ακουγόταν όπως ακούγομαι πάντα, δεν θα έκανα κάτι διαφορετικό. Με το metal νιώθω πάρα πολύ άνετα γιατί μεγάλωσα ακούγοντας το
Όσο για κάποιο solo project βασικά έχω γράψει μερικά τραγούδια μέσα στα τελευταία 10 χρόνια αν και δεν έχω κάνει κάτι μαζί τους …Δεν τρελαίνομαι πάρα πολύ να κάνω κάτι μόνος μου, αλλά αν νιώσω πως έρθει η σωστή στιγμή, δεν είναι κάτι που αποκλείω. Δεν ξέρω αν θα γίνει σύντομα βέβαια
Στο ίδιο τεύχος ο Γρηγόρης (ως STRIGOI) λέει "…με τους PL νιώθω την απόλυτη ελευθερία να κάνω ότι θέλω. Όλοι μας στην μπάντα δηλαδή…Οι PL μας δίνουν το χώρο να αναπνεύσουμε…Δεν υπάρχει καμία πίεση από τις εταιρείες, τους οπαδούς το management κλπ.… "
Μετά από όλα αυτά …εάν βγάλουν ένα δίσκο ως μπάντα “HOST” και παίξουν μπλιμπλίκια…το λες και δούλεμα :stuck_out_tongue:

Δεν είναι δούλεμα, είναι πλήρως ταιριαστό με τις δηλώσεις τους για το Χοστ ανά τα χρόνια. Το οποίο το εκθειάζουν συχνά , και ο Γκρεγκ λέει ότι είναι πολύ περήφανος για αυτό. Βασικά εγώ πάντα απορώ με αυτούς που δεν μπορούν να ακούσουν το πόσο μα πόσο Paradise Lost είναι το Host σε κάθε μελωδία και κάθε συγχορδία. Επίσης, μπορώ να τους “κατηγορήσω” για διάφορα, αλλά σίγουρα όχι για έλλειψη ειλικρίνειας. Το λένε εδώ και 15 χρόνια ότι “κάποιος πρέπει να πληρώνει και τον Γαλατά” όταν αναφέρονται στα οικονομικά της μπάντας. Η σταδιακή επιστροφή σε κλισέ και χιλιοπαιγμενες μπανιέρες δεν είναι τυχαία (ούτε οργανική κατ’εμε). Αυτό δε σημαίνει ότι δεν παίζουν μουσική την οποία και γουστάρουν πολύ, είτε λέγεται Stringoi, είτε λέγεται Host.

Είναι 100% σίγουρο με αυτό το όνομα ότι θα πρόκειται για πρότζεκτ κοντά στον πιο εναλλακτικό ήχο των Lost. Οι φήμες υπάρχουν εδώ και 1 χρόνο βασικά, ο Γκρεγκ το έχει δηλώσει ότι δουλεύει με τον Χολμς σε υλικό που μοιάζει με Χοστ.

Και καλά, να δεχτώ ότι στις μπανιέρες και τις λεκάνες δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια ελιγμών. Από τα είδη υγιεινής όμως, εκεί που δεν συγχωρώ την έλλειψη πρωτοτυπίας είναι στους νεροχύτες! :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Για να μην είμαι εκτός θέματος, ας προσθέσω ότι οι PL έχουν διαγράψει μια πορεία που πέρασε (με μεγαλύτερη ή μικρότερη επιτυχία) από διάφορα στυλ και έχουν κερδίσει το δικαίωμα να ξαναεπισκέπτονται όποια περίοδο τους θέλουν. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορούν να διαπρέψουν ξανά σε κάποιο από αυτά - ήδη βέβαια οι κορυφές που έχουν κατακτήσει φτάνουν και περισσεύουν για την υστεροφημία τους

11 Likes

Χαχαχαχ γαμημενο οτοκορεκτ! Μανιερες προφανως :stuck_out_tongue:

4 Likes

Εγώ πιστεψα ότι ήταν επιτηδευμένο λογοπαίγνιο :stuck_out_tongue:

Και το είχα βρει και καλό :rofl:

6 Likes