Paradise Lost

Εγω νομιζα πως αναφεροταν σε αυτην o @QuintomScenario :

Χιλιοπαιγμενο βιντεο, χιλιοπαιγμενη και η συγκεκριμενη μπανιερα

9 Likes

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να υπήρχε στο ασυνείδητο του QS ο ευγενής, ακαδημαϊκός και πιο καθωσπρέπει όρος “κλασομπανιέρες” (για τον Nick και τον Greg), ο οποίος και αγνοήθηκε, δίνοντας τη θέση του στον χαμαιτυπειακό (sic) προσδιορισμό “ΚΟΤΑΡΕΣ”.

9 Likes

Ξεκαθαρα πιο classy :smiley:

2 Likes

Δε θα τους αποκαλουσα ποτε ετσι, το κοταρες ειναι πιο ευγενικο :stuck_out_tongue:

Η ειρωνεια σε ολο αυτο ειναι οτι εχουμε ακουσει κατηγοριες για “ξεπουλημα” για αμετρητες μπαντες μονο και μονο επειδη δεν παιζουν μετσολ, ενω τωρα που τελος παντων κανα 2-3 απο εμας δεν πολυγουσταρουμε την επιλογη των PL να κυκλοφορησουν κατι μη-μετσολ με διαφορετικο ονομα, ουτε καν λογος για ξεπουλημα, ισα ισα που τρωμε και κραξιμο που τολμησαμε να θιξουμε ελαχιστα τους Shadowkings :stuck_out_tongue:

2 Likes

Από ποιους για ποιους;

Εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το αν είναι αγνός και τι κίνητρα έχει στο κεφάλι του ο μουσικός από τότε που έγινα 15. Αν είναι καλή η μουσική δεν με ενδιαφέρει καθόλου μα καθόλου αν είναι paradise lost, vallenfyre η host.

1 Like

Οι Paradise Lost βρίσκονται σε εξαιρετικό σημείο αυτή τη στιγμή, με πολύ καλές δουλειές κ σολντ άουτ συναυλίες. Δεν υπάρχει κανένας, μα κανένας λόγος να κυκλοφορήσουν ένα πειραματικό άλμπουμ κάτω από το εν λόγω όνομα. Γι αυτό υπάρχουν κ τα side project άλλωστε, για να ικανοποιούν παράλληλες επιθυμίες.

2 Likes

Αυτό που επειδή κάτι έχει ηλεκτρονικό ήχο θεωρείται πειραματικό ενώ είναι κάτι που η μπάντα έχει παίξει πλέον επιτυχημένα εδώ και 25 χρόνια και με ψήγματα σε πολλές κυκλοφορίες τους, με ισοπεδώνει. Ότι δηλαδή κέρδισε νέους οπαδούς με δίσκους όπως το Medusa (παίζει να έχασε πιο πολλούς από ότι κέρδισε), και θα έχανε οπαδούς με το Host 2, κίνηση η οποία πλέον κρίνεται ως θριαμβευτική από την πλειοψηφία των φανς της? Πολύς φόβος για το τίποτα, και για κάτι τέτοια δεν έγιναν ποτέ τεράστια μπάντα. Σε συνδυασμό με τον φόβο τους απέναντι στους οπαδούς και τις απόψεις τους, και την μέτρια παρουσία στην σκηνή.

Δεν υπάρχει πλέον τίποτα πιο πειραματικό σε μουσική τύπου Χοστ από ότι στα διάφορα αλμπουμ που έβγαλαν την δεκαετία του 2000ς, και κανένας δε θα είχε πρόβλημα να παίξουν ξανά όπως στο In Requiem για παράδειγμα. Απλά οκ μπλιμπλικια τζιζ κακό λες και έχουμε 1996.

2 Likes

Ωραία αφού θα χάσει πιο πολλους οπαδούς με δίσκους τύπου Medusa άρα δεν το κάνουν από φόβο ότι θα χάσουν λεφτά, άρα ακόμα μεγαλύτερη η μαγκιά τους αφού κάνουν μια εμπορικά λάθος κίνηση. Σωστά;

1 Like

Το επισημο management της μπαντας πιστευει ακραδαντα (εμπεριστατωμενα, δεν ειναι εικασιες αυτα), και στηριζει την γραμμη τυπου “η μπαντα πλεον εχει ενα εμπορικο στατους το οποιο δεν μπορει να διακινδυνευσει παιζοντας οπως επαιζε στο Host” , το οποιο φαινεται και απο ολες τις συνεντευξεις στις οποιες ο Mackintosh και ο Holmes εχουν επανειλημμενα δηλωσει οτι η ΕΜΙ τους εδωσε απειρα λεφτα οταν εγραφαν τα Host & BIN, κι αυτοι απλα τα ξοδευαν ολα σε ταξιδια κτλ και δεν ηξεραν τι να κανουν με τοσα λεφτα.

Μπορεις απλα να μου επιτρεψεις να μην θεωρω ρισκο για τους Paradise Lost εν ετει 2022 το να εχουν “μπλιμπλικια” στην μουσικη τους (οτι κι αν σημαινει αυτο), και να πιστευω οτι η μπαντα εχει την νοοτροπια μικρης μπαντας. Οπως εχει αποδειξει παρα πολλα χρονια τωρα. Εν προκειμενω διαφωνησα με την χρηση της λεξης “πειραματικο” , η οποια δεν ταιριαζει καθολου με την μουσικη του Host πλεον.

Τωρα οκ αν ηταν μαγκια το να βγαλουν το Medusa, ειμαι σιγουρος οτι για καποιους ηταν :stuck_out_tongue:

Μπα δεν έχω καμία τρομερή γνώμη tbh.

Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί χαλιεσαι πάντως. Στην τελική αν πάει καλά το πρότζεκτ και περιοδεύσουν θα ακούσεις και πιο πολλά κομμάτια από το Host που ενδεχομένως δεν θα άκουγες σε κανονικό λαηβ των Λοστ, win-win είναι η φάση.

Εγω θα ελεγα υπομονη μεχρι τις 21/10. Να ακούσουμε και να μάθουμε κάποια πράγματα πρώτα.

Ας βγάλουν οι Greg και Nick μια δισκάρα και καθόλου δεν με απασχολεί με τι όνομα θα είναι.
Συγγνώμη αλλά γίνεται πολύ κουβέντα για το τίποτα…

4 Likes

Α δεν χαλιεμαι καθολου με το project. Απλα απο την αλλη δεν καταλαβαινω γιατι απαγορευεται κιολας να πουμε το οτιδηποτε αρνητικο για την μπαντα. Τρελη υπερασπιση εδω και χρονια απο πολλους οπαδους της, που να εβγαζαν δηλαδη και καλη μουσικη τι θα ακουγαμε.

Χαρμοσυνα νεα ειναι, και ελπιζω να ειναι καλη και η μουσικη, κι οχι απλα φτηνη αποπειρα για να ικανοποιησει την νοσταλγια πολλων οπαδων για την εποχη του Host.

Σχεδον απιθανο. Πιο πιθανο ειναι να κανουν συναυλιες με το project αυτο, που θα ειναι πολυ περιορισμενες και μαλλον μονο στην Ευρωπη, παρα να παιξουν τραγουδια οι Lost.

Αυτό μόνο εσύ το πιστεύεις βέβαια κ η πορεία της μπάντας μάλλον άλλο δείχνει.

Για κάποιους από εμάς που μας αρέσουν τα παλιά τους άλμπουμ κ που τους μάθαμε από αυτά, συνεχίζουν να βγάζουν καλά άλμπουμς…χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Που δεν περιμενω κάτι το συγκλονιστικό για μια μπάντα με παρουσία στο χώρο 30 χρόνια κ βάλε.

Μια χαρά μουσική βγάζουν ακόμα. Με τελευταίο παράδειγμα το Obsidian.
Εκτός και αν ξέρεις πολλές μπάντες που μετά σπο 30+ χρόνια και 16 albums μπορούν να δίνουν ακόμα κομματάρες οπως τα Darker Thoughts και Ghosts.

Ακόμα και το Medusa που ούτε εμένα μου αρέσει και δεν θέλω να βάζω να ακούω, ειναι ενας καλός έως πολύ καλός δίσκος για αυτό που είναι και για αυτούς στους οποίους απευθύνεται και θέλουν να ακούσουν.

Επίσης υπερβολικός…δεν απαγορεύει κάποιος να πει κάτι αρνητικό για την μπάντα, απλα ίσως να θεωρεί υπερβολή το “κότες” που αναφερεις στα ποστς σου επειδη δεν βγάζουν το δίσκο κάτω απο το PL όνομα…

Μετά απο όλα αυτά τα χρόνια και όλα όσα έχουν δώσει, σίγουρα έχουν καταφέρει να μπορούν να κάνουν οτι θέλουν με τη μουσική τους.

4 Likes

δεν ξέρω τι λέτε αλλά οι λοστ είναι από τις ελάχιστες μπάντες που μετά τον 11ο τους δίσκο (in requiem) μπορούν να κάνουν ένα best of 10 τραγουδιών που να κοιτάει στα μάτια (κ να μην ντρέπεται) την αντίστοιχη 10αδα της χρυσής εποχής.

2 Likes

Διαφωνουμε, προφανως εχω διαφορετικη αποψη για τις 3 τελευταιες κυκλοφοριες της μπαντας, και ακομα περισσοτερο για την νοοτροπια που φαινεται να εχουν ως μπαντα εδω και 10 χρονια περιπου.

Ακομα και να συμφωνουσα πως τα συγκεκριμενα τραγουδια ειναι και τα δυο μεσα στα καλυτερα τους (το πιστευω μονο για το Ghosts), υπαρχουν αμετρητες μπαντες των οποιων οι φανς μπορουν να βρουν διαμαντια και στον 16ο τους δισκο ή μετα απο 40 χρονια δισκογραφιας. Δεν ειναι τοσο σπανιο οσο παρουσιαζεται ενιοτε εδω μεσα.

Αυτο με μπερδευει λιγο ως προταση. Καθε δισκος που απευθυνεται σε αυτους που θελουν να ακουσουν την μουσικη που περιεχει δεν ειναι καλος δισκος? Αν καποιος γουσταρει την μουσικη του St. Anger με τρέλα, δεν μπορει να πει κανεις οτι το St. Anger ειναι καλος εως πολυ καλος δισκος για αυτον τον ακροατη?

Και λιγα ειπα :stuck_out_tongue:

Κανενας δεν διαφωνει με αυτο, και εν τελει δεν χρειαζεται να εχουν δωσει και τιποτα για να ισχυει αυτο. Καθε καλλιτεχνης μπορει να κανει οτι θελει με την μουσικη απο το πρωτο του EP εως το τελος της καριερας του.

Ποια ειναι η πορεια της μπαντας ακριβως που αναφερεις? Εσπασαν τιποτα ρεκορ εμπορικα δισκοι οπως Plague Within και Medusa και το χασαμε? Safe κυκλοφοριες αποτελουν για τους Paradise Lost, οπως safe ειναι και οτι κανουν εδω και 10 χρονια, ξεκινωντας απο το Tragic Idol και την περιοδεια για το Draconian Times MMXII.

Έσπασαν ρεκόρ οι προηγούμενοι κ το χάσαμε?

Έχει κυκλοφορήσει κάποιο δείγμα από αυτό το πρότζεκτ;

Την άλλη βδομάδα