Οχι, 21 Οκτωβριου τα πρωτα δειγματα.
Δεν εχουν διευκρινισει αν ειναι η ημερομηνια για το single ή για ολον τον δισκο.
Ελπίζω κάτι σε στυλ experimental noise/black.
Νταξει δε θα ηταν η πρωτη φορα που θα εβγαζαν σκουπιδι δισκο
Ναι με τίτλο χοστ έχουν βγάλει άλλο ένα αν θυμάμαι καλά.
Οι τελευταίοι 3 δίσκοι τους δεν ήταν καθόλου κακοι, το obsidian ειδικά ήταν αρκετά καλό, απλά είναι μια μπάντα που ρολαρει καλύτερα όταν πειραματίζεται, δηλαδή και μια επιστροφή σε αντιγραφή χοστ ούτε και αυτό μου ακούγεται καλό, ελπίζω να μας εκπλήξουν άλλη μια φορα με κάτι διαφορετικό. Ο Γρηγορακος πάντως έβγαλε πολύ ωραίο δίσκο με τους στριγκους , ελπίζω και αυτο που θα ακούσουμε την άλλη εβδομάδα να είναι εξίσου ενδιαφέρον.
“ΚΟΤΑΡΕΣ” είχε αναφέρει
…οι οποίες ΚΟΤΑΡΕΣ βέβαια εμένα μου βγάζουν κάτι πιο ατρόμητο και badass από τις άπλες κότες, κάτι σαν επίλεκτη ομάδα, νομίζω το -αρες σε αυτή την περίπτωση ήταν ατυχές.
Δε νομίζω ότι ακούγεται πολύ απειλητικό το κοταρες, αλλά οκ σε μερικούς δεν ακούγονται και καθόλου κακοί οι τελευταίοι τους δίσκοι , οπότε περί ορέξεως κοτόπιτα
Ποιος σου απαγόρεψε ρε μλκ, κουβέντα κάνουμε, ο μόνος που είναι σούπερ απόλυτος και οριακά προσβλητικός είσαι εσύ βασικά αλλά σε έχουμε συνηθίσει οπότε δεν σε παρεξηγούμε
Καλές όλες οι απόψεις όταν μιλάμε για τέχνη, αλλά όταν μιλάμε για business δεν είναι καλές όλες οι απόψεις. Οι Paradise Lost όταν ήταν νέοι και ανερχόμενοι - όταν τους έχρηζαν “επόμενους Metallica” και λοιπές μαλακίες - δεν ήθελαν να αποδεχτούν αυτή την κατηγοριοποίηση και πήγαν σε διαφορετικά μονοπάτια γιατί είχαν αυτή την καλλιτεχνική ανάγκη να το κάνουν. Όσο κι αν πίστευαν και υποστήριζαν αυτή την καλλιτεχνική κίνηση δυστυχώς η επαγγελματική πλευρά της μουσικής βιομηχανίας τους διέψευσε και σχεδόν κατέστρεψε τα όνειρα τους να χρηστούν “επόμενοι Depeche Mode” και να πετύχουν και στην ηλεκτρονική σκηνή, όσα είχαν ήδη πετύχει στη metal.
Όλο αυτό μπορεί να καταστρέψει μια μπάντα η οποία είχε χρηστεί “επόμενοι Metallica” - και όσο βλακώδης κι αν ακούγεται ένας τέτοιος χρησμός - σε μια μπάντα που έχει αποτύχει σε ένα πείραμά της κοστίζει. Κοστίζει και από άποψη γοήτρου, αλλά κοστίζει κυρίως οικονομικά. Αν λοιπόν όλο αυτό δε σε καταστρέψει ως καλλιτέχνη και πας να γίνεις υδραυλικός στο Χάλιφαξ, τότε σίγουρα σε κάνει σοφότερο για να μην επαναλάβεις τα ίδια επαγγελματικά λάθη.
Οπότε για παράδειγμα @QuintomScenario αν είσαι καλός φυσικός και σε χρήζουν επόμενο Αινστάιν και εσένα δε σου αρέσει αυτό, δεν πας να γίνεις τεννίστας επειδή σου αρέσει εξίσου και ο Φέντερερ. Και δεν είσαι κοτάρα αν απλά μείνεις φυσικός και δε βγάλεις μια νέα θεωρία της σχετικότητας και απλά διδάσκεις για να βγάζεις τα προς το ζην.
Τους έχω δεί ζωντανά 3 φορές. Κάθε εμφάνιση η μια καλύτερη από την άλλη. Ειδικά στην περιοδεία για το Symbol τα λόγια είναι περιττά. Είχα τόση κ/λ για δαύτους που πήγαινα μόνος μου να τους δω γιατί οι παρέες μου ήταν πιο πολύ προς το power. Για αυτό το λόγο ‘‘με θλίβει’’ η μεταγενέστερη πορεία τους και πιο συγκεκριμένα όταν είχα διαβάσει σε μια συνέντευξη ( Ή του Νικόλα ή του Γρηγόρη - δεν θυμάμαι σίγουρα), ότι εμείς δεν ξέρουμε να κάνουμε κάτι άλλο, αυτό ξέρουμε και από αυτό θα πρέπει να ζήσουμε. Ειλικρινά κρίμα πως αυτή η μπάντα έφθασε να βγάζει ‘‘μεροκάματο’’.
Υποθέτω ότι οι υπόλοιπες μπάντες που ακούτε παίζουν για την καύλα τους.
Αρκετα αποτυχημενος παραλληλισμος, για πολλους λογους, και δε σου το ειχα
Καταρχας, κανενας δεν ειπε στους Paradise Lost να αλλαξουν επαγγελμα και να πανε να γινουν υδραυλικοι. Στον παραλληλισμο σου, το Host και οι μουσικες σαν κι αυτο, ειναι η διδασκαλια που προτεινεις. Με ενθουσιαζει βασικα αυτη η νοοτροπια γενικοτερα, η οποια καλως ή κακως ξεκιναει απο τα κολληματα του μετσολ, στην οποια για καποιον λογο η μουσικη τυπου Host θεωρειται τοσο εξωφρενικη για καποιους, που αναγκαζομαστε να την παραληλλισουμε με αλλαγη επαγγελματος.
Ο Einstein και ο Newton και ολοι οι τεραστιοι φυσικοι του παρελθοντος, πειραματιστηκαν με παρα πολλους κλαδους της Φυσικης, και ασχοληθηκαν με βαρυτητα, ιδιοτητες του φωτος, ενεργεια, τηλεσκοπια, αστρονομια, και με σχετικοτητα. Δεν ειπαν ποτε “α εχει πολλα λεφτα η πυρηνικη ενεργεια, ας μην κανω τιποτα αλλο στον τομεα μου” , αν θελουμε να κανουμε και σωστο παραλληλισμο δηλαδη.
Ολο αυτο ειναι μια εντελως εσφαλμενη υποθεση, η οποια βασιζεται σε καποια αυθαιρετη θεωρηση οτι οι Paradise Lost ηθελαν να γινουν οι επομενοι Depeche Mode. Πραγμα που δεν στηριζεται ουτε με βαση τις δηλωσεις τους, ουτε με βαση την μουσικη τους. Και ας μην κοροιδευομαστε για το γιατι οι Paradise Lost δεν εγιναν ποτε οι επομενοι Metallica ή Depeche Mode ή οτιδηποτε. Η μπαντα εχει την νοοτροπια μικρομεσαιας μπαντας, και την ειχε απο παντα, δεν εχει την στοφα τεραστιας εμπορικης μπαντας, ουτε θα μπορουσε να διαχειριστει ποτε κατι τετοιο. Δεν ηταν το Host το προβλημα, καπου ελεος λιγακι Βαλε μαζι με ολα αυτα εναν απιστευτα λανθασμενο χειρισμο και απο την μπαντα και απο την ΕΜΙ, και εχεις μια οικονομικη αποτυχια.
Για μια μπαντα που εχει ταξιδεψει τον κοσμο κι εχει παιξει παντου παντως, και σιγουρα βγαζει παμπολλα λεφτα απο την μουσικη της (σιγουρα πιο πολλα απο τον καθε ενα εμας εδω μεσα), πολυ κλαμα βλεπω γενικα οσον αφορα τα λεφτα τους και πως θα βγαλουν το ενοικιο τον επομενο μηνα. Σε λιγο θα πρεπει να τους δωσουμε και κανα δανεικο ωστε να μην ξεμεινουν απο γαλα για τα εγγονια τους (!)
Τεσπα κουραση, αν ειναι να παρομοιαζουμε το Host με καποια αλλαγη καριερας σε υδραυλικαντζα και να το αναφερουμε ως αποτυχημενο πειραμα, τι να πω, εγω δεν πολυμπορω να κανω διαλογο με αυτα τα δεδομενα. Για μενα το “αποτυχημενο πειραμα” το αποτελουν πολυ πιο πολυ κατι μαλακιες τυπου Medusa παρα οτιδηποτε αλλο. Αμα δεν εχει οραμα η μπαντα (που ποτε δεν ειχε κιολας), σιγα μην εχουν οραμα για την μπαντα οι φανς της
https://www.instagram.com/p/Cj0nW6ADQwt/
Παρτε ομως τωρα αυτο (!)
@ChrisP ελπιζω να μην βαλεις τα κλαματα που δεν ειναι black metal/noise
Δε μίλησα ποτέ για μέταλ, αλλά όπως το κόβω ίσως το στρίψουν σε djent/mathcore, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
εγώ κόβω να σκάνε κιθάρες και κραυγές μετα…
Σοβαρά τώρα : άρα μιλάμε για νέα μουσική !
Προσωπικά για μένα ότι και να βγάλει ο gregor είναι απλά εγγύηση, διότι - εκτός από την ποιότητα - ο τρόπος που γράφει (είτε doom, είτε death , είτε dark pop, είτε οτιδήποτε άλλο) είναι αυτό το songwriting που ποτέ δεν βαριέμαι να ακούω
Eν αναμονή λοιπόν του νέου host πάω να ακούσω το Viscera …(και στη συνέχεια την κοματάρα fearless sky)
Εννοείται υπάρχει όραμα στο medusa
Οτι δηλαδη οταν καποιος γραφει black σκετο, δεν εννοει black metal, και οτι υπαρχει κατι black σκετο, χωρις να ειναι metal ομως (!)
Τεσπα, το snippet ακουγεται πολυ ομορφο. Ιδωμεν.
Φυσικά, υπάρχει experimental black/noise που δεν είναι μεταλ:
Δόξα και τιμή στη Vivian btw.
Και ποιος ηταν ο λανθασμένος χειρισμος;