Όλοι πάντως εδώ μέσα αυτό λένε. Ότι είναι ΚΑΙ αυτός ήχος των PL. Ο ήχος του Host. Μαζι με όλα τα άλλα που εχουν παίξει όλες αυτές τις δεκαετίες.
Κανείς δεν διαφωνεί.
Και για αυτό περιμέναμε με τόση ανυπομονησία το κομμάτι και τον δίσκο που θα βγει σε μερικούς μήνες.
Σιγουρα περισσοτερο απο το Lost Paradise
Κανε οτι γουσταρεις. Που ακριβως δεν εχω καλες προθεσεις?
Νομίζεις ότι κατέχεις την αλήθεια γύρω από την μουσική κ βγάζεις μια έπαρση κ επιθετικότητα όταν δεν πάμε με τα νερά σου. Μουσική ακούμε όλοι μας, κάποιοι έχουμε ακούσει περισσότερο, λόγω ηλικίας, άλλοι είναι πιο νέοι. Κάποιοι έχουν μεγαλύτερο εύρος ακουσμάτων, άλλοι πιο περιορισμένο. Το να διαβάζω όμως ότι δεν εξελίχθηκε ο κόσμος γιατί υπήρξε αντίδραση για ένα δίσκο, είναι ότι χειρότερο θα μπορούσα να διαβάσω. Εκτός αν θεωρείς τον εαυτό σου πιο εξελιγμενο γιατί ακούς ηλεκτρονική μουσική κ εμείς είμαστε οι νεάντερταλ που ακούμε μέταλ. Γενικά, κανείς δεν νομίζω να θέλει να σου πάει κόντρα, είναι το ύφος σου που γεννά εντάσεις. Φιλικά πάντα, χωρίς κανένα ίχνος κακίας. Αυτά.
Είναι αυτή η γαμημένη χροιά του Χολμς . Ταιριάζει τόσο πολύ και σε αυτό το στυλ
Κατά τα άλλα δεν ακούω ιδιαίτερα αυτή τη μουσική και δεν θα το κρίνω . Αν και έχω την απορία αν προλαβαίνουμε να το ακούσουμε στην αθηναϊκή Ριβιέρα ή έκλεισαν τα μαγαζιά τώρα που τελειώνει και ο Οκτώβρης
Τελικά οι paradise lost κατάφεραν να γίνουν οι Metallica… της Ελλάδος
πολύ ωραίο κομμάτι
τα πλήκτρα και οι μελωδίες είναι εξαιρετικές
Πραγματικά όμως δεν υπήρχε κανένας λόγος να κυκλοφορήσει υπό το όνομα των λοστ
μου αρέσει και φωνή του holmes εννοείται
Ή ο Τσιλιχρήστος της Αγγλίας, why not ?
Δικη σου ερμηνεια, εχεις το δικαιωμα να την εχεις. Οτι γραφω το γραφω πολυ ηρεμα και ειλικρινα.
Επισης δικαιωμα σου να κρινεις τα γραφομενα μου, δεν μπορει κανενας να στο απαγορευσει. Βεβαια δεν ειπα αυτο, αλλα η διαστρεβλωση οσων λεω τις τελευταιες δυο μερες σε αυτο το τοπικ εχει παει συννεφο. Ειπα συγκεκριμενα οτι αν ο κοσμος ηταν πιο ανοιχτομυαλος, τοτε σιγουρα και οι PL να ειχαν ακολουθησει διαφορετικη μουσικη πορεια. Το οποιο αν διαβασει κανεις τις δηλωσεις των Greg και Nick που εβαλα πιο πανω, επαληθευεται.
Δεν θεωρω τον εαυτο μου πιο εξελιγμενο απο καποιον που ακουει μεταλ, και δεν προκυπτει απο πουθενα κατι τετοιο. Σιγουρα ομως θεωρω τον εαυτο μου πιο εξελιγμενο απο καποιον που βγαζει φλυκταινες οταν μια αγαπημενη του μπαντα αλλαζει τον ηχο της και ξεφευγει απο τους περιορισμους που θετει το μεταλ. Οπως δηλαδη κανει και εκανε μια τεραστια ποσοτητα των νεαντερταλ απο τα 90ς και μετα, που πολλες μπαντες τολμησαν να αλλαξουν και να εξελιξουν τον ηχο τους.
Τι να κανουμε, δεν μπορω να εχω παντα ομορφο υφος οταν διαβαζω ακυροτητες και ειδικοτερα οταν ο “διαλογος” παει σε προσωπικο επιπεδο ενω μιλουσαμε για μουσικη. Δεν θυμαμαι να σου ειπα εσενα πουθενα οτι “δεν εχεις καλες προθεσεις”, εσυ το ειπες σε μενα αυτο
Δεν υπηρχε κανενας λογος να ΜΗΝ κυκλοφορησει υπο το ονομα των Lost βασικα, αλλα οκ.
Θα μπορούσε να βγει με το όνομα paradise host
όχι δεν θα μπορούσε , δεν έχει μπάσο, δεν έχει δεύτερη κιθάρα δεν έχει drums.
Δεν ξέρω καν πως θα μπορούσε να αποδοθεί λαιβ η πλάι σε ποια κομμάτια του playlist θα κολλούσε…
Αλλά όπως και να έχει δεν έχει τόσο σημασία για μένα.
Αυτό που έχει σημασία, ότι ακούω μουσική που γράφει ο αγαπημένος μου συνθέτης αυτή τη περίοδο (strigoi/host) και πραγματικά το απολαμβάνω
Κανένας δεν έβγαλε φλύκταινες, κουβέντα προσπαθούμε να κάνουμε. Κανέναν περιορισμό δεν θέτει το μέταλ. Όλες αυτές οι αλλαγές που κάνουν πολλές μπάντες τις αφομοιώνουν μέσα στην μουσική τους. Τα παραδείγματα είναι πολλά, με μέταλ δίσκους εμπλουτισμένους με πάμπολα στοιχεία.
Κανένα νόημα.
Καταρχας φυσικα και εχει μπασο. Και τυμπανα εχει. Μαλιστα σε τρια τραγουδια παιζει τυμπανα ο Jaime Gomez Arellano, παραγωγος των τελευταιων 2 δισκων των PL, και του IX των HOST.
Ρε μην προσπαθειτε καν, ο ανθρωπος τσακωνεται μονος του με καποιους φανταστικους τυπους που εχει δημιουργησει στο κεφαλι του που βγαζουν φλυκταινες και ουρλιαζουν ΧΕΒΥ ΜΕΤΣΟΛ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ επειδη οι Λοστ δεν παιζουν αληθινο ατσαλι. Ο,τι να’να ειλικρινα.
Καποτε ελεγε ο Νικόλας …δεν θα ξανατραγουδησω ποτε οπως καποτε και οπως κανουν τώρα οι nightfall… Δεν μου αρεσει κ δεν μπορω να φευγω μετα το λαιβ ετσι…Βέβαια το εκανε με παρομοιο τροπο . Αλλα να που ηρθε μετα απο χρονια να μας επιβεβαιωσει παλι τις ιδέες του…μπραβο Νικολα!!
LOL ναι αυτο συμβαινει σιγουρα
Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει. Δεν χρειαζεται να γινεσαι αγενης.
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο ομως.
Εγω δεν εγινα πουθενα αγενης προς κανεναν, ουτε εγραψα για κανεναν τιποτα οσο καταδεκτικο και υπεροπτικο οπως “μην ασχολειστε με τον τυπο”.
Δεν εγραψα πουθενα “μην ασχολειστε με τον τυπο” δεν ξερω που το ειδες.
Εισαι μονιμα τρομερα απαξιωτικος και απολυτος προς τους συνομιλητες σου, αυτος ειναι ο βασικος λογος που αποφευγω να αντιπαρατεθω μαζι σου σε οποιοδηποτε θεμα. Αν θεωρησες τοσο αγενες το σχολιο μου απολογουμαι, γενικα δεν επρεπε να μπω καν στην διαδικασια. Αγενες ειναι να λες στον αλλον “δεν ξερεις τι λες” η “χρησιμοποιεις ορους λαθος”, αλλα καλη καρδια.