Paradise Lost

Κ ξαναλέω ότι ο κάθε συντάκτης ή ο κάθε ακροατής, έχει δικαίωμα να μην του αρέσει μια δισκογραφική δουλειά. Αυτό δεν τον κάνει άσχετο ή δεν ξέρω τι άλλο επίθετο σκέφτεστε. Το βιώνουμε κ στο Music Exchange, όπου καλούμαστε να γράψουμε μια κριτική σε δίσκους που πολλές φορές είναι έξω από τις προτιμήσεις μας. Δίσκους που για κάποιους εδώ μέσα, σημαίνουν πολλά κ για κάποιους άλλους τίποτα. Αν χρειαζόταν να βάλουμε κ έναν βαθμό στο τέλος, ε κάπου στην ίδια θέση περίπου θα ήμασταν. Κ πλέον με το ίντερνετ, δεν έχει κ πολύ σημασία. Πιο πολύ μετράει στο εγώ μας, αν κάποιος συντάκτης έβαλε χαμηλό βαθμό σε κάτι που εμάς μας έκανε κλικ.

4 Likes

10 τραγούδια εχει ο δισκος , 9 καινούρια και μια διασκευή. Περι ορέξεως…

1 Like

Ασχετο τον κανουν τα γραφομενα του, τα οποια φανερωνουν πως ο τυπος κανει μια κριτικη για εναν δισκο που ανηκει σε μουσικη με την οποια ειναι πληρως και ολοκληρωτικα ασχετος.

Με την τεραστια διαφορα πως στο Metal Hammer και σε καθε εντυπο/σελιδα που γραφει για μουσικη, δεν ειναι υποχρεωτικο ο εκαστοτε συντακτης να αναλαβει εναν δισκο που ανηκει σε μουσικη με την οποια ειναι πληρως ασχετος, σε αντιθεση με το Album Exchange, στο οποιο πολλοι απο εμας γραφουμε για μουσικες που δε μας ενδιαφερουν καθολου. Αλλα χαιρομαι που το ανεφερες, γιατι ακομα και οταν μας πεφτουν μουσικες που μπορει και να “απεχθανομαστε”, συνηθως εδω μεσα δειχνουμε περισσοτερο σεβασμο, που στην τελικη δε θα διαβασει και κανενας περα απο τους 30-40 νοματαιους εδω μεσα την “κριτικη” μας.

Οποιος γραφει κριτικη για εντυπο εχει σαφεστατα μεγαλυτερη ευθυνη απο τυχαιους ανωνυμους χρηστες σε ενα φορουμ που γραφουμε για να περναμε τον χρονο μας και να χανουμε χαβαλε. Εκτος αν εσεις πληρωνεστε εδω μεσα οταν γραφετε στο Album Exchange, οποτε μαλλον πρεπει να ζητησω κι εγω απολαβες. Οχι πως εχει και μεγαλη σημασια, οπως εγραψα και πιο πανω πλεον ολα αυτα ειναι απλως σφραγιδα ποιοτητας για τον δισκο.

Σε απολυτως τιποτα δεν μετραει βασικα, απλα οπως ενας ασχετος εχει δικαιωμα να βαλει οτι βαθμο θελει σε οποιον δισκο θελει, ετσι κι εμεις εχουμε δικαιωμα να γραψουμε για οποιον θελουμε οτι ειναι προφανεστατα κολλημενος και δε θα επρεπε να εχει ασχοληθει με μια κριτικη ενος δισκου για τον οποιον εδινε 1,01 στο στοιχημα οτι θα εβρισκε αθλιο.

Δεν ξέρω αν είναι άσχετος, προκατειλημμένος ή οτιδήποτε άλλο και δεν με ενδιαφέρει είναι η αλήθεια.

Θα συμφωνήσω πάντως μαζί του σε αυτό που λέει στο τέλος, ότι τέτοια κομμάτια τα γράφει ο Greg για πλάκα, εγώ θα έλεγα στο ύπνο του…και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια.
Τίποτα το ιδιαίτερο για εμένα τα τρία κομμάτια που έχω ακούσει.

1 Like

Την επόμενη εβδομάδα να περιμένετε μια - θεωρώ - πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον Greg, πάντως.

13 Likes

ε καλά, όλες οι συνεντεύξεις με τον mackintosh έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
με τον νικόλα, πάλι όχι…

Σχολιάζοντας με τον @pantelis79 κάποια πράγματα που λέει στη συνέντευξη - και από παλιότερες που έχουμε κάνει - είναι φανερό ότι το PR δεν είναι το φόρτε τους (υπό την έννοια του να δίνουν τυποποιημένες απαντήσεις ή να κρύβουν λόγια), και τουλάχιστον στην περίπτωση του Greg λειτουργεί θετικά αυτό (ως προς τον αναγνώστη τουλάχιστον).

3 Likes

Και στου Χολμς πολλές φορές αρνητικά :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Ωραίο τίτλο έβαλες @Outshined :stuck_out_tongue: :joy: :joy:

18 Likes

Πάντα υπάρχει η επιλογή του “Ανυπομονούμε να έρθουμε ξανά στην Ελλάδα” ή “Το ελληνικό κοινό είναι πάντα ξεχωριστό για μας” για τίτλος συνέντευξης.

Fun fact:

Summary

Δεν χρειάζεται καν να το πει ο καλλιτέχνης

10 Likes

Ωραία συνέντευξη :+1: με δόσεις την διάβασα στη δουλειά, απολαυστική.

3 Likes

Ευχαριστώ! Χαίρομαι που σου άρεσε!

Ίσως είναι λίγο μεγάλη σε έκταση, αλλά νομίζω πως ο Greg είναι τύπος που δεν κρύβεται κι αυτό κάνει τις συζητήσεις μαζί του ενδιαφέρουσες.

Προσωπικά, ελπίζω σε μια (νέα) μεταστροφή στον ήχο των Paradise Lost, κυρίως γιατί δεν την παλεύω πολύ με τα growls του Nick.

10 Likes

Εδώ ψάχνουμε με το κιάλι τις ενδιαφέρουσες μακροσκελείς συνεντεύξεις, και εσύ απολογείσαι κιόλας;

10 Likes

Ασχετο αλλα just for the record…Θεωρω τρελες δισκαρες τα Symbol of life και Believe in nothing απο τοτε που τα πρωτοακουσα πριν 17-18 χρονια. Θεωρω πως θα εκαναν παπαδες αν συνεχιζαν σε αυτο το υφος. Για το Host δεν εχω αποψη. Δε το εχω ακουσει ακομη.

6 Likes

Και το ομώνυμο επίσης που ήταν κάπου στο ενδιάμεσο.

4 Likes

Πολύ ωραία η συνέντευξη, φοβερός τύπος ο Greg, αναμφισβήτητα από τους κορυφαίους συνθέτες της σκληρής μουσικής

7 Likes

Βλέποντας το 4αρι του Φακίνου στο Roch Hard, το μυαλό μου πήγε στην κουβέντα για το Host που έγινε εδώ κ στο ότι κάποια παιδιά δικαιολόγησαν την αποτυχία του δίσκου όχι λόγω αλλαγής ύφους, αλλά λόγω της ποιότητάς του.

1 Like

Φαντάζομαι και ο Φακίνος θα είναι τρου μέτσολ ή να μην ακούει πλήκτρα και να βγάζει σπυράκια. Παρεμπιπτόντως σήμερα άκουσα 2 κομμάτια και όντως μου έβγαλαν τη μελαγχολία που αναφέρεται και στη συνέντευξη

1 Like

εμ, όχι; :joy:

Εξαιρετικός Greg όπως πάντα. Δεν λέει κάτι που δεν ξέραμε λίγο πολύ όσοι ακολουθούμε την μπάντα 25 χρόνια και βάλε. Και φυσικά εννοείται πως ο Χολμς θέλει να κρατήσουν τα δύο σχήματα ξεχωριστά. Ειπαμε, πρέπει να πληρώνει τον γαλατα κάθε πρωί στο Χάλιφαξ. Πολύ όμορφη η ιδέα για τον τίτλο του ΙΧ με τα λατινικά.

2 Likes