Paradise Lost

Ένας λόγος της επανηχογράφησης είναι τα πνευματικά δικαιώματα

πολύς κόσμος μας έχει ζητήσει να παίξουμε το “Icon”. Αλλά, ξέρεις γιατί δεν μπορούμε να παίξουμε το “Icon”; Διότι τα δικαιώματα του “Icon” ανήκουν σε κάποιον άλλον! Κι αυτό το έμαθα πριν μια εβδομάδα περίπου. Δεν ήξερα τίποτα επί αυτού! Οπότε αν λέγαμε ότι θα δώσουμε μερικές εμφανίσεις στις οποίες θα παίζουμε μόνο το “Icon”, όλα τα λεφτά θα πήγαιναν σε αυτόν στον οποίον ανήκουν τα δικαιώματά του… Οπότε καταλαβαίνεις…

8 Likes

Έτσι είναι, γι’ αυτό το κάνουν βασικά.

3 Likes

να το πεις για άλλη μπάντα να το καταλάβω, για τους συγκεκριμένους που έχουν 16 δίσκους από το 1990 και πόσα projects ε δεν το λες και “ένδεια έμπνευσης”, πριν λίγους μήνες συγκεκριμένα κυκλοφόρησαν το project των Host, κάπου όπα

5 Likes

και μαλιστα το τελευταιο “κανονικο” ηταν το obsidian.
σουπερ δηλαδη!

εχουν ενα δικιο βεβαια, περι πνευματικών δικαιωμάτων.

1 Like

καλά για μένα από τους δίσκους τους που παίζουν πιο συχνά τα τελευταία χρόνια

1 Like

:+1:

Και οι Harakiri for the sky επανηχογράφησαν το Aokigahara, το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και κοντά σ’ αυτό που ήθελε να πετύχει εξαρχής η μπάντα. Η γνώμη μου είναι ότι, αν δεν το ακούσουμε πρώτα, δεν μπορούμε να το απορρίψουμε/εγκρίνουμε.

3 Likes

Θα πάει κανείς να δει την μπαντάρα ;

3 Likes

Εγώ :innocent:

Μην υποτιμάμε και Τζεοφαρα

Χαρά μου να συναντήσω όποιον επίσης θα τιμήσει

5 Likes

Θα ειμαι κι εγω!

5 Likes

Καλά να περάσετε παίδες !!
Περιμένουμε ανταπόκριση …

Η μπάντα ετοιμάζει (με το πάσο της…) τον διάδοχο του Obsidian, σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο.

1 Like

ήταν δίκαιο, έγινε πράξη

1 Like

Στις 2 τα ξημερωματα Παρασκευης για Ελλαδα αν δεν κανω λαθος.
Εφτα το απογευματακι Πεμπτης για μενα. Ομολογω οτι εχω αρκετα μεγαλη περιεργεια.
Πιστευω θα το εχουν κανει αρκετα καλο και διαφορετικο ωστε να εχει ενδιαφερον.
Τωρα οσον αφορα συγκρισεις με το αρχικο… καλυτερα να τις αποφυγουμε σε καθε περιπτωση.

ΥΓ. Ισως το αγαπημενο μου τραγουδι στο ICON? Ειναι δυνατος ο ανταγωνισμος.

2 Likes

Το ακουμε εδω με VPN σε Αυστραλια αν θελουμε.

Εντυπωσιακα καλο.

Βασικα το εντυπωσιακο ειναι το ποσο κοντα εχει φτασει ο Νικ Χολμς τα αρχικα φωνητικα, αν και προφανως ακουμε μια μικρη διαφορα. Γενικα ολοκληρη η αποπειρα ειναι προφανως μια προσπαθεια να ακουγεται ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ γινεται στο αρχικο.

Μπορω να πω οτι το πετυχαν σε μεγαλο βαθμο. Οι κιθαρες ειδικα ακουγονται βγαλμενες απο το Icon. Μια διαφορα στα τυμπανα την ακουω βεβαια, αλλα γενικα πολυ πολυ ικανοποιημενος. Καλα το σολο ειναι σχεδον απαραλλαχτο, Γκρεγκ εισαι.

4 Likes

Κιθάρες, Holmes, ήχος, άψογο!

1 Like

ΧΥΣΑΜΕ… δάκρυα χαράς

1 Like

Πολύ καλό
Πιο ευκρινής παραγωγή , όχι γυαλισμένη , απλά η μουντίλα της αρχικής εκδοχής απουσιάζει κάπως.
Overal μία ελάχιστα πιο μοντερνα απόχρωση του original
Το ερώτημα είναι , εάν υπήρξε παρεμβολή στα φωνητικά του Νικόλα με τεχνικά μέσα ;(δεν ξέρω πως γίνεται αυτό …) το σίγουρο είναι ότι στα λαιβ δεν μπορεί να τραγουδήσει έτσι…

Νέο κομμάτι την Παρασκευή, το remembrance.

https://m.facebook.com/paradiselostofficial

2 Likes

Για φαντάσου να ήταν όντως νέο κομμάτι!!

:sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops: :ocean:

1 Like