Συμφωνώ κι εγώ το θεωρώ άθλιο, εκτός του As I Die. Μάλιστα, λόγω του ότι είχα ακούσει τα Draconian Times, Icon και Gothic και τα είχα λατρέψει + το προαναφερθέν άσμα ασμάτων, το είχα αγοράσει αυθεντικό με κλειστα μάτια/αυτιά (σε εποχές προ streaming) και όταν το πρωτοέβαλα να παίξει δεν καταλάβαινα τι πάει ΤΟΣΟ λάθος και μου ακούγεται τόσο ανέμπνευστο και κακό. Ακόμη και σήμερα έχω τα ίδια συναισθήματα για το συγκεκριμένο.
Άρα μια πατάτα των Metallica είναι 5398 φορες καλύτερη από μια πατάτα των PL
προφανώς και πρόκειται για πρόκειται για δισκάρα
your hand in mine/mortals watch the day/word made flesh είναι τραγουδάρες που προσκυνάνε sabbath
το ότι παίζουν 2 κομμάτια μόνο από αυτό το δίσκο δεν λέει και τίποτα , το ίδιο συμβαίνει εδώ και 30 χρόνια με το one second- symbol of life
σε ότι αφορά τα φωνητικά, να με συμπαθάτε αλλά ίσως να είναι και τα καλύτερα μπρούταλ του νικ
Σε ευχαριστούμε quintom που δίνεις ζωντάνια σε αυτό το φορουμ
Τεραστιο κατορθωμα
Εκτος φορουμ παντως, υπαρχει μια διαφορετικη πραγματικοτητα απο οτι εδω μεσα…
Ειναι κυριολεκτικα ο μονος χωρος που εχω δει κοσμο να θεωρει το SoG δισκαρα. Οχι οτι εχει καποια σημασια, οτι θελετε μπορειτε να γουσταρετε, απλα μιας και το εθιξες με ειρωνεια…
ντροπή… μας διαβάζουν και παιδιά
μα ρε συ δεν είπες απλά τη γνωμή σου για ένα δίσκο , είπες και γιατί αρέσει σε εμάς που μας αρέσει , ακριβέστερα : είπες ότι δεν σας αρέσει αλλά κάνετε ότι σας αρέσει επειδή είναι ιστορικός δίσκος και καλά
προφανώς και θα ανοίξει η συζήτηση μετά από μία τέτοια τοποθέτηση
Όλος τυχαίος έπεσα πάνω του χθες!
Φυσικά έχω τις αμφιβολίες μου ότι οι τύποι πάνε καλά! Αλλά τι να πεις, γούστα είναι αυτά.
spoiler alert
Shades… No1
χωρίς να έχω δει τι λένε τα παλικάρια πανω
το βρετανικό σφυρί δίνει 3η θέση
Ακριβεστερα: Ειχα διαλογο με τον Sven, που διορθωσε την απαντηση μου με playful τονο
Και εγραψα “αρκετοι”, αυτολεξει.
Πολυ δραμα ρε πστ μια ζωη για το γαμωμετσαλ, συνεχιστε οκ.
Δισκαρα το SoG, ολα 10/10 και το Draconian 11/10
Μετά από Opeth #1 το Pale Communion, δεν με εκπλήσσει τίποτα
Προσωπικά, επιστρέφω στο Medusa πολύ πιο συχνά από οποιοδήποτε άλλο άλμπουμ ακόμα κ από τα πολύ κλασικά τους. Είναι συνάμα τόσο διαφορετικό αλλά κ τόσο οικείο με τα προηγούμενα άλμπουμ. Δεν το τοποθετώ στα πρώτα τους άλμπουμ γιατί έχει τόσο πλούτο, τόσα leads κ μελωδίες που μαζί με τον heavy χαρακτήρα του με κάνει να θέλω να το ακούσω συχνά. Αυτά, συνεχίστε.
Αφού δεν είδα - μέχρι τώρα- το Cold Lake #1 σε λίστα Celtic Frost πάλι καλά. Πολλοί φαίνεται ότι προσπαθούν υπερβολικά να είναι edgy.
Εν μέρη λογικό, καθώς τα κλασσικά τα έχεις ακούσει άπειρες φορές. Και εγώ πχ θα βάλω συχνότερα να παίξει το Eternal Idol από το Paranoid
Δεν είναι αυτό ή μάλλον είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Το The Plague Within πχ, που διαβάζω πολλά θετικά σχόλια εδώ μέσα, τον θεωρώ πολύ μέτριο κ ασύνδετο δίσκο κ παίζει πολύ σπάνια.