Παίξανε επιπλέον και το One Second. Το θυμάμαι γιατί δάκρυσα ρε γαμώτο.
Τα φωνητικά θάβουν ενα κατα τα άλλα όμορφο κομμάτι. Μονο στο τελευταίο λεπτό κολλάνε με την μουσική και τελειώνει όμορφα. Αν το άκουγα χωρίς φωνητικά ίσως να ήμουν και ενθουσιασμένος. Τωρα μεχχ…
Μελωδιάρα.
Κι εγένετο!
Επιτέλους, εδέησα κι άκουσα το νέο δείγμα. Κομματάρα από τις λίγες, βγαλμένη θαρρείς από τις χρυσές εποχές της ατμόσφαιρας (φέρει 2 ερμηνείες) των 90s. Οι κιθάρες… Αυτές οι κιθάρες!!! Επίσης, κατ’ εμέ πάντα, τα φωνητικά 100% ταιριαστά, κανένα θέμα με αυτά κι αν αυτοί γουστάρουν, οι υπόλοιποι περισσεύουμε.
Πάμε για repeat, παρακαλώ.
Προφανως ισχυει και για ακροατες σε μικροτερο βαθμο, και ειναι δειγμα ωριμου ακροατη
Απλως οι δημιουργοι και συνθετες εχουν μια πολυ πιο προσωπικη σχεση με την μουσικη τους απο οτι θα μπορουσε ποτε οποιοσδηποτε φαν να εχει, οσο entitled και να ειναι μερικοι και να νομιζουν οτι ξερουν την Απολυτη Αληθεια. Αλλο να εχεις περασει 6-7-10 μηνες γραφοντας και δημιουργωντας κατι σε ενα studio, κι αλλο να εχεις συνδεσει μερικα τραγουδια με μια φαση της ζωης σου, ειναι σε διαφορετικες λιγκες αυτες οι φασεις.
ΥΓ. Αισχος το τραγουδι. Κι εκει που το Obsidian μου ειχε δωσει αισιοδοξια οτι πανε σε μια καλυτερη και πιο ενδιαφερουσα κατευθυνση, τα δειγματα ως τωρα ειναι απογοητευτικα.
Μου άρεσε το κομμάτι αλλα και εγω θα προτιμούσα καθαρά φωνητικά
Μετά από ικανό αριθμό ακροάσεων, 2/2 για μένα
Εγώ πάλι στο 0/2 είμαι και φταίει ο Old Nick. Πάμε για ξενερα Medusa επιπέδου μου φαίνεται.
Δεν γίνεται να είσαι φαν τους και να μην νιώθεις με την μελωδία. Σιγά τα μπρουταλ φωνητικα πια.
Τεσπα γούστα είναι αυτά αλλά το κομμάτι σπέρνει εύκολο 2/2 και καμιά σχέση ο ήχος με Medusa btw
Κουίντομ loading…
Γινεται ομως να εισαι ακροατης και να μην νιωθεις με ΚΑΘΕ μελωδια του Greg, δεν ειναι νομος, ποσο μαλλον οταν οι μελωδιες του Greg συνοδευονται απο ενα σωρο ασχημα γυρω γυρω
Μπα, δεν ειμαι invested πλεον σε Paradise Lost, με εχασαν σταδιακα ολο και παραπανω με καθε δισκο τους εδω και 10 χρονια, και φετος μαλλον θα ειναι η πρωτη φορα που θα ακουσω δισκο τους μια φορα για να πω οτι το ακουσα και μετα θα προχωρησω με την ζωουλα μου. Οτι θελουν ας κανουν, εχω καμια δεκαρια δισκους τους να λιωνω αμα θελω, και ευτυχως εχω και το ΙΧ του 2023 που το βρισκω καλυτερο απο οτι εχουν κανει 20 χρονια τωρα.
Του αρέσει μην κοιτας που πουλάει παραμύθι, είναι περσονα
Κοιτα, αν θελεις να γραψουμε και λιγο πιο προκλητικα… εγω προσωπικα θα ντρεπομουν να εχω ενηλικα παιδια οπως εχει ο Χολμς και να βγαζω αυτην την μουσικη δημοσια προς τα εξω
Δεν είναι δικά του…
Τα παιδια ή τα τραγουδια?
Εχει μια κορη που γεννηθηκε το 1999.
26 χρονων γυναικα θα ντρεπεται να παει στην δουλεια!
Όπως και τα δύο εξώφυλλα χχεχ, midjourney
τα παιδια…
ρε stalker…
Εχει δηλωσει δεκαδες φορες οτι το Host στιχουργικα ειναι πολυ βαρυ γιατι το εγραφαν την ιδια εποχη που γεννηθηκε το παιδι του και ταυτοχρονα πεθανε ο πατερας του, οποτε αυτος ο συνδυασμος γεγονοτων στην ζωη του τον εκανε να μην ξερει πως να νιωσει, και να βιωνει ολα αυτα τα αναμικτα συναισθηματα. Ισως για αυτο του βγηκαν μελαγχολικοι αλλα καπως νοσταλγικοι και αισιοδοξοι οι στιχοι τοτε!