Paradise Lost

Ε μα είσαι οι Paradise Lost τη σήμερον και βγάζεις τραγούδι με brutal φωνητικά αααααααα και μάλιστα εις διπλούν - μη ξεχνάω παραπάνω. Ρε ήμαρτον ρε ξαναμανα ήμαρτον.

1 Like

Εκεί πώς μπόρεσε και έγραψε φωνητικά με ωραίες μελωδίες δηλαδή; Να τρελαίνεσαι! Αν και σε σημεία φαίνεται ότι η φωνή του είναι περιορισμένη πλέον.

1 Like

τι θα έπρεπε δλδ να κάνουν οι κάθε ΠΛ τη σήμερον? Τι είναι αυτό με το “χέβυ μέταλ το 2025 ρε μλκς?” .

Ισως να βγαζουν κατι που δεν εχει ξαναπαιχτει 1000 φορες και απο τους ιδιους και απο αλλους… δεν ειπε χεβι μεταλ παντως ο οττο.

Παιδιά 10 χρόνια έχουν brutal φωνητικά οι Lost…

2 Likes

Δεν είναι κακό το heavy και το death metal το 2025 αλλά όχι να γίνεται επιτηδευμένα και φτηνά με τέτοια φωνητικά λες και πιτσιρικάδες ηχογραφούν το demo τους και θέλουν να δείξουν σκληροί.

1 Like

τι είναι αυτό που δεν έχει παιχτεί από τους ίδιους ή άλλους? Τι είναι το πρωτοποριακό που μπορούν να βγάλουν? Βέβαια, μπορεί κ να γουστάρουν αυτά που παίζουν αλλά μάλλον αυτό μπαίνει σε 2η μοίρα όταν είναι μουσική που δεν μας αρέσει.

γιατί φθηνά κ επιτηδευμένα? Ο Χόλμς έτσι κ αλλιώς δεν την παλεύει φωνητικά, κάηκε από το Draconian ήδη όπου τραγουδούσε ψηλά. Δεν είναι άσχημα τα μπρούταλ του, εννοείται ότι αποκλείεται να βγαίνουν φυσικά, ούτε καθαρά δεν την παλεύει.

Επίσης τα brutal φωνητικά σε άλλα τραγούδια πχ No Hope In Sight, Longest Winter, Medusa etc δε με χαλάνε καθόλου.

Προσωπικα εγραψα ηδη οτι ας κανουν οτι θελουν, ουτε ειπα πως δεν γουσταρουν αυτο που παιζουν, αρα νιπτω τας χειρας μου. Απο κει και περα, οποιαδηποτε κριτικη σε οποιαδηποτε μπαντα ειτε θετικη ειτε αρνητικη, επιτρεπεται. Δεν μπορει ο οττο να εχει την αποψη του δηλαδη?

φυσικά, γι’ αυτό κ κάνουμε κουβέντα.

Καλή η μελωδία, σαν αργό Sweetness, γενικά έντονα Icon vibes και στα δύο κομμάτια αλλά τα φωνητικά είναι χαζά. Δεν έχω θέμα με brutal (το 90% του μέταλ που ακούω growls έχει) αλλά στους post Medusa Lost μου φαίνεται κάπως χαζό κι επιτηδευμένο. Αλλά κυρίως μου φαίνεται πως o Holmes δεν μπορεί να τραγουδήσει οπότε λέει θα γρυλιζω λίγο ανορεχτα και θα βγάλουμε μερικά δισκάκια ακόμη, έτσι κι αλλιώς λάιβ δεν τα βγάζω, ή κάτι τέτοιο τέλος παντων. Πως να το πω αλλιώς; Στεναχωριέμαι να σας πω την αλήθεια. Ειδικά με δεδομένο πως λίγο με τον προηγούμενο, λίγο με το Host, κάπως ήλπιζα πως θα ακούσουμε πολύ καλούς PL.

3 Likes

Κι εγώ προτιμώ το γρέζι του Holmes αλλα και στα 2 κομμάτια που έβγαλαν ακούω οτι τα έχει δουλέψει. Καλά ειδικά στο πρώτο υπάρχει φωνητική μελωδία και μόνο το ρεφρέν είναι με growls.
Και χτες μου έκανε θετική εντύπωση το πως είπε το Eternal, σίγουρα δυσκολεύεται να τραγουδήσει κανονικά και ακόμα περισσότερο με γρέζι.
Συμφωνώ ότι το Icon feeling είναι έντονο και Draconian Times μην σου πω, η βασική μελωδία στο serpent είναι και λίγο στυλ forever failure.
Γενικά ειναι σαν 93-95 με νέα στοιχεία.

2 Likes

το οποίο είναι απίστευτα μέτριο κ βαρετό άλμπουμ, δεν μπορώ να καταλάβω προς τι ο ενθουσιασμός.

Καλο είναι, εμένα προσωπικά δώσε μου τέτοια lead, που ειλικρινά μου σηκώνουν την τρίχα, και είμαι καλά

1 Like

εννοώ το ΧΙ, όχι το άλμπουμ. Το άλμπουμ είναι φοβερό κ έχει έντονο ΠΛ χαρακτήρα γι’αυτό κ μου αρέσει πολύ, το ΧΙ είναι ένα αδιάφορο 80’ς synthwave album.

1 Like

Κατάλαβα ποιο εννοείς, καλό είναι, τίποτα φοβερό όμως.

1 Like

Εν τω μεταξύ, αυτό που με ενοχλεί περισσότερο στο καινούριο κομμάτι είναι ότι ενώ ξεκινάει με πολύ μελωδία, ντουμίλα κ μπαίνει το φοβερό εκείνο lead, σκάνε κ τα τύμπανα με την κραυγή του Χολμς (που ταιριάζει περίφημα εκεί) το γυρνάνε σε up tempo φάση κ μου χαλάει όλο το bild up.

Μια χαρά το τραγούδι, γαμώ και τα growls του Νικ, όλα καλά.
Εμένα μου άρεσε που έλεγε και μια ψυχή.

1 Like

Περιορισμένη μεν αλλά με ωραίες ιδέες και φωνητικές γραμμές δε. Το άκουγα σήμερα, είναι δισκάρα.
Εδώ είναι σαν να μην θέλει να τραγουδήσει κάτι άλλο, να μην τον ενδιαφέρει.
Μια ευθεία γραμμή και ααααα…